- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
İyi de o gidip gelseydi tayini buraya isteyebilirdi veya büyük bir sehire o zaman ben çalışacaktım. Sürekli değil 5 senede bir tayin cıkıyor bes sene sonra da giderdim onunla ve KPSS yi de kazanırdım o zamana kadar.Halen 1,5 yıl beklemeliydi diyorsun ve gerçekleri görmemişsin polis mesleğinde tayin çok çıkar sen kendi mesleğinde çalışamıyacaktın evde oturup ev hanımı olacaktın , neyseki annen ve baban bu gerçeği görmüş , iyiki polis o beyde vazgeçmiş , o bence gerçeği senden daha iyi görmüş sen halen aşktan sevgiden bahsediyorsun , hayatı ne kadar kolay ve sorunsuz sanıyorsuz ,bende buna şaşırdım !
Hayır mezundu KPSS ve banka sınavlarına hazırlanıyorduBence artık iletişime geçme sen diyeceğini demişsin yani baska.nr yapılabilir, merak ettiğim bu işten önce calisiyor muydu yani çalışsada işi iyi miydi acaba
İyi de o gidip gelseydi tayini buraya isteyebilirdi veya büyük bir sehire o zaman ben çalışacaktım. Sürekli değil 5 senede bir tayin cıkıyor bes sene sonra da giderdim onunla ve KPSS yi de kazanırdım o zamana kadar.
Başkasına aşık olmuş, onun büyüsüdür o.Yazdım bu şekilde yüzyüze insan gibi ayrılmayı teklif ettim. En azından bunu hakettiğimizi yazdım. Bana lütfen, bitti yazmış kızlar :) sonra da ben bitmedi demedim insan gibi ayrılmayı teklif ediyorum böyle mi diyorsun dedim hiçbir şey demedi. Sanki büyülenmiş 1 hafta önceki adam o değil. karşıma geçip söylemeye bile cesareti yok. Belki de kararını değiştireceğini düşünüyor. Yüzyüzr gelince karşı koyamayıp barışırız ikna ederim diye düşündü demek ki. Mesajlarınız icin teşekkür ederim
Ailesi böyle demiştir kesinAtaerkil toplum olduğumuz için genelde kadın bekler erkek kadına uymaz ve beklemez , sen onu tanıyamamışsın
Olabilir öyle bi prtamı da yok nerde aşık olacak bilememBaşkasına aşık olmuş, onun büyüsüdür o.
Ne zaman öyle ani, doğru düzgün konuşmaya bile fırsatın olmadığı, ortada büyük bir tartışma büyük bir problem olmamasına, bir tarafın ılımlı olmasına rağmen yüzyüze gelmeye bile tahammül gösterilmeyen bi ayrılık olsa, altından başka biri çıkar. Yakında görürsün ya da görmezsin inşallah bilemedim.Olabilir öyle bi prtamı da yok nerde aşık olacak bilemem
Büyük bir problemin olmamsına kısmına katılmıyorum aslında bu problemdi biz erteledikNe zaman öyle ani, doğru düzgün konuşmaya bile fırsatın olmadığı, ortada büyük bir tartışma büyük bir problem olmamasına, bir tarafın ılımlı olmasına rağmen yüzyüze gelmeye bile tahammül gösterilmeyen bi ayrılık olsa, altından başka biri çıkar. Yakında görürsün ya da görmezsin inşallah bilemedim.
Bana az önce sms atmış
Bi numara var atıyorum 05xx 53x xxxNot yazıyor
Normalde bir şey kaydedecekken bana atardı hep not almak yerine SMS atardı kayıtlı kalsın diye.
Yanlışlıkla yaptı herhalde dedim.
Ne bu simdi dalga mı geçiyorsun dedim bi şey demedi
Yanlıs attıysa neden pardon demiyor? İlgi çekmeye mi çalışıyor?
O numarayı da kaydettim bir kücük cocuk resmi var whatsapp'ta
Tamam alışkanlıktan yapmıs olabilir de niye pardon demiyor ki tuhaf yani bi de numara hani sanki merak etmem için yapmış gibiyanlışlıkla olmuştur belki daha bişey yazma sen.
ilgi çekmeye çalışıyorsa da düzgünce gelsin taktikle değil.
Tamam alışkanlıktan yapmıs olabilir de niye pardon demiyor ki tuhaf yani bi de numara hani sanki merak etmem için yapmış gibi
Yok başka bir şey demem tabii kiişte merak etmen için yapmışsa oyuna gelme o gelsin sana sen tepki vermedikçe o üstüne gelecek
yok yanlışlıkla yapmışsa tekrar konuşmaya başlamamak için pardon dememiştir bahane olmasın diye
her halukarda bence daha bişey deme keşke hiçbişey yazmasaydın hatta daha iyi olurdu
Peki işi olmasaydı evlenenlim der miydi tabiki hayir bi erkekler kendilerine hayatı planlamamiz istiyorlarHayır mezundu KPSS ve banka sınavlarına hazırlanıyordu
Evet ona tamah etmemi bekledi. Şimdi tamamen tamam senin istedigin gibi olsun her şeye tamam dersem barışırız herhalde anca.Peki işi olmasaydı evlenenlim der miydi tabiki hayir bi erkekler kendilerine hayatı planlamamiz istiyorlar
Evet o da kendince böyle düşünüyordur ama o daha bencilce davrandı :/Erkek arkadaşında benimle heryere gelecekti şimdi ne çabuk vazgeçti diyordur emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?