- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
Harfi harfine hepimizin yaşadıklarını yazmışsınızDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
tabiki gecer. hemen her annenin yasadigi seyler bunlar. hayatiniza yeni biri katildi hemen alisamamaniz cok normal. ama alisacaksiniz emin olun. zamanin nasil gectigini anlamayacaksiniz bileDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Dün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Keske benim de olsa,gerci suan oyle bir durum soz konusu degil ama hep bebekli annelere imrenmisimdir.Zorlugu var pek tabi.Ama Anne olmak cok guzel bir duygu.Umarim bana da bir gun nasip olur.
Hatta öyle büyüyecek ki artık kucağınıza sığmayacak, ayağınızda sallayamayacaksınız, kendi yatağına yatıp uyuyacak. Bitmez gibi gelen uykusuz geceler bitecek. Bir gün diyecek ki “ ben bu gece anneannemin evinde kalacağım”o gece ev öyle sessiz olacak ki şaşacaksınız. Yani bizde böyle oldu
GeçerDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Bebek özlüyorsunÖyle bir büyüyor ki insan ne yaşadığını unutup bir daha doğuruyor
Allahım herkes aynı duyguları mı yaşıyorDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
Lohusalık dedikleri bu demekki, büyüyücek elbette 40 dan sonra cabuk büyüyolar hattaDün doğum yaptım. Bugün eve geçtik ama benim içim çok daralıyor. Nasıl büyür ne zaman büyüyecek. Kendimi eksik yetersiz çaresiz hissediyorum. İçim bir tuhaf. Sanki artık hayatım yok gibi. Geçer mi bu hislerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?