- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
Ya anne değilim de aklima takıldı bebek kiyafetleri neden ayri yıkanıyor
Ya anne değilim de aklima takıldı bebek kiyafetleri neden ayri yıkanıyor
yorumları okudum da şok içindeyim..
ekosisteme nasıl bir kötülük yaptığınızın umarım farkındasınızdır..
bu su hepimizin suyu.. çocuklarımızın suyu.. geleceğimizin suyu..
nasıl bu kadar acımasızca su kullanımı yapıyorsunuz akıl alır gibi değil..
daha dün haberlere çıktı, yağmur yağmazsa İstanbul'un 60 günlük suyu kaldı..
sadece su da değil mesele.. elektrik.. deterjan.. yumuşatıcı.. bla bla..
suyun öneminin çoğu kişi farkında değil anlaşılan
25 litre belgeselini mutlaka ama mutlaka izleyin derim
belki vicdanınız biraz sızlar..
yorumları okudum da şok içindeyim..
ekosisteme nasıl bir kötülük yaptığınızın umarım farkındasınızdır..
bu su hepimizin suyu.. çocuklarımızın suyu.. geleceğimizin suyu..
nasıl bu kadar acımasızca su kullanımı yapıyorsunuz akıl alır gibi değil..
daha dün haberlere çıktı, yağmur yağmazsa İstanbul'un 60 günlük suyu kaldı..
sadece su da değil mesele.. elektrik.. deterjan.. yumuşatıcı.. bla bla..
suyun öneminin çoğu kişi farkında değil anlaşılan
25 litre belgeselini mutlaka ama mutlaka izleyin derim
belki vicdanınız biraz sızlar..
Bunları ayırıyoruz ama tüm makina dolu
Yani hayatımda tek gömlek atıp yıkamadım ya da tek pantolon
Evet rengine cinsine göre ayırır uygun programda yıkarım ama asla dolmadan çalışmaz o makina
Kirli sepetleri biriktirmek için değil mi
Kirlileri 3 sepete ayırıyorum, makinam akıllı makina olduğu için içindeki parça sayısının kirlilik derecesini ben seçtikten sonra program uzunluğunu ağırlığa göre makina seçiyor. o sebeple haftada 1 ya da 2 haftada bir kot yıkayabiliyorumKotlar mi :)) kotlari biriktirip mi yikiyosunuz bir haftada kaç kot birikebilir ki evde kot sepeti mi var :)))))
Merhabalar,
Büyük bir dert değil ama fikirlerinizi almak istediğim bir konu var. Nasıl çamaşır yıkıyorsunuz? Kaç farklı kategoriye ayırıyorsunuz. Benim 5 6 farklı kategorim oluyor ama öyle olunca da her gün çamaşır yıkamak zorunda kalıyorum. Bir de kac dakikalık program kullanıyorsunuz?
Ben renklileri açık ve koyu ayırıyorum beyazları ayrı yıkıyorum çamaşır azsa ve çok kirli değilse kısa programda yıkıyorumMerhabalar,
Büyük bir dert değil ama fikirlerinizi almak istediğim bir konu var. Nasıl çamaşır yıkıyorsunuz? Kaç farklı kategoriye ayırıyorsunuz. Benim 5 6 farklı kategorim oluyor ama öyle olunca da her gün çamaşır yıkamak zorunda kalıyorum. Bir de kac dakikalık program kullanıyorsunuz? Bu arada evde 2 kişiyiz.
Perdeleri nasıl yıkıyorlarmış merak ettim. Benim ki çok kırışıyorMerhabalar,
Büyük bir dert değil ama fikirlerinizi almak istediğim bir konu var. Nasıl çamaşır yıkıyorsunuz? Kaç farklı kategoriye ayırıyorsunuz. Benim 5 6 farklı kategorim oluyor ama öyle olunca da her gün çamaşır yıkamak zorunda kalıyorum. Bir de kac dakikalık program kullanıyorsunuz? Bu arada evde 2 kişiyiz.
Merhabalar,
Perde programi var bende 30 derece 400 devirde yikayip sıkıyor hic kirismiyor benim perdelerim sizin makinenin programida ayniysa belkide perdenizin kumasi kirisiyordurPerdeleri nasıl yıkıyorlarmış merak ettim. Benim ki çok kırışıyor
Makineyi doldurabiliyor musunuz? Ben beyazlar+açık renkliler, siyahlar+kotlar, renkliler diye ayırıyorum, havluları ve nevresimleri ayrı ayrı yıkıyorum toptan.Ben de çok gruplara ayıranlardanım.
-beyazlar
-siyahlar
-koyu renkliler
-açık renkliler
-kotlar
-nevresimler
-havlular
-ütülenecek açık renkliler
-ütülenecek koyu renkliler
-ütülenecek beyazlar
ve bizde evde 2 kişiyiz...
Kurutma makinası hayatımızı epey kolaylaştırdı sadece :)
Merhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?