nasıl bulucam

dilekarili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
447
41
0
İzmir
dün otobüste birini gördüm sürekli bakıştık ne o ne ben bir hamle yapamadık otobüste kalabalıktı belki ondan ismini bile bilmiyorum nasıl bulucam :S yaşadığımız yer aynı burası çok büyük değil ama bilemiyorum

nasibinde varsa elbet birgun yine denk gelir yoksa istedigin kadar ara bulamazsin..

Aynı satte aynı günde aynı otobüse binin derim ben :) eğer sizden etkilendiyse mutlaka oda yapacaktır bunu :))

ikinci kere yine görürsen tesadüf, ama üçüncü de kader olur. üçüncüyü bekle :112:

Son düzenleme:
Otobüste gördüm diye site vardı ya o geldi aklıma

Otobüsün güzergahı üzerindeki tüm durakları tespit edin.

Sonra bu durakların düne ait mobese kayıtlarını izleyin.

Kayıtlarda ona rastlarsanız,bu yolla evini bulun.

Çalın kapısını;

''-Selam ben otobüsteki kız''

Aynı otobüse ısrarlarla aynı saatlerde binin,başka yolu yok.

Bir daha rastlayınca planınız hazır mı peki?

bir de bi itiraf sitesinin platonikim bölümünde yayınlanıyor böyle şeyler, şu gün şurda gördüm vs vs diye yazıyorlar

ohoooo
ama bekle...
rüyada gördüklerini bile gerçek hayatta buluyosun.
otobüsde gördügünümü bulamayacaksın :)

küçük bir şehirse oturulan yerler aynı güzergahtaysa
dahası kaderinizdeyse neden karşılaşmayasınız ki

Ahahha sesli güldümmmmm Geçen hastanede bi'yaşlı teyzede oğlunu anlattı, torunlarını, kızının oturduğu villayı. Sonra çantasını kurcalıyor ama nasıl telaş, "ayyy fotoğraf gösterecektim almamışım yanıma" dedi. Öyle iştahla anlatıyodu ki ben de merakla dinliyodum

Bana lisedeyken olurdu öyle otobüste beğenirdim. Sonra otobüsten inince unuturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…