nasıl bulucam

Bana fotoğraf gösterme olayını şehirler arası otobüste yaptı teyze. Dedim yavuklum var zaten, pek buruşturdu suratını

diyelim yine aynı saatte aynı duraktan bindiniz ve karşılaştınız fakat peşinizden inmedi yada sizinle konuşma girişiminde bulunmadı bu daha kötü olmaz mı? çok üstüne düşmeyin bence bu olayın olacağı varsa illaki olur bir şekilde

sonuçta birkere gördüğümüz insan ayrıca onun beni bulması benim onu bulmamdan daha zor bir kerede böyle olsun sadece tanışmak isteyip istemediğini sormasını istedim o kadar
​pekı sen ısmını nereden ögrendın cocugun :)

Bu işler kader kısmet.
Kaderinde varsa böyle bişeyi yaşamak o da bulurdu seni zaten.
Bazı şeyleri zorlamayada gerek yok bence.
Olursa kendiliğinden gelişir ve olur.

Arkadaşına msj atman çok ama çok gereksiz olmuş.
Belki sık görüşmediği bi arkadaşıdır .
Belki iletmeyecek mesajını kimbilir.

Bir daha karşılaşırdınız küçük bir yerde oturuyomuşsunuz.
Keşke bekleseydin de ilk adımı atsaymış.
Bu kadar mı aşık oldun hemencik peşine düşüp facede tektek aradın çocuğu.
Azmine hayran kaldım ama ilk adımına aynı hayranlığı gösteremicem üzgünüm.

umarım sevgilisi yoktur çocuğun yoksa işler karışabilir
bu arada takdir ettim seni, benim yapamayacağım bir şey ilk adımı atmak. bir şeyler hissediyorsan da bekleyip gecelerce düşünmek de acıdan başka bir şey değil, gereksiz bir bekleyiş bence. umarım kaderinde vardır da güzel haberleri alırız

Aynı şey benim geçen sene başıma gelmişti.
Ben otobüs şoförüne pasomu gösterirken adımı ve soy adıma bakmış eve geldiğimde facebooktan eklemişti şok oldum.
Sonra konuştuk ama ben istemedim sadece arkadaş kaldık ...Şimdi görmüyorum ve konuşmuyorumda zaten.

Son düzenleme:
tekrar görünce ne olacak peki

konuşup tanışabilecek misiniz

kaderimde varsa olur ama bişeyler içinde çaba göstermek gerek ilk adım mevzusunu ben aştım sizin gibi düşünmüyorum ha ben ha o dediğim gibi onun beni bulması benim onu bulmamdan daha zor aşık olmadım ayrıca tanışırsak görüşürsek aşık olursam söylerim herkesin yöntemi farklıdır kimi peşinden koşturmayı sever kimi dobradır direk söyler neden arkadaşına msj attım kendi msj alma butonlarını kaldırmış o yüzden ne kadar samimi olduğunu bilemem ama ikisinin fotorafı vardı samimi olmadığı insanın fotorafgını koymaz herhalde demi zaten hayranlık beklemiyorum kimseden zahmet etmeyin :)

Son düzenleme:

Otobüste gördüm diye bı site var oraya yazabilirsin

Vay be otobüste görüyorsun adını sanını bilmiyorsun,sonra facete buldum diyorsun...Bir tek bana mı garip geldi?

Ben küçük bir yerde yaşıyo bile olsam birine o kişiyi nasıl anlatıcam ki bana aa evet şunun şusu desin...Sende ona göre bulmuş olasın diyecem ama bu da mantıksız...Allah allah....

Hem şöylede bir durum var.O kadar bakışıp ta ikinizde bir şey konuşmamışsanız demek ki çok önemli değidli aslında....Hani ne biliyim ben o kadar önemsesem kaybetmekten korkar bir şekilde konuşma ortamı kurarım...Ne biliyim amann tutarsız geldi işte...Sadece fikrimi söylüyorum kırmak değil amacım....

Ah su toplu tasima araclarinda baslayip biten o asklar

belki bi tesaduf daha olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…