canım nasıl indim o kiloya yaaa!!!
benim de boyum 1.56. ama 50 kilodan bir gram aşağı inemiyorum yıllardır..47 olsam bana yeter
hönk ? anlamadım40lı kilolardan mı bahsediyorsunuz ?? o zaman çok çok zayıf olursunuz. benim boyum 1.57 kilom 53, bana çok zayıfsın derler
valla canım gel beraber verelim. birlikten kuvvet doğar.gunlugume beklerim.
valla canım ben hiçte zayıf değilim. nişanlım şişko diyo takılmak için :) zaten diyetisyende 44-45 ıideal kılon dıyor. 53 olsam yuvarlanırım ben :)
benim kemiklerim çok ince, dolayısıyla kilo alırsam direk löp et oluyorum.
sen kilo mu almaya çalışıyorsun?
yok ben kilomdan memnunum ya, biraz selülitlerim var ama onlar için kuru kuru kese yapmaya başladım, eğer faydasını görürsem tam ideal kilomda olucam :))
kilo almaya çalışmıyorum tabiki dee :)) kilo almaya çalışanlar gibi cicibebeye yüklensem ben de iki güne yuvarlanır hale gelirim :))
ama işte anne yüreği hep zayıf buluyor beni işte :)
ölürüm biterim cici bebe için ama kilo yaptıgı için annem yedirmiyor :) kilo almak ıstıyorum dıyen kışilere verdiğim formul süt, muz, cicibebe :) allahım o nasıl bir lezzettiiiir.
ölürüm biterim cici bebe için ama kilo yaptıgı için annem yedirmiyor :) kilo almak ıstıyorum dıyen kışilere verdiğim formul süt, muz, cicibebe :) allahım o nasıl bir lezzettiiiir.
Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?