- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi alwaysnforever
-
yorumları okudum da şok içindeyim..
ekosisteme nasıl bir kötülük yaptığınızın umarım farkındasınızdır..
bu su hepimizin suyu.. çocuklarımızın suyu.. geleceğimizin suyu..
nasıl bu kadar acımasızca su kullanımı yapıyorsunuz akıl alır gibi değil..
daha dün haberlere çıktı, yağmur yağmazsa İstanbul'un 60 günlük suyu kaldı..
sadece su da değil mesele.. elektrik.. deterjan.. yumuşatıcı.. bla bla..
suyun öneminin çoğu kişi farkında değil anlaşılan
25 litre belgeselini mutlaka ama mutlaka izleyin derim
belki vicdanınız biraz sızlar..
yorumları okudum da şok içindeyim..
Ben hep yarım dolu çalıştırıyorum. Sadece renkliler doluya yakın oluyor. Haftada 1 yıkıyorum ama makine 2 kisi ile dolmuyor siz nasıl dolduruyorsunuz? Makinem 8 kg bu arada. Daha uzun süre beklesek de gieyecek biseyimiz kalmıyor bu sefer
Makineye deterjanı ne kadar koyuyorsunuz? Köpük köpük görmeyince benim içim rahat etmiyor ama kimyasala boğmak da İstemiyorim
Kesinlikle kuvvetli deterjan kullanmıyorum ve 40 derece yıkıyorum. Lekeli çamaşır varsa sepete atmadan önce leke çıkarıcı ya da bulaşık deterjanı döküyorum üzerine lekenin. Eğer çamaşırlar çoksa ayırıyorum değilse hepsini bir atıyorumMerhabalar,
Büyük bir dert değil ama fikirlerinizi almak istediğim bir konu var. Nasıl çamaşır yıkıyorsunuz? Kaç farklı kategoriye ayırıyorsunuz. Benim 5 6 farklı kategorim oluyor ama öyle olunca da her gün çamaşır yıkamak zorunda kalıyorum. Bir de kac dakikalık program kullanıyorsunuz? Bu arada evde 2 kişiyiz.
Merhaba,Merhabalar,
Büyük bir dert değil ama fikirlerinizi almak istediğim bir konu var. Nasıl çamaşır yıkıyorsunuz? Kaç farklı kategoriye ayırıyorsunuz. Benim 5 6 farklı kategorim oluyor ama öyle olunca da her gün çamaşır yıkamak zorunda kalıyorum. Bir de kac dakikalık program kullanıyorsunuz? Bu arada evde 2 kişiyiz.
Neden eşinizle kıyafetlerinizi ayırıyorsunuz?Merhaba,
Biz de evde 2 kisiyiz. Esimle hic ayni makinada yikamam camasirlarimi, herkesinki farkli zamanlarda yikanir.
Esimin havlularini beyazlarini bi makina yikarim 60-70 derece 1sa39dk sikma devri 800, kendi beyazlarimi baska bi gun.
Siyah, renkli tisortleri ve spor kiyafetleri ozel programinda ters bir sekilde yumusaticisiz 30-40 derece 43dk sikma devri 800 yikarim, benimkilerini de ayri bi makina.
Esimin ic camasir ve coraplarini 2-3haftada bi yikarim, gunluk degistirir, kirlilerini biriktiririm.
Mutfak havlularini da oyle biriktirir ayda bi yikarim, bornozlarimi da.
Makina her gun calismaz ama kisa programliysa gunde 2 kere calistigi olur, hava guzelse hemen kuruyor zaten.
Kirli olmayan ufak seylerimi havasi degissin diye 15dklik programda yikarim.
Ben de iç çamaşırlarını ayrı atarım ama çorapları da ayrı yıkayan varmış ha habeyaz ve renkli
bir de ben iç çamaşırlarımı ayrı yıkarım başka kıyafet olmadan nedense daha içime siniyor böylesi
SİYAHLARMerhabalar,
Renklileride 60da yikarim beyazlarida beyazlar ve renkliler olarak 1bucuk satt yikanirlar ole siyahlar vs seyleri ayirmam renklileri hep birden atarim havlularimi atincada zaten havlularim acik renk oldugundan ve her hafta 1 kez yikadigimdan olan beyaz birsey varsa onlarida icine koyarim bazen oluyoki carsafimida onunla koyarim hepsi acik renk oldugu icinMerhabalar,
Sonuna kadar haklısınız, ama şunu belirtmemiştim mesajımda asla makine dolmadan çalıştırmam. Evde 4 kişiyiz. Her hafta her kategori de yıkanmaz, en sinir olduğum şeydir as çamaşır ile makine çalıştırmak.yorumları okudum da şok içindeyim..
Kendim ona gore bi tik daha titizim, kiyafetlerimi daha az derece ve devirde yikiyorum onunkiler biraz daha yuksek ve uzun yikaniyor. Ic camasirlarimi onunkiyle yikamayi hijyenik bulmuyorum. Tum beyazlari atlet kilot mutfak ve el yuz havlularini ayni anda yikayan insanlari gordukten sonra ^^Neden eşinizle kıyafetlerinizi ayırıyorsunuz?
Ic camasiri, corabi ayri yikamak?! Icinize sinmiyorsa utuleyin. Malesef ki bizim insanimizda cevre bilinci yada sürdürebildilik bilinci yok gibi birsey kucuk bir azinlikta var.
DemaaYaklasik 50 cift corap zaten bi makina yapiyor. Bu kk’ ya da yaranilmiyor, bi sure oncesine kadar haftada bir calistirip sortlarini da atiyordum coraplarla, o zaman da bi uye „iyyyyy coraplarla kilotlar ayni makinada“ diyordu.
Cevre mevre hic umrum degil surda en iyi omrum max 20-30 sene onu da diledigimce yasamak istiyorum, benden sonra batsin dunya, kopsun tufan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?