Nasıl "cool" kadın olunur?

Harika cevaplar geliyor Bence (tabii ki herkes ayrı bir kişiliktir kendine özeldir) cool kadın her şeye evet demeyen, kendi fikirleri olan, ayakları üstünde durabilen kadındır.

Coolluk yapıyla alakalı bence. Şimdi cool olayım derken farkında olmadan refleks olarak anında coolluktan uzaklasabilirsiniz. O yüzden cool olmak icin cabalamaya gerek yok.

Yapı meselesi..Olmak isteyen olamaz

1. Cool tip ailesi tarafından hep kollanmış her ne olursa olsun ailesi onu haklı görmüş vermiş özgüveni oda çıkmış iş hayatına yatmış salağa kibar kibar mıy mıy takılmış herkes onu cool sanmış
2. Cool tip ailesi tarafından adil büyütülmüş hatasını bilmiş özgüvenini kendisi edinmiş çıkmış iş hayatına işinin ehli olmuş bu tip varya kimseye eyvallahı olmaz kimse onu sevmez ama hayrandır işte ben bu kadına cool derim ve böyle olamaya da gayret ederim

Ezelden beri beni cool bulurlar
Seciciyimdir bisey begenmem ama oldukca mutevaziyim dedikoduya girmem herkesin arkasindan konusmam biri dedikodu yaptiginda susarim cvp vermem kimseye karismam diyetmis cocuklarin sagligiymis bunlarla ilgilenirim
Cevremde kimse yoktur kimseyle lackalasmam her derdimi paylasmam
O yuzden heralde cekemiyolar beni bende anlamadim

Cool kadınlar bana göre çizgileri olan kadınlardır.Her şeye evet demezler,doğru buldukları şey için savaşmasını da yeri geldiğinde vazgeçmesini de bilirler.Yalnızlık onlar için sıkıntı değildir,aksine kendileriyle baş başa kalmasını bilirler.Erkeklerin hem korktuğu hem de elde etmek için mücadele ettiği kadınlardır.Çünkü:Bu kadınlar yeri geldiğinde rest çekerler ve bunu blöf olarak yapmazlar,cidden giderler.Erkeğe derin kaybetme korkusu yaşatırlar.Kimseye kendilerini kullandırtmazlar,kullanıldıklarını hissettikleri kişilerden sessizce uzaklaşırlar,karşıdaki kişi afallar.Bu tarz uzaklaşmalar kişinin sorgulamasına neden olur, ne yaptım diye.

valla o iş aileden geliyor, burnu büyüklükten, kibirden, narsizmden değil de gercek özgüvenden bahsediyorsak eğer ancak ilk 10 yılınızda doğru ana baba elinde yetiştiyseniz mümkündür, sonradan çok zor, o dediğiniz kadınların sahip olduğu hal tavir sonradan tavsiyeyle eğitimle olacak iş değil maalesef (örn.a.merkel, t.saylan, y.kenter, a.jolie, z.olcay...)

Bu ben

Ama bilemiyorum ya, cool olmak o kadar özenilecek bir sey mi? Bazen sevmiyorum kendi cool hallerimi. Disaridan nasil gözüküyor bilmiyorum. Mesela bazen daha cok duygularimi belli edebilmeyi isterdim acikcasi.

Ben coolumdur da (Akşam coolum, sabah değil, gece ışık çekilince ayrı bi gizem güzellik kuulluk geliyor, güneşte gidiyor ama) şimdi anlat deyince de anlatılmıyor ki.
Yani böyle bi havan olacak, nasıl tarif etsem; serin duracaksın. Relaks duracaksın, salınacaksın.
Yok olmuyor, anlatılmıyor

Konu fikir olarak çok eğlenceli ama. Akşamları daha cool oluyorum havanın sıcağı, güneşi ışığı biraz gitmiş oluyor, şimdi Antalya sıcağında, gündüz cool olman imkansız şakır şakır terlerken. Bütün coolluk gidiyor.

Son düzenleme:
Tarifi veriyorum 1.5 bardak su, bir bardak şeker, üç bardak un, bolca kabartma tozu, üstüne yumurta sarısı. 180 derecelik fırına atınca 25 dakikada cool kadın çıkar ortaya.

Tarifi de tam vermiyor ayol yapamayın diye, vanilin/vanilya da lazım. Niye eksik tarif veriyorsun kadına, bi sen misin cool? Paylaşımcı ol biraz.

cool olmakla kibirli olmak arasında ince çizgi vardır bence cool olucak diye tuhaf tuhaf triplere girmiş insan gördü bu gözler ...değişik

sen boşver cool olmayı hayatının tadını çıkar,herken kendi aleminde ,bu karakter meselesi bazı kadınlar cool,bazıları sevimli,bazıları ciddi ,bazıları deli dolu oluyor herkesin karakteri sevilesi özellikleri farklı oluyor ama doğru bildiğin şeyleri yerli yerince söylemek amacın laf üstüne çıkmak değilde insanı boyuyla izah etmek ,gereksiz tartışmadan kaçınmak insana bir duruş veriyor gerçekten fakat bildiğim bir şey varsa mütevazi olan yükseliyor amacın etkilemek değilde anlamak anlaşılmak olsun kafi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…