nasıl bulucam

benim internette sizi bulmam için nerede yaşadığınızı bilmem ve 1 kere sizi göremem yeterli eğer uğraşırsam internette sizi bulrum gördüğüm yüzleri unutmam kolay kolay bide ilk görüşte aşkamı inanıyorsunuz bilmiyorumda ben inanmıyorum hoşlanabilirsin ama aşık olmassın zor yani kaybetmek gibi bi korkum yok kimseyi otobüs çok kalabalıktı nasıl konuşacaktık söylerseniz uygularım :)

Son düzenleme:
Bende geçen rüyamda bi çocuk gördüm aşık oldum sabah uyandığımda midemde kelebekler uçuşuyodu
Sonra dışarı çıktığımda tam yanımdan geçerken gördüm o çocuğu anneme 'aaa rüyamda gördüğüm çocuk' dedim
Rica etsem onu bi bulurmusunuz bana hazır konu açılmışken Ahahha
konu sahibi arkadaşım yada sen faceden buluversen? bak burasıda küçük şehirdir

rüyanı cd ye kaydet gönder hallederiz :)

konu sahibi gelismeler varmi cevap yazdi mi ? merak ettim...

sanirim gordugun kisi hakkinda ipuclarin vardi bulman pek zor olmadi,INSALLAH umdugun gibi olur..

Son düzenleme:
ya konu içinde konu olacak ama çok bunalıma girdim az önce erkek arkadaşımı yaptığım hatalar yüzünden saflıklar yüzünden kaybettim
ayrıldı gibi birşey teselliye ihtiyacım var onu nasıl geri döndürebilirim kesin kararıyardım edin ya

Bana çok oluyor bu tarz şeyler sıkma canını kesin diyor benimkiside sonra geçiyor biraz üstüne gitme hemen telaşlanma rahat bırak ben burdayım bekliyorum gibisinden mesajlar at geri dönecektir...

kendine yeni bir konu ac bence..aciklamali anlatki yardimci olalim..

konu sahibi yazmicanmi ayrintilari ne oldu faceden donus oldumu :26:

soyle birseyde yapabilirsin belki arkadaslarinin arkadaslarindan mesaj aliyordur arkadaslarindan birisini ekle ve oyle mesaj atmayi dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…