Neyse kim attıysa büyük iyilik yapmış geçmiş olsun diyelimMailim çalıştığım şirketin Websitesinde var, eşi de atmış olabilir, halime acıyan bir arkadaşı belki
Diğer konunuzu okudum da ordaki kişi mi bu eşiyle boşanmış olan ve 2 gün eski eşinin evinde kalan şahıs. Nüdür kayıtlarını gördüm yazmışsınız orda boşandigina dair.Gece de konuştuk her zaman konuştuk. Hiç şüphelenmedim bilemiyorum gerçekten. Öğrenmem ise şöyle: tanımadığım bir adresten email geldi evli olduğuna dair. Biri beni uyardı resmen. Evinde çocukları ile yaşadığı için evine gitmemiştim hiç. Gittim saatlerce bekledim ve eşini gözümle gördüm. Sonra da her yerden engelledim.
bence git şikayet etKarısına şikayet etmeyi çok düşündüm. Ama yapmadım. Her gece dua ediyorum yanına kar kalmasın diye
Evet o kadar canımı acıttı ki, Yanyana gömülürüz vs nedir yani. Ve Ailem olsun istediğimi demişim en baştan. Hiç mi vicdanı sızlamaz. Herkes hak ettiğini bulur inşallah bu dünyada da.Belki de eşi uyarmıştır sizi. Adamdan boşanmıcaksa yüz göz olmamak için sizi uyarmıştır.
Pes dedirtecek kadar profesyonel bir şeref yoksunuymuş.
Dünyaya, insanlara olan inancınızı yitirmeyin, iyiler de var emin olun.
Hatta bence bu kadar adisi azdır.
Ailemle tanışmıştı pislik. Aileme anlattım her şeyi öğrenince. Onlar yanımdalar. Babam bu kişiye Yanıma gelirse uzaklaştırma kararı aldıracağına yönelik mesaj attı. Tek arzum yanına kar kalmasın elime ayağına dolansın
size gelen mail gibi siz de karsına mail atın ekran görüntülerini. Gerisi karısına kalmış. İster boşlar ister affeder ama adamın ne mal olduğunu bilmeliKarısına şikayet etmeyi çok düşündüm. Ama yapmadım. Her gece dua ediyorum yanına kar kalmasın diye
Hayır o değil. Bu ondan sonra tanıştığım kişi oluyor. Bu eşim de dahil hayatıma giren üçüncü rezil insan oluyor ama bu tartışmasız en reziliDiğer konunuzu okudum da ordaki kişi mi bu eşiyle boşanmış olan ve 2 gün eski eşinin evinde kalan şahıs. Nüdür kayıtlarını gördüm yazmışsınız orda boşandigina dair.
Evet sosyal medyada tanıştıkbence git şikayet et
İkinizi birden aldatmış
Da nerede tanıştın ?
Sosyal medya mı
Eşi başka bir yerdeydi döndü belki de bilmiyorum o kısmını hiç anlamadım. Ya da ayrıydılar barıştılar1 sene nasıl anlamadınız hiç mi şüphe çekecek birşey olmadı?Bunu sizi yargılamak için değil,adamın bu işi 1 sene nasıl profesyonelce yaptığını anlamak için soruyorum.Acaba bir dönem eşiyle ayrı mı yaşadı?
Bu o değil. O gerçekten boşanmış bir adamdı, ondan ayrıldım. 2-3 ay sonra bununla tanıştım. Bu ise güya hiç evlenmemişti işteAslında önceki konunuzda bazı sinyaller varmış eski eşinin yanında kalıyor demissiniz yalanlarını yakalıyorum demissiniz.bu adamın sonraki adamı boşanmak üzereyiz falan demek olacak
Anlıyorum..Allah içinize ferahlık versin.. Gerçekten can sıkıcı..Eşi başka bir yerdeydi döndü belki de bilmiyorum o kısmını hiç anlamadım. Ya da ayrıydılar barıştılar
size gelen mail gibi siz de karsına mail atın ekran görüntülerini. Gerisi karısına kalmış. İster boşlar ister affeder ama adamın ne mal olduğunu bilmeli
Çok teşekkür ederimAnlıyorum..Allah içinize ferahlık versin.. Gerçekten can sıkıcı..
Hayır sakın yapmayın.Size orda zarar verebilir.. Güvenmeyin eskiden söylediği sevgi sözcüklerine.oyle bişey yaparsanız canavara dönüşebilir..Evine gidip karısına her şeyi anlatsam mı ne dersiniz? Hem de bu insan ne diyecek ne şekle girecek görsem
Hep mi arıza kişiler çıkıyor karşınıza, yoğurdu artık üfleyerek yemelisiniz. Çok acı bir tecrübe olmuş ama kurtulmuşsunuz en azından.Bu o değil. O gerçekten boşanmış bir adamdı, ondan ayrıldım. 2-3 ay sonra bununla tanıştım. Bu ise güya hiç evlenmemişti işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?