Nasıl çamaşır yıkıyorsunuz?

Valla kirli kalsa da umursamam renkliler siyahlar beyazlar diye ayırıyorum. Beyazlar 40 derece 45 dk gerisi 30 derece 15 dk 2 yıldır böyle. Kıyafetler de cillop gibi yıpranmıyor

Beyazlar, renkliler, siyah lacivert tonları,kırmızılar olarak ayrıyorum bir de bebeninkiler eklendi kategoriye Genelde pamuklular kısmında yıkıyorum 60 derece falan şu pandemi başladığı sürece sadece oğlumun kıyafetleri kısa programda yıkanıyor

Beyazlar
Açık renkli, koyu renkli
Havlu, nevresim, bornoz
Kışın kazakları ayrı yıkarım
Beyazları ve havlular 60, renklileri 40 derece de yıkarım
Birde beyazları yıkamaya başlamadan sadece alt çamaşırları, çamaşır suyu ve deterjanla 15 dakikalık ekspres yıkamaya atarım. Sonra üstüne diğer beyazları doldurur tekrar yıkarım.

yorumları okudum da şok içindeyim..
ekosisteme nasıl bir kötülük yaptığınızın umarım farkındasınızdır..
bu su hepimizin suyu.. çocuklarımızın suyu.. geleceğimizin suyu..
nasıl bu kadar acımasızca su kullanımı yapıyorsunuz akıl alır gibi değil..
daha dün haberlere çıktı, yağmur yağmazsa İstanbul'un 60 günlük suyu kaldı..
sadece su da değil mesele.. elektrik.. deterjan.. yumuşatıcı.. bla bla..

suyun öneminin çoğu kişi farkında değil anlaşılan
25 litre belgeselini mutlaka ama mutlaka izleyin derim
belki vicdanınız biraz sızlar..

bende şok içinde okudum.
açık beyaz
beyaz
koyu beyaz
kırık beyaz
küllü beyaz....

ben de hazir konusu acilmisken, derdimi yazayim.

Spor kiyafetlerinizi nasil yikiyorsunuz.

30 derecede yikayin diyor uzerinde,
ter kokusu cikiyor ama baska garip bir koku kaliyor,
diger camasirlarda kullandigim kokusuz bir deterjanim var, onunla yikiyorum her seyi, ama sadece bu spor kiyafetleri bu sekilde.

covidden önce renklileri 40 da yıkıyordum.
spor falan ayırmam. şimdi 60 da yıkıyorum ama marttan beri spora gitmiyorum.
40 da koku falan kalmıyordu.
onları da mı ayırıp yıkıyorsun?

covidden önce renklileri 40 da yıkıyordum.
spor falan ayırmam. şimdi 60 da yıkıyorum ama marttan beri spora gitmiyorum.
40 da koku falan kalmıyordu.
onları da mı ayırıp yıkıyorsun?

spor kiyafetleri kisa programda 30 derecede yikiyorum, tisortleri falan da ayni programa atiyorum birlikte.

renkliler
beyazlar
büyük kızın kıyafetleri
küçük kızın kıyafetleri
bornozlar,nevresimler beraber çoğu zaman
bir de çorap takıntım var, çoraplar bağımsız yıkanıyor asla çamaşırla değil.

Yüz havlularını asla kıyafetlerle iç çamaşırlarıyla atmam. Onları ayrı yıkarım. Havlu çok olduğu için sıkıntı olmuyor zaten. Banyo havlularını da çarşaflarla yıkarım. Onun dışında kıyafetleri beyaz açık renkli ve koyu renkli diye ayırırım. Birine gittim havluları kapkara olmuş kıyafetlerle yıkamaktan

Kotlar mi :)) kotlari biriktirip mi yikiyosunuz bir haftada kaç kot birikebilir ki evde kot sepeti mi var :)))))

Beyazlar, koyu renkliler, açık renkliler ayırıyorum. Çarşaf mutfak bezleri ayrı yıkanıyor. Mutfak bezleri mutfak önlükleri sofra bezi kirli çamaşır sepetinde ayrı poşetliyorum Biraz birikince yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…