- Emoji Skoru
- 744
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
-
Hayır hiç bir şey vermedi. Annem de evlendi zaten anneme bir şey verilir mi bilmiyorum. Ama bana ne hakkı geçti ne aradı sordu hiç bir şey yok. Yaşadığını biliyorum ama araştırdım onu. Avukatlardan olumlu da olumsuz da olabilir dendi. Bende maddi durumdan dolayı avukat tutamadım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ama birşeylerin bedeli ödemek zorunda. İçime oturdu psikolojim bozuldu. Kendimi hep istenmeyen sahipsiz gibi hissettimAnnenize ya da size nafaka gibi maddi desteği yok mu?
Eğer vermediyse geriye dönük faiziyle alabilirsiniz
Annenizin hesabına belki sizin adınıza yatırır diye sormuştum. Annenizden öğrenin önce bence. Sonrasında bana kalırsa kesin olumlu sonuç olur. Babanızın üzerine kayıtlıysanız ve velayet annenizdeyse mecburen nafaka vermek zorundaHayır hiç bir şey vermedi. Annem de evlendi zaten anneme bir şey verilir mi bilmiyorum. Ama bana ne hakkı geçti ne aradı sordu hiç bir şey yok. Yaşadığını biliyorum ama araştırdım onu. Avukatlardan olumlu da olumsuz da olabilir dendi. Bende maddi durumdan dolayı avukat tutamadım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ama birşeylerin bedeli ödemek zorunda. İçime oturdu psikolojim bozuldu. Kendimi hep istenmeyen sahipsiz gibi hissettim
Annenle babanın boşanma davasında belirlenmiş bir nafaka varsa ve ödenmemişse geçmişe yönelik anne alabilir ödemezse icra ve hapis cezası var çocuk 18 yaşına gelinceye kadar .Annenize ya da size nafaka gibi maddi desteği yok mu?
Hayır hiç bir şey vermedi. Annem de evlendi zaten anneme bir şey verilir mi bilmiyorum. Ama bana ne hakkı geçti ne aradı sordu hiç bir şey yok. Yaşadığını biliyorum ama araştırdım onu. Avukatlardan olumlu da olumsuz da olabilir dendi. Bende maddi durumdan dolayı avukat tutamadım. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ama birşeylerin bedeli ödemek zorunda. İçime oturdu psikolojim bozuldu. Kendimi hep istenmeyen sahipsiz gibi hislAnnenize ya da size nafaka gibi maddi desteği yok mu?
hayır adam beni hiç görmemiş ki üstüne alsın. Annemi yüz üstü bırakıp kaçmış zaten. Ve eski zamanlar işte, inam nikahı ile evlilerimi o zamanAnnenizin hesabına belki sizin adınıza yatırır diye sormuştum. Annenizden öğrenin önce bence. Sonrasında bana kalırsa kesin olumlu sonuç olur. Babanızın üzerine kayıtlıysanız ve velayet annenizdeyse mecburen nafaka vermek zorunda
Evet 30 yaşında ve evliyim. Fakat miras vs de alamam o kişiden. Yok mu bunun davası. Bu yaşıma kadar iye kaka büyüdüm hesabı verilemeyecek mi30 yaşında ve evliyseniz hicbirsey yapamazsınız.ilahi adalet tecelli edecektir içiniz rahat olsun
Baban ölürse seni diğer varisler mecbur bulur üzerinde mal varsa alirisn payını ancak tabi varsa yasarken Hayri olmayan ölünce birşey bırakmış olurmunbilmemEvet 30 yaşında ve evliyim. Fakat miras vs de alamam o kişiden. Yok mu bunun davası. Bu yaşıma kadar iye kaka büyüdüm hesabı verilemeyecek mi
Babamın üzerine kayıtlı değilim ki beni bulsunlar. Adam kaçmışBaban ölürse seni diğer varisler mecbur bulur üzerinde mal varsa alirisn payını ancak tabi varsa yasarken Hayri olmayan ölünce birşey bırakmış olurmunbilmem
İşte o zaman iş biraz zor.Babamın üzerine kayıtlı değilim ki beni bulsunlar. Adam kaçmış
İyi bir avukat lazım sanırımİşte o zaman iş biraz zor.
Dna testi falan gerekebilir. İster mi onu da bilmiyorum. Biz işte tv lerde izliyoruz anca öyle sonuç alanlar oluyor ya da insaflı olacak karşı tara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?