Nasıl bu kadar kötü kalpli olur?

Diğer konunuzu okudum da ordaki kişi mi bu eşiyle boşanmış olan ve 2 gün eski eşinin evinde kalan şahıs. Nüdür kayıtlarını gördüm yazmışsınız orda boşandigina dair.

Evet o kadar canımı acıttı ki, Yanyana gömülürüz vs nedir yani. Ve Ailem olsun istediğimi demişim en baştan. Hiç mi vicdanı sızlamaz. Herkes hak ettiğini bulur inşallah bu dünyada da.

Karısına şikayet etmeyi çok düşündüm. Ama yapmadım. Her gece dua ediyorum yanına kar kalmasın diye
size gelen mail gibi siz de karsına mail atın ekran görüntülerini. Gerisi karısına kalmış. İster boşlar ister affeder ama adamın ne mal olduğunu bilmeli

geçmiş olsun babanız olayı kapamış bundan sonrası için adamın cesareti olmaz o da bunu göze almaz.

Diğer konunuzu okudum da ordaki kişi mi bu eşiyle boşanmış olan ve 2 gün eski eşinin evinde kalan şahıs. Nüdür kayıtlarını gördüm yazmışsınız orda boşandigina dair.
Hayır o değil. Bu ondan sonra tanıştığım kişi oluyor. Bu eşim de dahil hayatıma giren üçüncü rezil insan oluyor ama bu tartışmasız en rezili

1 sene nasıl anlamadınız hiç mi şüphe çekecek birşey olmadı?Bunu sizi yargılamak için değil,adamın bu işi 1 sene nasıl profesyonelce yaptığını anlamak için soruyorum.Acaba bir dönem eşiyle ayrı mı yaşadı?

Aslında önceki konunuzda bazı sinyaller varmış eski eşinin yanında kalıyor demissiniz yalanlarını yakalıyorum demissiniz.bu adamın sonraki adamı boşanmak üzereyiz falan demek olacak

Eşi başka bir yerdeydi döndü belki de bilmiyorum o kısmını hiç anlamadım. Ya da ayrıydılar barıştılar

Aslında önceki konunuzda bazı sinyaller varmış eski eşinin yanında kalıyor demissiniz yalanlarını yakalıyorum demissiniz.bu adamın sonraki adamı boşanmak üzereyiz falan demek olacak
Bu o değil. O gerçekten boşanmış bir adamdı, ondan ayrıldım. 2-3 ay sonra bununla tanıştım. Bu ise güya hiç evlenmemişti işte

Şoka girdim resmen.
Verilmiş sadakan varmışta daha fazla uzamadan gözünü açmışlar.

Bu o değil. O gerçekten boşanmış bir adamdı, ondan ayrıldım. 2-3 ay sonra bununla tanıştım. Bu ise güya hiç evlenmemişti işte
Hep mi arıza kişiler çıkıyor karşınıza, yoğurdu artık üfleyerek yemelisiniz. Çok acı bir tecrübe olmuş ama kurtulmuşsunuz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…