Nasıl bu kadar kötü kalpli olur?

Evine gidip karısına her şeyi anlatsam mı ne dersiniz? Hem de bu insan ne diyecek ne şekle girecek görsem
Şu an çok sinirli olduğunuz için mantıklı düşünemeyebilirsiniz. Böyle bir şeyi kesinlikle yapmayın derim ben, size dönüşünü bilemezsiniz.

Eşine şikayet etmeniz bosuna olur. Evlilik ne kadar guvene dayanirasa dayansin 1 sene az degil. Hangi kadin bir sene boyunca devamli sabah kahvaltida, aksam yemeginde evde olmayan adami bir durup sorgulamaz? Öyle ayda yılda bir de değil devamli birlikteymişsiniz anlattiginiza göre.
+Koca bir sene gece vakti telefonda rahatca konuşan adami hiç mi gormez?

Kocasinin ne yaptigindan haberi vardir ya da tahmin ediyordur kadin illa ki.

Hayır sakın yapmayın.Size orda zarar verebilir.. Güvenmeyin eskiden söylediği sevgi sözcüklerine.oyle bişey yaparsanız canavara dönüşebilir..
Şu an çok sinirli olduğunuz için mantıklı düşünemeyebilirsiniz. Böyle bir şeyi kesinlikle yapmayın derim ben, size dönüşünü bilemezsiniz.
O zaman tek çare dualarımın karşılığı olup yanına kar kalmaması. Eşiyle ayrıydı belki ve Eve dönünce eşi bana mail attı. Bu durum bile geçerli olsa kandırdı bu insan beni pislik onursuz rezalet insan

Size de çok geçmiş olsun Sizin olayda dolandı mı ayağına, belasını bulduğuna tanık oldunuz mu? Nolur olmuş olsun

sevgili konu sahibi;sakın ama sakın karısına söyleme .
bu durum aile birliğini bozabileceği için tazminat davası açarlar donunuza kadar alırlar bilesiniz.
ayrıca burnuma pis kokular geliyor sakın bunlar karısıyla danışıklı olmasın???

Nasıl karısıyla danışıklı? Kadın neden böyle bir şeyin içinde? Bir de Bana nasıl tazminat davası açacaklar ki ailem arkadaşlarım herkes bekar biliyor bir sürü tanık var kandırılmış olduğuma dair.

Yok artik ne alaka? Kiz magdur nehakla tazminat davasi acacaklar? Alan razi veren raziyken. Kiza adamin kafasina silah dayamis muammelesi yapmayin ya
Ogrendigi gibi ayrilmis kiz.

valla ne dolandırıcılık çeteleri var. böyle aile olup kızları kandırıp senet imzalatıp tehtiti edenler bile var.siz işin romantik kısmından çok bu beladan kurtulduğunuza şükredin bence.

Yok artik ne alaka? Kiz magdur nehakla tazminat davasi acacaklar? Alan razi veren raziyken. Kiza adamin kafasina silah dayamis muammelesi yapmayin ya
cnm insanlar neler neler yapıyor buradan açıklamak istemiyorum ama mesleğim gereği olaylara hakimim.

Bu bana fikir verdi aslında. Tam tersi ben Manevi tazminat davası açıcam mümkünse, bir avukatı arıyor şimdi babam

cnm insanlar neler neler yapıyor buradan açıklamak istemiyorum ama mesleğim gereği olaylara hakimim.
Dogrudur ama bu olayda senet menet yazmamis gonul iliskisi olmus. Hic sanmiyoeum kiza bir sey yapabilceklerini.
Zaten suan aldatma davasinda bile kendi kocana dava açabiliyormussun. Eskiden kadina da aciliyormus ama kalkmjs

Size de çok geçmiş olsun Sizin olayda dolandı mı ayağına, belasını bulduğuna tanık oldunuz mu? Nolur olmuş olsun
10 sene geçti üstünden, dolandı mı bilmiyorum ve inan hiç ilgilenmiyorum da.
ben kendi hayatımla, benim ayağıma dolananlarla ilgileniyorum daha çok
diyorum ya seninki çok taze, ama geçecek... ben çocuktum bunu yaşadığımda 2 senede atlattım. he yine kolay olmadı içim çıkana kadar günlerce aylarca ağladım zırladım sövdüm kendi kendime ama geçti...
mesela senin yerine kendimi koyuyorum, şimdi bu yaşımda öyle bir şey yaşasam yıkımı daha fazla olur sanıyorum....

Ya eşiyle ayrıydı barıştı yada kadın biliyor ama sessiz kalıyordu.
Başka türlü sizinle o kadar görüşemezdi evli adam.

Her türlü yaptığı çok kötü tabi.

Karısına falan ulaşmaya çalışmayın, ne türlü insanlar olduğunu bilmiyorsunuz, 1 yıldır size yalan söyleyen adam iftirada atar rahatlıkla, daha çok canınız sıkılır.

Son düzenleme:
Dogrudur ama bu olayda senet menet yazmamis gonul iliskisi olmus. Hic sanmiyoeum kiza bir sey yapabilceklerini.
Zaten suan aldatma davasinda bile kendi kocana dava açabiliyormussun. Eskiden kadina da aciliyormus ama kalkmjs
ne bileyim dünya kötü bir yere doğru gidiyor diyorum ama inanın hukukta çok boşluklar var ve bu dolandırıcıların o kadar işine geliyor ki!

Evet karşımdaki de ergen değil kocaman adam. Gençlikte olsa gençlik hatası yanlış yaptı vs derim. Ama 40 yaşında bir erkeğin bunu yapması rezalet. Umuyorum dediğiniz gibi geçer, hem de çabucak etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…