- Konu Sahibi dilekarili
-
Vay be otobüste görüyorsun adını sanını bilmiyorsun,sonra facete buldum diyorsun...Bir tek bana mı garip geldi?
Ben küçük bir yerde yaşıyo bile olsam birine o kişiyi nasıl anlatıcam ki bana aa evet şunun şusu desin...Sende ona göre bulmuş olasın diyecem ama bu da mantıksız...Allah allah....
Hem şöylede bir durum var.O kadar bakışıp ta ikinizde bir şey konuşmamışsanız demek ki çok önemli değidli aslında....Hani ne biliyim ben o kadar önemsesem kaybetmekten korkar bir şekilde konuşma ortamı kurarım...Ne biliyim amann tutarsız geldi işte...Sadece fikrimi söylüyorum kırmak değil amacım....
Bende geçen rüyamda bi çocuk gördüm aşık oldum sabah uyandığımda midemde kelebekler uçuşuyodu
Sonra dışarı çıktığımda tam yanımdan geçerken gördüm o çocuğu anneme 'aaa rüyamda gördüğüm çocuk' dedim
Rica etsem onu bi bulurmusunuz bana hazır konu açılmışkenAhahha
konu sahibi arkadaşım yada sen faceden buluversen? bak burasıda küçük şehirdir
Vay be otobüste görüyorsun adını sanını bilmiyorsun,sonra facete buldum diyorsun...Bir tek bana mı garip geldi?
Ben küçük bir yerde yaşıyo bile olsam birine o kişiyi nasıl anlatıcam ki bana aa evet şunun şusu desin...Sende ona göre bulmuş olasın diyecem ama bu da mantıksız...Allah allah....
Hem şöylede bir durum var.O kadar bakışıp ta ikinizde bir şey konuşmamışsanız demek ki çok önemli değidli aslında....Hani ne biliyim ben o kadar önemsesem kaybetmekten korkar bir şekilde konuşma ortamı kurarım...Ne biliyim amann tutarsız geldi işte...Sadece fikrimi söylüyorum kırmak değil amacım....
ya konu içinde konu olacak ama çok bunalıma girdim az önce erkek arkadaşımı yaptığım hatalar yüzünden saflıklar yüzünden kaybettim
ayrıldı gibi birşey teselliye ihtiyacım var onu nasıl geri döndürebilirim kesin kararıyardım edin ya
ya konu içinde konu olacak ama çok bunalıma girdim az önce erkek arkadaşımı yaptığım hatalar yüzünden saflıklar yüzünden kaybettim
ayrıldı gibi birşey teselliye ihtiyacım var onu nasıl geri döndürebilirim kesin kararıyardım edin ya
kendine yeni bir konu ac bence..aciklamali anlatki yardimci olalim..
konu sahibi yazmicanmi ayrintilari ne oldu faceden donus oldumu :26:
henüz yok malesef beklemeye devam elimizden geleni yaptık gerisi kısmet :)
acaba ciddiye almadilar mi ? arkadasi mesaji okudumu acaba okuyunca görüldü yaziyor ya ?
okumuştur muhtemelen bilemiyorum
ben olsam meraktan catlamistimbaska bir arkadasina daha mesaj atsan
:) bu sefer gerçekten abartı olmazmı :)
bilmem belkide cesaret ister...:)yani diger arkadasi okumamis olabilir kaale almamis olabilir en azindan bi donus yapar insan olumlu olumsuz..
bir kere biz adım attık artık sıra onda aslında o kadar cesaretim yok diyelim :)
soyle birseyde yapabilirsin belki arkadaslarinin arkadaslarindan mesaj aliyordur arkadaslarindan birisini ekle ve oyle mesaj atmayi dene..
bence ilk gunki heycanda kalmadi gibi hani o ilk dakikalar diyimdogru sen adimini attin isteyen gelir gelmesse kendi bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?