Nasıl büyüyecek bu bebek

Harfi harfine hepimizin yaşadıklarını yazmışsınız büyüyecek, geçecek, hayatınızı geri alacaksınız

tabiki gecer. hemen her annenin yasadigi seyler bunlar. hayatiniza yeni biri katildi hemen alisamamaniz cok normal. ama alisacaksiniz emin olun. zamanin nasil gectigini anlamayacaksiniz bile

Hatta öyle büyüyecek ki artık kucağınıza sığmayacak, ayağınızda sallayamayacaksınız, kendi yatağına yatıp uyuyacak. Bitmez gibi gelen uykusuz geceler bitecek. Bir gün diyecek ki “ ben bu gece anneannemin evinde kalacağım” o gece ev öyle sessiz olacak ki şaşacaksınız. Yani bizde böyle oldu

Canım hepimiz bunun farklı versiyonlarıni yaşadık. Bende anneme doğum yaptiğimin ertesi günü ;bir daha çocuk doğurursam yüzüme tüm türkiye tükürsün demiştim. simdi ikinci için bekliyorum. Sende bugünleri aşacaksın ve birgün ne çabukta büyüdü diyeceksin. Her anı her haraketi gülümsetecek seni. Kendinide yetersiz görme.onun kahramanı sensin ,ona en iyi sen bakarsın.

Keske benim de olsa,gerci suan oyle bir durum soz konusu degil ama hep bebekli annelere imrenmisimdir.Zorlugu var pek tabi.Ama Anne olmak cok guzel bir duygu.Umarim bana da bir gun nasip olur.

Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin. AMİNN .

Ben de henüz doğurmadım.İlk çocuğum ve seneler sonra tüp bebekle olan bir çocuk.Ama çok korkuyorum.Eski hayatımı özler miyim?Bu sorumluluğu kaldırabilecek miyim?Sanırım normal bu yaşananlar,yani umuyorum öyledir..

Benim oglan 7 yaşında aşık oldum anne dedi. Hatta kıza mektup yazıp masasına bırakmış. Geçen sene yemek ye diye yalvariyorduk

Geçer bunun daha ne hisleri var bir bilseniz ama anne böyle olunuyor :)

16 gün önce doğum yaptım. Allahım nasıl bakacağım ne yaoicaz derken 2 hafta geride kaldı her gün yeni bir şeyler öğreniyoruz alıştık da sayılır. Eve geldiğinde çok agkaidm bunaldim da. Bir yandan ağrılarım bir yandan bebeğe alışmak zordu. Alışma süresi 40 gün sürüyor diyorlar. Bakalım daha iyi olur inşallah

Lohusalık sendromu oluyor sanırım bu.
Merak etmeyin illaki geçecektir bu his.
Şu an çok normal bunları düşünmeniz, kendinizi suçlamayın böyle düşündüğünüz için.

Allahım herkes aynı duyguları mı yaşıyorgeçiyor geçecek geçmese 2.lere cesaret edemezdik Rabbim sağlık versin yeter ki

Lohusalık dedikleri bu demekki, büyüyücek elbette 40 dan sonra cabuk büyüyolar hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…