Nasıl çıkıcaz işin içinden :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eviniz kira mi canım ? Insallah ödersiniz kendinizi sıkmayın kendi aileniz yardımcı olmuyor mu ? En azından yatak odanızı aileniz oturma odasını da eşinin ailesi alsa daha rahat ederdiniz takıda takılan ile yettiği kadar borcunuzu kapatın derim ben başka yol yok gibi gözüküyor

Ev kendimizin cnm o konuda rahatım

Orayı biliyorum ama açıkçası ben kendi evim olcağı icin biraz kaliteli ve güzel modeller tercih ettim illa ucuz olacak die tuttursam bende çok gördüm ama sinmiyo öylede içime
A bilmem ki ben çok memnunum şu an için çokta kaliteli duruyorlar ama daha yeniler tabi Herkes çok beğeniyor. Ay ama var ya evlendikten sonra şunu gerçekten anladım HUZUR HUZUR HUZUR çok şükür. Çevremde gördüğüm kadarıyla huzur yoksa hepsi boş . Bir ömür huzur sizinle olsun düğün ne zaman

Tabiki huzur en önemlisi düğün oldu bizim tayinciydik evimizi yeni kuruyoruz

bende yeni evli sayılırım.beyaz eşyalarımız samsung.çok memnunum.bence bu tarz şeyler birkere alınır ve uzun ömürlü olması istenir.o yüzden iyisini almak lazım. Borçtan ürküyosunuz sanırım. Ama ödeme planınızı güzel yaparsaniz hiç sorun yaşamazsınız .mutluluklar diliyorum

Yani şu cümleden sonra burda yakınmanızın bı anlamı yok. Daha ucuzları da vardı ama ıcıme bunlar sındı. Bu kadar borc sızı bu kadar yıpratacaksa keske daha ucuzlarını alsaydınız da kafanız rahat olaydı. Nasıl mobılya aldınız bılemıyorum ama bana atıyorum 5bınlık yatak odası pahalı gelır sıze 20bınlık mobılya pahalı gelır. Butce meselesı. Bunun standardı olmaz mobılyayı gormedıgımız ıcın buna bu verılır verılmez dıyemıyorum malesef. Ama almıssınız gule gule oturun

Kadın milleti işte :)))

Neden boyle dusundunuz baskalarini memnun etmek
Hem benim esyama kim neden memnun olsunki
Bes senelik evliyim tayinciyiz seneye evime geciyorum nasipse tum evi bastan dizecegim gonlume gore ben istiyorum bunu kimseyi memnun etmek icin degil kendimi mutlu etmek icin

Katılıyorum size bnmde evim olduğu icin böyle bir tercih yaptım

Katılıyorum size bnmde evim olduğu icin böyle bir tercih yaptım
Bende seneye evime gececegim nasipse tayinciyiz diye ailem alma fazla esya diye aklima girdiler ama iyi etmisler oturma grubu,yemek masasi, yatak odasi almistik evlenirken bes sene once
Simdi 30 binlira bi butce ayirdik esyalari yenileyecegiz
Asmak istemiyorum butceyi ama bakiyorum hersey o kadar pahali ki
Evde nasil mutlu ve rahat olacaksam oyle esyalar tercih edecegim amacim kendimi mutlu etmek

Bana fazlaca ucuz geldi, kuruntu yapmayın boşuna.
Sadece salon mobilyaları o fiyata artık.

merhaba canım bende 1 yıllık evliyim bizde baya bir borçla evlendik ama sıkıntı yaşamadan bir şekilde ödedik üzerimize düşeni birazını da kayınvalidemler ödedi ama biz ikimizde çalışıyoruz o yüzden sıkıntı yaşamadık eğer sende çalışacaksan bir sıkıntı olmaz ve borç sadece 28000 tl ise bence hiç takma zira sadece eşimle ben 50000 tl den fazla borç ödedik

Borcsuz ev yapılmıyor ne yazık ki 5 sene önce evlendim eşim eşyalar+ düğün masrafları için kredi çekti. Yeni bitti kredi borcumuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…