- Konu Sahibi Melodimeloo
-
Kimse söylememiş ama Perihan Savaş'tı oAlnıma yazıp gezicem evet perihan savaş mış o diye
O değil de Siz dünde adil yıldırım videoları için konu açmıştınız. Reklam kokan hareketler bunlar ...Herkes kendini övmeye gelmiş konuya,sakin olun hepiniz coolsunuzLütfen Adil Yıldırım'ın cool kadın videosunu izleyin ve söylediğiniz tariflerden ne kadar uzak bir kadın imajı çizdiğini görün.Bilmeyenler için Adil Yıldırım ilişki uzmanı.
Kimse söylememiş ama Perihan Savaş'tı o
Hayır ben hiçbir zaman öyle bir konu açmadım,keşke yargılamadan önce söylediğiniz şeyden emin olsanız.O değil de Siz dünde adil yıldırım videoları için konu açmıştınız. Reklam kokan hareketler bunlar ...
Pardon karıştırdım o zaman çünkü dün aynen böyle bir konu açıldı sizin nickinize benzeyen biri tarafından .Hayır ben hiçbir zaman öyle bir konu açmadım,keşke yargılamadan önce söylediğiniz şeyden emin olsanız.
Hayırlı BayramlarPardon karıştırdım o zaman çünkü dün aynen böyle bir konu açıldı sizin nickinize benzeyen biri tarafından .
Bir de hadi ben yanlış gördüm de laf sokmadan o üye ben değilim deseniz olmuyor mı ? İlla laf sokmanız mu lazım ?
Ayrıca konu içinde bir yargılama yaptığımı hiç sanmıyorum. Hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?