- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Melodimeloo
-
Kuldur o kız kül olsa duramazCool olacam diye kül olmayın
İroni yaptım taşlamayın
Aslında kul olmazsan kül olursunda ben öyle yazıvermişimKuldur o kız kül olsa duramaz
Bu tanıma göre de cool'um benHarika cevaplar geliyorBence (tabii ki herkes ayrı bir kişiliktir kendine özeldir) cool kadın her şeye evet demeyen, kendi fikirleri olan, ayakları üstünde durabilen kadındır.
Yapı meselesi..Olmak isteyen olamazMerhaba arkadaşlar :) Hep dert olmasın biraz da soru... Hepimizin çevresinde veya kendinden bildiği gibi dik duruşlu, taviz vermeyen kadınlar vardır. Peki nasıl "cool" kadın olunur? Siz neler yapıyorsunuz:) Yorumlarınızı bekliyorum.
Ezelden beri beni cool bulurlarMerhaba arkadaşlar :) Hep dert olmasın biraz da soru... Hepimizin çevresinde veya kendinden bildiği gibi dik duruşlu, taviz vermeyen kadınlar vardır. Peki nasıl "cool" kadın olunur? Siz neler yapıyorsunuz:) Yorumlarınızı bekliyorum.
Mesafeli, soğuk duruşlu, kontrollü, çabuk çözülebilir olmayan insanlar cool oluyor. Örneğin bir ortamda sohbet ederken, muhabbeti belli yerde kesmeyi bilmek, kendinle ilgili herşeyi ilk etapta anlatmamak gizem bırakmak. Olaylar karşısında aşırı duygusal tepkiler vermemek. Gülümsemenin, en fazla tebessüm şeklinde olması.İnsanların senin hakkında asla tam bir tahmin yürütememesi ve merak uyandırmak.
Tek emoji ile anlatmışsın bravoBu ben
Ama bilemiyorum ya, cool olmak o kadar özenilecek bir sey mi? Bazen sevmiyorum kendi cool hallerimi. Disaridan nasil gözüküyor bilmiyorum. Mesela bazen daha cok duygularimi belli edebilmeyi isterdim acikcasi.
Tarifi veriyorum 1.5 bardak su, bir bardak şeker, üç bardak un, bolca kabartma tozu, üstüne yumurta sarısı. 180 derecelik fırına atınca 25 dakikada cool kadın çıkar ortaya.
Aahahahhah çok eğlendim.Tarifi de tam vermiyor ayol yapamayın diye, vanilin/vanilya da lazım. Niye eksik tarif veriyorsun kadına, bi sen misin cool? Paylaşımcı ol biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?