Nasıl "cool" kadın olunur?

Herkes kendini övmeye gelmiş konuya,sakin olun hepiniz coolsunuzLütfen Adil Yıldırım'ın cool kadın videosunu izleyin ve söylediğiniz tariflerden ne kadar uzak bir kadın imajı çizdiğini görün.Bilmeyenler için Adil Yıldırım ilişki uzmanı.

Aslında Cool kadın olmak sadece görüntüden ibaret değil. Güçlü bir hayat dinamizmi olmalı insanın. Arkasına bakmaması gerektiğinde gözyaşını önüne bakarak akıtan ama geriye dönmeyen.
Kendi işini kendi becerip yardım almak için eğilmeyen ama bir kadın gibi zarif ve çekici olabilen bir kadın olmak için ciddi çaba sarf etmek ve bir hayat disiplini geliştirmek gerekiyor.

Yoksa cool görünümlü kapağını açınca gazı kaçan cola gibi çok kadın ve erkek var etrafta da ...
olay o değil

O değil de Siz dünde adil yıldırım videoları için konu açmıştınız. Reklam kokan hareketler bunlar ...

Hayır ben hiçbir zaman öyle bir konu açmadım,keşke yargılamadan önce söylediğiniz şeyden emin olsanız.
Pardon karıştırdım o zaman çünkü dün aynen böyle bir konu açıldı sizin nickinize benzeyen biri tarafından .

Bir de hadi ben yanlış gördüm de laf sokmadan o üye ben değilim deseniz olmuyor mı ? İlla laf sokmanız mu lazım ?

Ayrıca konu içinde bir yargılama yaptığımı hiç sanmıyorum. Hayırlı bayramlar

Hayırlı Bayramlar Emin tavrınız karşısında sadece o üyenin ben olmadığını söyledim zaten.Size laf sokmuşum gibi geliyor olabilir.

Evet ıste o benımm herkes benı oule dusunur ama aslında cekıngen oldugum ıcın kımse benımle konusmadan konusmam yıne o sebepten dısarda cok gulemem ama herkes benı havalı sanır borazda durusum sert gıbı ondanda oluyor. Yıne utangaclıgımdan cok sesım cıkmaz konusurken sessız ve sakın konusurum onuda dısardakıler yanlıs algılar nekadar naıf bı ınsansın derler. Asırı gurur yaparım kımseye eyvallah etmem kımseden bı yardım ısteyemem bunuda kıbırlılık gıbı gorurler o yuzden benı cool bı ınsan sanıyorlar cok havalı buluyorlar cekınıyorlar benle tanısırkencok kısı soylemıstı bunu.

Sorunuzun yaniti degil ama kendimce bir sey paylasacagim. Belki faydasi olur.

Dedikodu yapmayan, kim ne yapmis ne almis nereye gitmis ilgilenmeyen, sidik yarisi sevmeyen, kendi isine bakan, kimseye yaranma cabasi olmayan, bir hata yaptiginda ezilip buzulmek yerine hatasini kabul edip etkilerini azaltacak bir seyler yapmayi teklif eden, acik sozlu dimdik kadinlar bana cok efsane geliyor

Gizemli ve umursamayan, kendi dunyasinda mutlu ve yalnızlıktan korkmayan biri canlaniyor benim gozumde.
Benim tanimima gore esim ve bir kız kardeşim boyledir.
Her seye yorum yapmaz, konustugunda saygiyla dinlenir, fikirleri merak edilir, sakindir sogukkanlidir, kolay demoralize olmaz, kolay kolay kimseyi ic dunyasina almaz, hic kimseyle kavga etmez, kimsenin yorumu onu etkilemez, kimsenin kendi icin ne dusunduguyle ilgilenmez, baska birinin hayatiyla ilgilenmez vs bu tipler bana cool geliyor.
Velhasil bir dunyasi var ve orada mutluysa,duygusal acidan kimseye ihtiyac duymuyorsa biri bana gore cooldur.
Valla bende grami yok.
Beni daha cok gulen gulduren bir şebek olarak bilirler aile ortaminda ve arkadas ortaminda.

Hani bir söz vardır erkekler peşinden koşturan kadınları sever diye. Bence çok doğru. Çevremde bunun bir sürü örneği var. Mesela bir kız arkadaşım var onu seven bir erkek var. Arkadaşım ona asla yüz vermiyor ama çocuk afedersiniz köpek gibi peşinden koşuyor. İlginç gerçekten. Erkekler niye kendine eziyet edeni sever ki

Bunun sonradan çaba ve uğraşla olabileceğini düşünmüyorum. Cool olmak bi aura taşımaktır sanılanın aksine giyinmek makyaj yapmak takmaz umursamaz davranmak özgüvenli "gibi" davrananlar dışardan cool görünmüyor miş gibi yaptıkları için :)

Bence cool olmanın yüzde 90' ı dedikodu yapmamak. Bazı insanlar icin bu ağzını açmamak oluyor ( cunku dunyasi kaynından görümcesinden ibaretmis gibi başka bir konu açamayanlar var). dut yemis bülbül gibi kalmamak için de biraz genel kültür sahibi olmak, kendini geliştirmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…