- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
Ev kendimizin cnm o konuda rahatımEviniz kira mi canım ? Insallah ödersiniz kendinizi sıkmayın kendi aileniz yardımcı olmuyor mu ? En azından yatak odanızı aileniz oturma odasını da eşinin ailesi alsa daha rahat ederdiniztakıda takılan ile yettiği kadar borcunuzu kapatın derim ben başka yol yok gibi gözüküyor
Ne açıdan önermedi acaba merak ettim şimdiMondiyi Önermedi mobilyacı bir akrabam vazgeçmiştim o yüzden
Çok güzel sevindim canım kendini çok bunaltma allah rizkimizi kesse canımızı alırmış:) rabbim ödeme kolaylığı versinEv kendimizin cnm o konuda rahatım
Uzun ömürlü olmaz dedi dayanıklılık anlamında o öyle deyince vazgeçtim acıkcasıNe açıdan önermedi acaba merak ettim şimdi
A bilmem ki ben çok memnunum şu an için çokta kaliteli duruyorlar ama daha yeniler tabi Herkes çok beğeniyor. Ay ama var ya evlendikten sonra şunu gerçekten anladım HUZUR HUZUR HUZUR çok şükür. Çevremde gördüğüm kadarıyla huzur yoksa hepsi boş . Bir ömür huzur sizinle olsun düğün ne zamanOrayı biliyorum ama açıkçası ben kendi evim olcağı icin biraz kaliteli ve güzel modeller tercih ettim illa ucuz olacak die tuttursam bende çok gördüm ama sinmiyo öylede içime
Siz hangi marka aldınız eşyalarıUzun ömürlü olmaz dedi dayanıklılık anlamında o öyle deyince vazgeçtim acıkcası
Tabiki huzur en önemlisi düğün oldu bizim tayinciydik evimizi yeni kuruyoruzA bilmem ki ben çok memnunum şu an için çokta kaliteli duruyorlar ama daha yeniler tabi Herkes çok beğeniyor. Ay ama var ya evlendikten sonra şunu gerçekten anladım HUZUR HUZUR HUZUR çok şükür. Çevremde gördüğüm kadarıyla huzur yoksa hepsi boş . Bir ömür huzur sizinle olsun düğün ne zaman
Yatak odasını doğtaştan salon takımını Bursa inegölde yaptırdım özelSiz hangi marka aldınız eşyaları
Güle güle kullanın hayırlı olsunYatak odasını doğtaştan salon takımını Bursa inegölde yaptırdım özel
bende yeni evli sayılırım.beyaz eşyalarımız samsung.çok memnunum.bence bu tarz şeyler birkere alınır ve uzun ömürlü olması istenir.o yüzden iyisini almak lazım. Borçtan ürküyosunuz sanırım. Ama ödeme planınızı güzel yaparsaniz hiç sorun yaşamazsınız .mutluluklar diliyorumMerhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Kadın milleti işte :)))Yani şu cümleden sonra burda yakınmanızın bı anlamı yok. Daha ucuzları da vardı ama ıcıme bunlar sındı. Bu kadar borc sızı bu kadar yıpratacaksa keske daha ucuzlarını alsaydınız da kafanız rahat olaydı. Nasıl mobılya aldınız bılemıyorum ama bana atıyorum 5bınlık yatak odası pahalı gelır sıze 20bınlık mobılya pahalı gelır. Butce meselesı. Bunun standardı olmaz mobılyayı gormedıgımız ıcın buna bu verılır verılmez dıyemıyorum malesef. Ama almıssınız gule gule oturun
Neden boyle dusundunuz baskalarini memnun etmekDeğil mi? Yani ayrı ayrı yaşanıyorsa o eşyalar kullanılabilir ya da ailesiyle yaşamayan tarafın eşyaları kullanılabilir. Toplum baskısı gibi bişey sanırım. Başkalarını memnun etmek uğruna kendimizi ne kadar zor duruma düşürüyoruz
Katılıyorum size bnmde evim olduğu icin böyle bir tercih yaptımNeden boyle dusundunuz baskalarini memnun etmek
Hem benim esyama kim neden memnun olsunki
Bes senelik evliyim tayinciyiz seneye evime geciyorum nasipse tum evi bastan dizecegim gonlume gore ben istiyorum bunu kimseyi memnun etmek icin degil kendimi mutlu etmek icin
Bende seneye evime gececegim nasipse tayinciyiz diye ailem alma fazla esya diye aklima girdiler ama iyi etmisler oturma grubu,yemek masasi, yatak odasi almistik evlenirken bes sene onceKatılıyorum size bnmde evim olduğu icin böyle bir tercih yaptım
merhaba canım bende 1 yıllık evliyim bizde baya bir borçla evlendik ama sıkıntı yaşamadan bir şekilde ödedik üzerimize düşeni birazını da kayınvalidemler ödedi ama biz ikimizde çalışıyoruz o yüzden sıkıntı yaşamadık eğer sende çalışacaksan bir sıkıntı olmaz ve borç sadece 28000 tl ise bence hiç takma zira sadece eşimle ben 50000 tl den fazla borç ödedikMerhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?