- 18 Ağustos 2018
- 194
- 70
- 18
- Konu Sahibi Melodimeloo
-
:)Hep dert olmasın demişsiniz de burası bir derdim var bölümü ama
Bence coolluk sonradan olmuyor, bazılarının değişik bir aurası oluyor ya hani ilk tanıdığımız da hissederiz öyle bişey galiba:)Aslında benim derdim de olabilir bu. Birçok kişinin sorunudur belki. Bakalım nasıl cevaplar gelecek
Perihan Savaş değil miydi o ya:)) ya da o da dönüyordu işte:)Bu tarz konuları okuyunca türkan şoray in oynadığı yeşilçam filmi aklıma geliyor. Ben dünyanın en güzel garisiyam diye dönüyordu
Yazdığınız her şey taban tabana bana zıt. Ah ah başımı alıp nerelere gidimmm benMesafeli, soğuk duruşlu, kontrollü, çabuk çözülebilir olmayan insanlar cool oluyor. Örneğin bir ortamda sohbet ederken, muhabbeti belli yerde kesmeyi bilmek, kendinle ilgili herşeyi ilk etapta anlatmamak gizem bırakmak. Olaylar karşısında aşırı duygusal tepkiler vermemek. Gülümsemenin, en fazla tebessüm şeklinde olması.İnsanların senin hakkında asla tam bir tahmin yürütememesi ve merak uyandırmak.
Perihan Savaş değil miydi o ya:)) ya da o da dönüyordu işte:)
Mesela cool lar bu emoji leri asla kullanmaz herhaldeYazdığınız her şey taban tabana bana zıt. Ah ah başımı alıp nerelere gidimmm benKonu sahibi değilim ama gene deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?