- 29 Temmuz 2018
- 863
- 2.294
- 113
- 29
Neden boyle dusundunuz baskalarini memnun etmek
Hem benim esyama kim neden memnun olsunki
Bes senelik evliyim tayinciyiz seneye evime geciyorum nasipse tum evi bastan dizecegim gonlume gore ben istiyorum bunu kimseyi memnun etmek icin degil kendimi mutlu etmek icin
Olabilir yada nazım geçen birine kitlemem lazımcanim ne zormuş evlenmek ihtiyaç bitmiyo gerçekten
Doğru sölüyorsunuzBana fazlaca ucuz geldi, kuruntu yapmayın boşuna.
Sadece salon mobilyaları o fiyata artık.
Bende çalışıyorum cnmmerhaba canım bende 1 yıllık evliyim bizde baya bir borçla evlendik ama sıkıntı yaşamadan bir şekilde ödedik üzerimize düşeni birazını da kayınvalidemler ödedi ama biz ikimizde çalışıyoruz o yüzden sıkıntı yaşamadık eğer sende çalışacaksan bir sıkıntı olmaz ve borç sadece 28000 tl ise bence hiç takma zira sadece eşimle ben 50000 tl den fazla borç ödedik
Üfff sen çok biliosunnazınızın geçtiği birine kitlemek mi ???
ne kadar kötü, ne kadar ucuz bir düşünce bu......
1 yıla tam anlamıyla biter diye düşünüyorumEvinize neredeyse 7000 giriyor. Kira yok.
28.000 borcunuz var, aylık 4000 ödeseniz 7 ayda biter.
Çocuksuz bir aile 7 ay 3000 le geçinir. Yaza kadar biter borcunuz.
Bayağı sürmüş sızınki gözünüzaydınBorcsuz ev yapılmıyor ne yazık ki 5 sene önce evlendim eşim eşyalar+ düğün masrafları için kredi çekti. Yeni bitti kredi borcumuz.
İkimizde çalışıyoruz memuruz öderiz diye düşünüyorum evimize tadilat yaptırdık oda var yemek odası almadım daha oda var((
Bayağı sürmüş sızınki gözünüzaydın
Misafirim gelir ama artık bi kaç ay idare edeceğim :))) azaltınca almayı düşünüyorumYemek odasına ne gerek var? Sık ve kalabalık misafir ağırlama durumun var mı? Yani kullanabilecek misin? Ben yemek odası takımı vs yapmadım, 5.5 sene oldu evleneli. Yemek masası ve büfe almıştım bir tek, salona koydum bunları da (günlük kullandım yani). 3-3.5 senelik evliyken de mutfağa masa aldım. İhtiyaca göre hareket ettim yani, siz de öyle yaparsanız iyi olur. Bir de doğtaş zaten pahalı bir yer, o kadar tutması normal yani. :) güle güle kullanın bu arada.
Aminnnnn:))))Evet sagolun darısı başınıza :)
o zaman kafanı yorma hiç canım bir şekilde ödeniyor bende korkuyordum ama bir şekilde ödendiBende çalışıyorum cnm
Evet Allahın izniyle ödenir cnmo zaman kafanı yorma hiç canım bir şekilde ödeniyor bende korkuyordum ama bir şekilde ödendi
HaklısınızEv sizin kira derdi yok.
Iki memur maaşı giriyor ve ekstra çocuk masrafı yok.
Şaka misiniz pardon ?
1 yıl rahat rahat odeyebileceginiz bir meblağın altından nasıl kalkacaginizi mi düşünüyorsunuz ?
Hanim efendi 8 yıldır borç ödemekle geçti hayatım :)
Merhaba kızlar yeni evlendik biliyorsunuz eşyalar çok tutuyor sizler ne kadar borçla evlendiniz daha doğrusu eşyalara ne kadar bütçe ayırmıştınız biz beyaz eşya koltuk takımı yatak odası ve yatağı 28400 tl gibi bir para verdik ve şuan indirim olduğu halde yatak odası Doğtaş salon grubu inegölden beyaz eşya bosh marka yatağımız işbir yatak hali ve perdeyide kayınvalidem hediye edicek cok canim sıkılıyor borçlu olunca kendimi çok kötü hissediyorum sizce bu fiyatlar nasıl ? Daha ucuzlarıda vardı ama içime sinen bunlar oldu acaba çokmu pahalı aldım diye içim içimi yiyor şuan fikirlerinizi merak ediyorum tşkkürler şimdiden
Evet icime sinmeseydi kötü hissederdim fazla tutmadığını düşürüyorum şuan bende yorumları okudukça güle güle kullanın eşyalarınızıBunlar bir kere alınan şeyler. Ve emin ol fazla para tutmamışlar. Ben sırf tüm evin mobilyalarına 25 bin vermiştim bellona idi hepsi. Beyaz eşyalarda 10 bin tutmuştu. Ama hepsi içime sinen eşyalardı ve baktıkça bakasım geliyor evime çünkü severek aldım. Uygun olsun diye istemediğin eşyaları alamazsın ki. Yeni evleniyorsun sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?