Nasıl çıkıcaz işin içinden :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Valla o zaman güle güle ödeyin ne diyim yani. İnsanlar da müthiş hem karnım doysun hem köftem dursun modunda, madem memnunsunuz o borcu da ödeyeceksiniz yani kendinizi bunaltmayın boşuna

Evinize neredeyse 7000 giriyor. Kira yok.
28.000 borcunuz var, aylık 4000 ödeseniz 7 ayda biter.
Çocuksuz bir aile 7 ay 3000 le geçinir. Yaza kadar biter borcunuz.

Ikinizde calisiyorsaniz ödersiniz almissin artik üzülmeyin ama evet pahali almisissn daha dogrusu şoyle diyim daha uygun markalar alabilirdiniz evliliginizin en guzel yillari olan ilk yillarda rahat ederdiniz. Ama almisinz artik gule gule kullanin. Bende evlenirken butcem sinirliydi bizde ikimizi memuruz ama borca girmek istemedim elimdeki paraya uygun modeller sectim birikimimi yapinca degistirim diye ve hic borcum yoktu birikimimi daha guzel yaptim ve 7 yillik evliyim simdi istedigimiz gibi kafamiza gore aliyoruz degistiryoruz. Cunku belli bir yildan sonra insan sıkıliyor ve cok daha guzel modeller cikiyor

Herşey dünya pahası olmuş daha 2 ay önce oturma odasına bir köşe takımı ve tv ünitesini 9000 TL’ye aldık. O yüzden sizin miktar bana fazla gelmedi. Borç yavaş yavaş ödeniyor eşyalar içinize sindiyse bence hiç dert etmeyin. Güle güle kullanın.

Bende çalışıyorum cnm

İkimizde çalışıyoruz memuruz öderiz diye düşünüyorum evimize tadilat yaptırdık oda var yemek odası almadım daha oda var ((

Yemek odasına ne gerek var? Sık ve kalabalık misafir ağırlama durumun var mı? Yani kullanabilecek misin? Ben yemek odası takımı vs yapmadım, 5.5 sene oldu evleneli. Yemek masası ve büfe almıştım bir tek, salona koydum bunları da (günlük kullandım yani). 3-3.5 senelik evliyken de mutfağa masa aldım. İhtiyaca göre hareket ettim yani, siz de öyle yaparsanız iyi olur. Bir de doğtaş zaten pahalı bir yer, o kadar tutması normal yani. :) güle güle kullanın bu arada.

Misafirim gelir ama artık bi kaç ay idare edeceğim :))) azaltınca almayı düşünüyorum

Ev sizin kira derdi yok.
Iki memur maaşı giriyor ve ekstra çocuk masrafı yok.
Şaka misiniz pardon ?
1 yıl rahat rahat odeyebileceginiz bir meblağın altından nasıl kalkacaginizi mi düşünüyorsunuz ?
Hanim efendi 8 yıldır borç ödemekle geçti hayatım :)

Haklısınız (( borç sevmediğim icin biraz kuruntu yaptım sanırım Allah yardımcınız olsun

Bunlar bir kere alınan şeyler. Ve emin ol fazla para tutmamışlar. Ben sırf tüm evin mobilyalarına 25 bin vermiştim bellona idi hepsi. Beyaz eşyalarda 10 bin tutmuştu. Ama hepsi içime sinen eşyalardı ve baktıkça bakasım geliyor evime çünkü severek aldım. Uygun olsun diye istemediğin eşyaları alamazsın ki. Yeni evleniyorsun sonuçta

Evet icime sinmeseydi kötü hissederdim fazla tutmadığını düşürüyorum şuan bende yorumları okudukça güle güle kullanın eşyalarınızı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…