Nasıl bu kadar kolay vazgeçebilir kabullenemiyorum

Madem bu kadar istiyorsun içinde kalmasın git yanına

Ders olmayan boş gününde bin uşağa git en azından yüz yüze bakarak bitirirsin bitecekse de . Pegasusta uygun fiyatlı biletler oluyor. Lakin çok çok tehlikeli bir yer değilse git canından olma .

şuan ankarada zaten

Eh durma git yanina o zaman, doguya giderse daha goremiceksin

bence gitme ya. değmez.

hayır gider de barışırsanız belki başka biri girdi aklına haberin olmayacak.

ya da sana sevgisinin azaldığı ortada ite kaka ilerleticeksiniz bu sefer sen çok ödün vereceksin.

ankarada iş sebebiyle mi orda bilmem ama senin şehrine de gelebilirdi konuşmak için. sen istediğinde yüzyüze görüşmek istememiş bile. iyice totosu kalkar böyle bence.

neyse bana uyuz oldun galiba öyle hissediyorum olumsuz konuşuyorum diye niyetim kötü değil ama seni de anlıyorum.

Ben de bu sekilde hissediyorum ammaaaaaaa gitmezse de konu sahibesinin hayatboyu icinde kalacak gibi. Biterse de en azindan adam gibi , yuz yzue baka baka kesin sekilde biter havada kalmaz konu sahibesi de hayatina devam edebilir.

Ben de bu sekilde hissediyorum ammaaaaaaa gitmezse de konu sahibesinin hayatboyu icinde kalacak gibi. Biterse de en azindan adam gibi , yuz yzue baka baka kesin sekilde biter havada kalmaz konu sahibesi de hayatina devam edebilir.
evet yüzyüze gelmek istemedi çünkü bu konuda net oldugumu asla esnek olmadıgımı düsünüyor yüzden o da bu kadar kesin konuştu. ama aslında hala düsünmeye calısıyorum eksiyi artıyı gidersem pisman olur muyum kalırsam icimde kalır mı diye. bir de telefonu açmayacağım dedi üzülüyorum diye şimdi gidersem nasıl haber vericem onu da bilmiyorum belki de acmaz gercekten

yani sizce ben yarın yanına geliyorum seklinde haber vermeliyi değil mi gidersem ? aynen öyle yüzyüze olursa belki daha kesin bitiririm.

hayır uyuz olmadım siz de mantıklı dusunmeye calısıyorsunuz ben de her şeyi düşünmeye çalışıyorum

yani sizce ben yarın yanına geliyorum seklinde haber vermeliyi değil mi gidersem ? aynen öyle yüzyüze olursa belki daha kesin bitiririm.

Ben olsam ,

ben yüz yüze konuşmak istiyorum bitecekse de mesajla değil medenice yüz yüze bakarak bitsin istiyorum. Hayatında başka biri varsa da hayatta başka planların varsa da artık benimle olmak istemiyorsan da mertçe söylemeni istiyorum. Mümkünse yarın , değilse bu haftaiçi uygun bir vakitte görüşüp konuşmak istiyorum.

yazardım.

Yazdım bu şekilde yüzyüze insan gibi ayrılmayı teklif ettim. En azından bunu hakettiğimizi yazdım. Bana lütfen, bitti yazmış kızlar :) sonra da ben bitmedi demedim insan gibi ayrılmayı teklif ediyorum böyle mi diyorsun dedim hiçbir şey demedi. Sanki büyülenmiş 1 hafta önceki adam o değil. karşıma geçip söylemeye bile cesareti yok. Belki de kararını değiştireceğini düşünüyor. Yüzyüzr gelince karşı koyamayıp barışırız ikna ederim diye düşündü demek ki. Mesajlarınız icin teşekkür ederim

Barışırsınız diye korkmuyor, artık seninle ugrasmak istemiyor tatlım. Çok sevseydi eğer, senin gibi bir çaresini arardı belki de barışırz belki de yoluna koyarz diye her fırsatı değerlendirirdi. Ama öyle yapmıyor farkındaysan.

Ankaradaysa ailesi, büyük ihtimalle kız bakmaya gitmistir ya da annesiyle yüzyüze ayrılıktan sonra ne yapması gerektigini konusuyolardır. Çünkü ailesi ne isterse ona yönelebilecek bir potansiyeli var.

Sana daha önce de söyledim, peşine düşme artık. Annene anlatsana sana dediklerini senin çabalarına rağmen olan tavrını.. kızının düştüğü durum hosuna gidecek mi bi gör bakalım.

Kendine yapma artık bunu tatlım. Senin zannettiğin gibi mükemmel yoğun bir aşk yokmuş aranızda işte. Adam için evlenmek daha önemli, seninle evlenmek değil

Annem biliyor zaten cesaret edememiştir karşına çıkmaya dedi. Ben utanılcak bir şey yaptıgımı düşünmüyorum. Medenice,bana yakışacak hareketi yaptım yüzyüze ayrılmayı teklif ettim bundan pişman değilim. O da kendine yakışanı yaptı işte.
Siz de abartmayın yani daha yeni ayrıldık ertesi günübe kız bakacak değil.
Gerçekten abartıyosunuz
Zaten artık umrumda da değil.
O da böyle biriymiş demek ki. Cesaretsiz korkak

adam evlenmek , hem yalnızlıktan kurtulmak hemde hayatını kurmak istiyor.amacı bu.doğu görevi yapacağı belli değilmiydi?polislikte bu var zaten.baştan bunlar konuşulup hiç ilişkiye başlanmayabilirdi.başladınızsa da yarı yolda bırakmış oluyorsunuz siz biraz.bence karşı taraf haklı.

İyi de ben zaten hala düşünüyordım bu konuyu ona görüşmeyi teklif ettim yüzyüze ayrılacaksak da o sekilde ayrılalım dedim. Onun şehrine gidecektim. Bitti dedi
Ayrıca sonradan polis oldu basta değildi

Ayrılıp ertesi gün kız görmeye gidenler tanıyorum ben, ütopik bir şeyden bahsetmedim :)

Insallah umrunda degildir, tekrar tekrar iletisime geçip iyice kendini bisey sanmasına izin vermezsin umarım

İyi de ben zaten hala düşünüyordım bu konuyu ona görüşmeyi teklif ettim yüzyüze ayrılacaksak da o sekilde ayrılalım dedim. Onun şehrine gidecektim. Bitti dedi
Ayrıca sonradan polis oldu basta değildi
pardon, baştan polismiş gibi yazdım.o zaman yolunuza bakmanız daha iyi.sizden vazgeçemeyecek gibi olsaydı direk kestirip atmazdı diye düşünüyorum.yani bir orta yol bulmak bile istemiyor anlaşılan.bir süre bekleyin bakalım eğer adım atarsa tekrar konuşulabilir.duygular çok yoğun değil gibi görünüyor her iki taraflı.bunun için kestirip atmış olabilir.mantık ağır basmış çünkü.

Defolsun gitsin o zaman

Mesajla ayrilmak nedir ergenler gibi

Sen gorevini yaptin. Sana mesajla ayrilmayi uygun bulan bir insana bence hicbir hissiyat duyma artik.

Defolsun gitsin o zaman

Mesajla ayrilmak nedir ergenler gibi

Sen gorevini yaptin. Sana mesajla ayrilmayi uygun bulan bir insana bence hicbir hissiyat duyma artik.
Aynen ben bana yakışanı yaptım olgun bir insan gibi davrandım.
Zaten onun bu davranışıyla ben de net düşünüyorum artık

Artık adım atacağını sanmıyorum hala çok net çünkü .

Bence artık iletişime geçme sen diyeceğini demişsin yani baska.nr yapılabilir, merak ettiğim bu işten önce calisiyor muydu yani çalışsada işi iyi miydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…