Kızlar benim boyum 170 kilomda 51 sizce çok mü zayıfım ? 34 beden giyiyorum.ben kendimi normal hissediyorum ama bazıları sürekli zayıfsin diyince insanin morali bozuluyor.s Aslında cok sık ve sürekli yiyorum yemek secmem hergün tatli yerim ama kilo almıyorum. Bir 3kilo alam iyi olurmuki :/
Kızlar benim boyum 170 kilomda 51 sizce çok mü zayıfım ? 34 beden giyiyorum.ben kendimi normal hissediyorum ama bazıları sürekli zayıfsin diyince insanin morali bozuluyor.s Aslında cok sık ve sürekli yiyorum yemek secmem hergün tatli yerim ama kilo almıyorum. Bir 3kilo alam iyi olurmuki :/
Zayıf olmanın önemli bir faktörü de genetik, eğer böyle bir gene sahipseniz otomatikman ne kadar yeseniz de kilo almıyorsunuz çünkü metabolizmanız hızlı çalışıyor oluyor.
keşke kilo birinden alıpbaşkasına verilsenegüzel olurduu :)
Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)
Ben kilolu biriyim ve hep sizin gibi olmak istedim. Küçükken cok zayıftım, 7.sınıfta kilo almaya başladıım, gidiş o gidiş yani, kurtulamıyorum bu kilolardan. Zayıf kalmanızın nedeni nedir sizce? Öneri verin banaa kızlar :)
Bence böyle de kalsan güzel olur :)
Benım genetikti ama aldım işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?