• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl çıkılır ki işin içinden 😔

Hayalim2121

Muffin time😋🧁
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
923
867
53
27
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben 22yasinda 3yillik evli bir bayanım eşim çiftçi evlendigimizde beri ailesine çalışıyor onlar suyu faturalari ödüyor fakat eve alışveriş yapmıyor lar önemli bir şey için para lazım olsa elimize bu yüz lira sıkıştırıyor lar çocuk gibi artık utanıyorum bir kişide olsan iki kişide olsan eve herşey lazım oluyor eşimden hiç bir şey istemiyorum ona üzülüyorum çünkü vermiyorlar çoğu kez kavga ettik ben bu sartlarda yasayamam kendin çalış beni onlara muhtaç etme diyorum üzerine verdik lerinide minnet ediyorlar benim çocuğum yok sürekli köye gel bize hizmet et diye kavga ediyorlar eşimin evine alışmasını istemiyorlar benim ailem keyfinden herseyinden kismayan bir aile bu sartlara alışmam çok zor oldu eşim i çoğu kez terkettim ağlıyor ben sensiz yapamam diyor hatta bir defa intihar bile etti hastaneye kaldırıldı geldim şimdi yine hiç bir şey almıyorlar parada vermiyorlar çocuğumuz olmuyor yok diye tedavi bile olamıyorum bayramlar da arayıp bize gelin diyorlar bir daha karar aldım ve gitmicem artık dayanamıyorum eşim de çaresiz bu güne kadar hep kendilerine bağlı yaşatmislar onu oda artık onlarla görüşmüyor eşim ameliyat oldu oğullarını görmeye bile gelmediler böyle insan larin hala var olması gerçekten çok yazık söyleyebileceğim hiç bir şey yok😔

Eşiniz iş baksın en azından maaşını bilir ona göre harcamaniz olur ailesi ile net bir şekilde konuşmalı

Eşiniz iş baksın en azından maaşını bilir ona göre harcamaniz olur ailesi ile net bir şekilde konuşmalı
Haklısın bak canım eşimle çok konuştum çalış bu iş tut beni kimseye muhtaç etme diye kimsenin minnetini çekmek istemiyorum diyorum eve döneyim diye iş bulmuş çalışıyor Muş gibi yapıyor geliyorum koca bir yalan

Ailesi konuslacak insanlar değil babası bana vurmuş bir insan saldırgan bir yapısı var birşey söylemeden ayağa fırlıyor konuşmaya fırsat vermiyor kalbini tutuyor

Konunu Mune Mune bdvye taşısın daha çok yorum ve görüş alırsınız hayatına don bak ben hayat boyu bu adamı böyle cekebilirmiyim diye ve çocuk yapma yaşın daha çok genç ailen destekse sana yoluna bak Allah yardımcın olsun

Back
X