- Konu Sahibi Melodimeloo
-
Perihan savasti o canim :)Bu tarz konuları okuyunca türkan şoray in oynadığı yeşilçam filmi aklıma geliyor. Ben dünyanın en güzel garisiyam diye dönüyordu
Hiç cool bir kadının cool olduğunu etrafından duyduğunu görmedim,bu tavırlar cool olmanın değil de soğuk biri olmanın bir göstergesi gibi duruyor.Cool kadınların arkadaşları da sosyal çevreleri de geniştir.Beni çekemiyooolar ya şekline bürüneceklerini de hiç sanmam.Ezelden beri beni cool bulurlar
Seciciyimdir bisey begenmem ama oldukca mutevaziyim dedikoduya girmem herkesin arkasindan konusmam biri dedikodu yaptiginda susarim cvp vermem kimseye karismam diyetmis cocuklarin sagligiymis bunlarla ilgilenirim
Cevremde kimse yoktur kimseyle lackalasmam her derdimi paylasmam
O yuzden heralde cekemiyolar beni bende anlamadim
Ben coolumdur da (Akşam coolum, sabah değil, gece ışık çekilince ayrı bi gizem güzellik kuulluk geliyor, güneşte gidiyor ama) şimdi anlat deyince de anlatılmıyor ki.
Yani böyle bi havan olacak, nasıl tarif etsem; serin duracaksın. Relaks duracaksın, salınacaksın.
Yok olmuyor, anlatılmıyor
Konu fikir olarak çok eğlenceli ama. Akşamları daha cool oluyorum havanın sıcağı, güneşi ışığı biraz gitmiş oluyor, şimdi Antalya sıcağında, gündüz cool olman imkansız şakır şakır terlerken. Bütün coolluk gidiyor.
Neden çabayla "cool" olunsun ki? Mizaç meselesi. Övülecek bir şey de değil dümdüz kişilik işte.
öyle bir anlattın ki sabah güneşi sidikliye akşam güneşi güzele vururmuş diyesim geldi.. aha da dedim..
Ben karanlıkta ve loş ışıkta daha cool görünüyorum Noop, öğle güneşinde komşu Mürüvvet bacı, sabahları üç harfli gibi böyle göz içeri kaçmış kocam kontrol ediyor ayaklarım ters mi diye, ama akşam... Adeta bir Monica Bellucci.
Hiç cool bir kadının cool olduğunu etrafından duyduğunu görmedim,bu tavırlar cool olmanın değil de soğuk biri olmanın bir göstergesi gibi duruyor.Cool kadınların arkadaşları da sosyal çevreleri de geniştir.Beni çekemiyooolar ya şekline bürüneceklerini de hiç sanmam.
[/QUOTE
Evet sogugum cunku karsimdakiler genellikle baskalarinin hayatini ve dedikodusunu yapmaya meyilli
Bugun bana gelip baska birini anlatan onada gidip beni anlatiyordur bu sebeple uzagim
Cekemiyolar kismida kendileri gibi davranamadigim icin garipsiyolar gelip soyluyolar sen nasil yapiyosun boyle diye yapi meselesi biraz
Yani benim cevreden kaynakli biraz kimseyi savunmayinca hemen karsi tarafla bir sanma durumu var
Umrumdada degil acikcasi kim nasil dusunuyosa dusunsun
Perihan savasti o canim :)
Perihan Savaş değil miydi o ya:)) ya da o da dönüyordu işte:)
Off evet o da olabilir emin değilim o cümle aklımda yankılanıyor kafasındaki kitaplarla
Yağı da söylemedim. İçinde yağ var ama ne yağı olduğunu söylememTarifi de tam vermiyor ayol yapamayın diye, vanilin/vanilya da lazım. Niye eksik tarif veriyorsun kadına, bi sen misin cool? Paylaşımcı ol biraz.
Çocukken izlemiştim ya tamam perihan savaşmış daha yazmayın shajajjaja
ama perihan savaş tı o
Kendi ayakları üzerinde durup dedi kodu yapmayarakMerhaba arkadaşlar :) Hep dert olmasın biraz da soru... Hepimizin çevresinde veya kendinden bildiği gibi dik duruşlu, taviz vermeyen kadınlar vardır. Peki nasıl "cool" kadın olunur? Siz neler yapıyorsunuz:) Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?