Nasıl bu kadar kötü kalpli olur?

yaparlar.. hemde hic utanmadan.. sen iyi kurtulmusun sukret.. zamaninda eski es baska bir bayandan benden bosanmadan cocuk peydahlamis ve bu olaydan avukatin bile haberi yokmus durusmadan once gercekler ortaya cikti.. o bayanin ismi cismi var ama goruntu olarak kim oldugunu bilmiyorum tazminati hakediyormu hakediyor.. yani sunu soylemek istiyorum peki hala bosanmamis erkeklerle evli olduklarini bile bile iliski yasayan kadinlara ne demeli ? bunlarin al birini vur otekine..iste sen onlardan degilsin kendini takdir et.. umutsuzluga kapilma..
 
Dua edin sizle nisanlanmadi bu karakterse nişanlamazlarsa var. Zatne evde ihtiyacını giriyor dışarıda sevgi mükemmel aşk yaşatıyor malesef
 
Çok geçmiş olsun Gerçekten kötünün kötüsü var ... Herkes hak ettiğini bulsun
 
Eyleme geç. Herşeyi eşine anlat. Ahının tutmasını bekleme.
 
Aynısı başıma geldi. Adam evli imiş.. Ama kendi bile bekar olduğuna inanıyor vaziyette yalanlar söylüyordu. Ve bu adam uzman bir doktordu. Ve oldukçada düzgün bir dış görünüşü vardı. Gel gelelim yalanların duygusal sözlerin bini bi paraydı. İnanamadım öğrendiğimde. Karısına söyledim hatta. Bu onun hep yediği bir haltmış. Kadında bile bile boşamıyordu. Hatta sonra suçlu ben oldum,kocası yalancı düzenbaz değil ben suçlu ! Var böyle şer..sizler. üzme kendini.
 
Yarım yamalak hukuk bilginizle yorum yapmayın ama ya...
 
Üzülmeniz öyle doğal ki...
Benim de arkadaşımın başına geldi. Yurtta kalırken yurt arkadaşımı yurttaki ortak arkadaşımız sevgilimin arkadaşı diye biriyle tanıştırdı. Yani sevgilisi evli olduğunu bile bile arkadaşına üniversiteli kız ayarladı. Aylarca bazen başbaşa bazen dörtlü takıldılar. Neticede normalde gitmediği bir semte iş görüşmesine gittiğinde sevgilisini bir kadınla kol kola kucaklarında bir bebekle gördü. Ayrıldı çok üzüldü. Hesaplarımıza göre bebeği 4 aylıkmış tanıştıklarında.
Ayarlayan ortak arkadaş ben bilmiyordum diye yeminler etmişti ama evli olduğunu bile bile ayarlayan o adamdan ayrılmamıştı da. Bazı insanlar çok ahlaksız oluyor. O arkadaşı. Şimdi yuvasını kurdu mutlu. İyiler uzun vadede hep kazanır, siz içinizi ferah tutun.
 
Hayır o değil. Bu ondan sonra tanıştığım kişi oluyor. Bu eşim de dahil hayatıma giren üçüncü rezil insan oluyor ama bu tartışmasız en rezili
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Layığını bulsun ne diyim.
 
Yarım yamalak hukuk bilginizle yorum yapmayın ama ya...
Evet babam avukatla görüştü. Bana tazminat açılma ihtimali sıfır. Benim ise manevi tazminat davası açıp kazanma ihtimalim var. Kazanamama ihtimalim de var ama deneyeceğim galiba. Bu durumdan psikolojimin bozulduğu olumsuz etkilendiğime dair rapor, bana söylediği yalanlar kandırmalar sözleri içeren yazılı deliller ve tanıklar ile ihtimal varmış.
 
İnanamıyorum bunu bilerek tanıştıran insan pislik ötesi pislikmiş. Allahım neler var ya Umarım iyiler kazanıyordur er geç umarım umarım bunlar da belalarını buluyorlardır
 
Tabi ki size karşı dava açamazlar. İçiniz o konuda rahat olsun. Sizin açtığınız dava ise sizin açınızdan yıpratıcı bir süreç olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü büyük ihtimalle gerçek dışı ithamlarla karşılaşacaksınız. Ve daha neler neler... Bence bu insan müsvettesi için değmez. Eşine ve çevresine söylemeniz yeterli olacaktır bence.
 
Kadının haberi var mı bu durumdan? 1 yıl epey uzun zaman nasıl anlamadınız ki? Gece konuşmadınız mı ya da sabah kahvaltısı, akşam yemeği beraberseniz eşi ne yapıyordu o zamanlarda? Garibime gitti.
Tatlım yalandan bı kavga çıkarır karısıyla ayrı yatarlar evi terk eder

Bununla konuşur

O kadında hep kavga var evimizde vah tüh der ama yakalayamaz da bı turlu .

Stratejik ilerleme var işte .
 

whatsap yazışmaları mahkemede delil olarak kabul edilmiyor diye okumuştum burada ,
bence kurtulduguna şükret
 
Aaa okulun boşa mı gitti
Sonradan okuyabildinmi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…