Nasıl Davranacağım Bilmiyorum ?

Selam kızlar.

Geçen senelerde flört ettiğim bir bey vardı kendisi yazar, bende öyle. (Başka mesleklerimizde var elbette ) Bir dönem instagram ve whatsapp üzerinden konuşuyorduk. Geçen sene ben işimden istifa ettim, iş değişikliği vesaire yaşadım derken o mesleğinde bir terfi almıştı ve toplu mesaj atmıştı. Tebrik edenlere teşekkür ederim diyerek. Bende tebrik etmedim sorun yok yazmıştım. Başka bir şeye kızgındım sanırım o gün ondan çıkarttım sinirimi. İnstagramdan takipten çıkmıştı beni ve whatsappdan engellemişti bu kişi. Ben halen takip ediyordum instagramdan. Geçtiğimiz günlerde yani haziran başında uzun zamandır kullanmadığım twitter hesabımı açtım ve twiti çıktı karşıma tesadüfen beğenip geçtim. Ve 5 dakika geçmeden takip etmeye başladı.
Whatsappdan engelliydim halen. İnstagram'da sma hastası bir bebeğin annesinin canlı yayını atmıştı bana twitterdan takip etmeden bir kaç gün önce. Normalde zaten instagramdan gönderi vesaire denk gelince beğeniyorum.

geçenlerde yaşadığım şehre geldi. Yoldayken mesaj atmış naber diye . iyiyim senden naber dedim . Yoldayım geliyorum dedi. o İş için geldi bende katıldım halka açık bir şeydi o arada ayak üstü görüştük. Hatta ilk selam kendisinden geldi. Ardından 3 gün buradayım mutlaka görüşelim dedi. bende yazlığa gideceğim ama haberleşiriz dedim. Mutlaka haberleşelim görüşelim ama dedi. Ertesi gün yazmadım ben gitmedim diye. Oda bana şuradayım görüşemeyeceğiz sanırım dedi. Bende kibarca tamam o zaman iyi eğlenceler yazdım. bana 1.5 saat uzaklıktaki başka ilçeye geçmiş. görüşemedik biz tabi ( ama benim yanına gitmemi beklemiş) .
Bu arada geçen hafta ben sosyal medya hesaplarımı dondurdum. Uzun zamandır çok yoğun takılıp ne film izliyorum ne de kitap okuyabiliyorum instagramda ya da twitter da takılmaktan diye.(Dün bir arkadaşa ulaşmak amaçlı açtım instagram hesabımı ama twitter donuk zaten ve sadece ben onu takip ediyorum) Cuma günü whatsappta ki engelimi kaldırmış. Fotoğraf paylaşmıştım durumda, fotoğrafa yazmış geliyorum görüşmüyorsun benimle diye. Birde üzerine trip atmış yanına gitmedim diye. Sen gelirsin diye düşündüm tamam deyince gelmeyecek dedim yazmış.
Yanına gitmemi beklediği ilçe yaşadığım ilçeye 1.5 saat uzaklıkta bir ilçe. (şahsi aracım yok ve toplu taşıma ile gitsem en az 2 vesait değiştirmem gerekliydi ki hiç gitmediğim bir ilçe.)
Ben bu adama nasıl davransam bilmiyorum kızlar. Fazlasıyla karışık bir adam ve nasıl adım atacağımı çözemiyorum artık. Lütfen hakaretvari yorum yapacak kişiler yazmasın konuma.

bence saglikli baslamamis bir iliski olmus, zaten sonrasinda engellemis. ne yapmaya calisiyor net degil? vakit mi gecirecek? tekrar bir iliski mi istiyor? ben olsam cevap vermezdim. ama oluru var diyorsan ve denemek istiyorsan ne istiyorsun ne amacin vs gibi br seyler yazabilirsin. ben birisi ile tekrar bir sey dusuneceksem boyle sallapati mesajlar ya da olta atmalar degil, acik acik konusma beklerim. sadece vakit gecirmek ve durumu gozden gecirmek icin bile olsa kendini ifade edebilir. mesela soy soyle oldu, guzel ayrilamadik, ben sohbetini ozledim, bugun suradayim, musait olursa su gun gorusmek isterim vs vs gibi net seyler isterim. yok oyle sallapati saygisizca mesaj atiyorsa defolsun gitsin

bence saglikli baslamamis bir iliski olmus, zaten sonrasinda engellemis. ne yapmaya calisiyor net degil? vakit mi gecirecek? tekrar bir iliski mi istiyor? ben olsam cevap vermezdim. ama oluru var diyorsan ve denemek istiyorsan ne istiyorsun ne amacin vs gibi br seyler yazabilirsin. ben birisi ile tekrar bir sey dusuneceksem boyle sallapati mesajlar ya da olta atmalar degil, acik acik konusma beklerim. sadece vakit gecirmek ve durumu gozden gecirmek icin bile olsa kendini ifade edebilir. mesela soy soyle oldu, guzel ayrilamadik, ben sohbetini ozledim, bugun suradayim, musait olursa su gun gorusmek isterim vs vs gibi net seyler isterim. yok oyle sallapati saygisizca mesaj atiyorsa defolsun gitsin
ben denemek istiyorum açıkçası ama geçen sefer de adımı atan ben olduğum için o adım ondan gelsin istiyorum da zaten yaşadığı şehire döndü.

ben denemek istiyorum açıkçası ama geçen sefer de adımı atan ben olduğum için o adım ondan gelsin istiyorum da zaten yaşadığı şehire döndü.
ben iliskilerde erkeklerin daha kararli olmasi gerektigini dusunuyorum ama bu benim fikrim. bence erkekler testesteron hormonu yuzunden rekabeti, istemeyi, elde etmeyi seviyorlar. kadinlar da bence erkegin kendilerini sevdigini gormek istiyorlar. zorlama vs olunca erkekler gonulsuz oluyor, benim en sevmedigim durum. valla isiniz zor bence. degecek biri mi peki? yani cok yakisikli, ya da basarili ya da zengin falan mi?

ben iliskilerde erkeklerin daha kararli olmasi gerektigini dusunuyorum ama bu benim fikrim. bence erkekler testesteron hormonu yuzunden rekabeti, istemeyi, elde etmeyi seviyorlar. kadinlar da bence erkegin kendilerini sevdigini gormek istiyorlar. zorlama vs olunca erkekler gonulsuz oluyor, benim en sevmedigim durum. valla isiniz zor bence. degecek biri mi peki? yani cok yakisikli, ya da basarili ya da zengin falan mi?
evet değecek biri. çok yakışıklı değil. zengin hiç değil ama dünyanın en güzel adamı.

Bence hayatınıza birini almayin simdilik bosanma isini halledin kafanız rahat olsun ondan sonra kafanıza ve kalbinize uyan biriyle bir başlangıç yaparsınız hayırlısıyla

bence soyleyin buraya yazdiklarini kibarca. Sert cikar veya sacma savunmalarda bulunur veya sizi suclarsa birakin gitsin. yapici bir konusma gecerse zaten cozersiniz durumu

hangi ozelligi guzel mesela? yukarida anlattiklariniza gore bende olgun birisi izlenimi olmadi mesela.
kendi sesinden şarkılar söylemesini. gözlerinin içi gülerek bakmasını,muzurluklarını. huysuzluklarını bile seviyorum.
bence soyleyin buraya yazdiklarini kibarca. Sert cikar veya sacma savunmalarda bulunur veya sizi suclarsa birakin gitsin. yapici bir konusma gecerse zaten cozersiniz durumu
sert çıkmaz ama şuan o topa girmiyorum.

kendi sesinden şarkılar söylemesini. gözlerinin içi gülerek bakmasını,muzurluklarını. huysuzluklarını bile seviyorum.

sert çıkmaz ama şuan o topa girmiyorum.
yanlis anlamayin ama bu soyledikleriniz iyi bir iliski icin hic biiiir anlam ifade etmiyor, hatta bence cok olgunca bir dusunme tarzi degil.. bence iliski icin bakilmasi gereken baska parametreler var. yukaridaki gibi dusunme tarzina emotional reasoning diyorlar yani duygusal dusunme tarzi. duygular genelde yanilir. daha objektif ve gercekci sekilde degerlendirin. tabi bu benim fikrim.

yanlis anlamayin ama bu soyledikleriniz iyi bir iliski icin hic biiiir anlam ifade etmiyor, hatta bence cok olgunca bir dusunme tarzi degil.. bence iliski icin bakilmasi gereken baska parametreler var. yukaridaki gibi dusunme tarzina emotional reasoning diyorlar yani duygusal dusunme tarzi. duygular genelde yanilir. daha objektif ve gercekci sekilde degerlendirin. tabi bu benim fikrim.
sizin saydığınız kriterler çok mu yakışıklı, zengin mi başarılı mı idi. evet yakışıklı bir adam zengin değil ve ultra başarılı bir erkek.

sizin saydığınız kriterler çok mu yakışıklı, zengin mi başarılı mı idi. evet yakışıklı bir adam zengin değil ve ultra başarılı bir erkek.
hayir tabi ki, iki ayri seyden bahsetmek istemistim

sizi engelleyen ve nazlanan birisini ozellikle istemenize neden olan bi ozelligi var mi diye? size kot davraniyordur ama cok yakisikli oldugu icin mi acaba cekici bulmaya devam ediyorsunuz diye ogrenmek istemistim. tabi ki bunlar da iliskiyi yurutmeye yetecek sebepler degil.

hayir tabi ki, iki ayri seyden bahsetmek istemistim

sizi engelleyen ve nazlanan birisini ozellikle istemenize neden olan bi ozelligi var mi diye? size kot davraniyordur ama cok yakisikli oldugu icin mi acaba cekici bulmaya devam ediyorsunuz diye ogrenmek istemistim. tabi ki bunlar da iliskiyi yurutmeye yetecek sebepler degil.
çok uzun zmandır hayran olduğum bir beydi kendisi. ve uzun zaman sonra bir fırsat ile tanışmış olduk.

plan yapmadık ayak üstü görüşelim diye konuştuk haberleşiriz dedik.

:KK70:

şuan yaşadığı ile döndü ki dönmeseydi açıkça belirtecektim. aracım yok oraya gelmem imkansız diye. benim olduğum ilçe ile arası 100 km. Şehir değiştirmek kadar fark var. 1 saat garaja gideceğim otobüse binip 1 saat de yol çekeceğim. 2 saat resmen. arabam olsa en fazla otobandan 50-60 dakikaydı.
Demek ki çok da hevesli değilsiniz her ikiniz de.
Ne bileyim ben birinden çok hoşlansam illa ki bir kahve, tatlı ortamı ayarlamak isterim.

Back
X