- Konu Sahibi yazarhanim35
Selam kızlar.
Geçen senelerde flört ettiğim bir bey vardı kendisi yazar, bende öyle. (Başka mesleklerimizde var elbette ) Bir dönem instagram ve whatsapp üzerinden konuşuyorduk. Geçen sene ben işimden istifa ettim, iş değişikliği vesaire yaşadım derken o mesleğinde bir terfi almıştı ve toplu mesaj atmıştı. Tebrik edenlere teşekkür ederim diyerek. Bende tebrik etmedim sorun yok yazmıştım. Başka bir şeye kızgındım sanırım o gün ondan çıkarttım sinirimi. İnstagramdan takipten çıkmıştı beni ve whatsappdan engellemişti bu kişi. Ben halen takip ediyordum instagramdan. Geçtiğimiz günlerde yani haziran başında uzun zamandır kullanmadığım twitter hesabımı açtım ve twiti çıktı karşıma tesadüfen beğenip geçtim. Ve 5 dakika geçmeden takip etmeye başladı.
Whatsappdan engelliydim halen. İnstagram'da sma hastası bir bebeğin annesinin canlı yayını atmıştı bana twitterdan takip etmeden bir kaç gün önce. Normalde zaten instagramdan gönderi vesaire denk gelince beğeniyorum.
geçenlerde yaşadığım şehre geldi. Yoldayken mesaj atmış naber diye . iyiyim senden naber dedim . Yoldayım geliyorum dedi. o İş için geldi bende katıldım halka açık bir şeydi o arada ayak üstü görüştük. Hatta ilk selam kendisinden geldi. Ardından 3 gün buradayım mutlaka görüşelim dedi. bende yazlığa gideceğim ama haberleşiriz dedim. Mutlaka haberleşelim görüşelim ama dedi. Ertesi gün yazmadım ben gitmedim diye. Oda bana şuradayım görüşemeyeceğiz sanırım dedi. Bende kibarca tamam o zaman iyi eğlenceler yazdım. bana 1.5 saat uzaklıktaki başka ilçeye geçmiş. görüşemedik biz tabi ( ama benim yanına gitmemi beklemiş) .
Bu arada geçen hafta ben sosyal medya hesaplarımı dondurdum. Uzun zamandır çok yoğun takılıp ne film izliyorum ne de kitap okuyabiliyorum instagramda ya da twitter da takılmaktan diye.(Dün bir arkadaşa ulaşmak amaçlı açtım instagram hesabımı ama twitter donuk zaten ve sadece ben onu takip ediyorum) Cuma günü whatsappta ki engelimi kaldırmış. Fotoğraf paylaşmıştım durumda, fotoğrafa yazmış geliyorum görüşmüyorsun benimle diye. Birde üzerine trip atmış yanına gitmedim diye. Sen gelirsin diye düşündüm tamam deyince gelmeyecek dedim yazmış.
Yanına gitmemi beklediği ilçe yaşadığım ilçeye 1.5 saat uzaklıkta bir ilçe. (şahsi aracım yok ve toplu taşıma ile gitsem en az 2 vesait değiştirmem gerekliydi ki hiç gitmediğim bir ilçe.)
Ben bu adama nasıl davransam bilmiyorum kızlar. Fazlasıyla karışık bir adam ve nasıl adım atacağımı çözemiyorum artık. Lütfen hakaretvari yorum yapacak kişiler yazmasın konuma.
bence saglikli baslamamis bir iliski olmus, zaten sonrasinda engellemis. ne yapmaya calisiyor net degil? vakit mi gecirecek? tekrar bir iliski mi istiyor? ben olsam cevap vermezdim. ama oluru var diyorsan ve denemek istiyorsan ne istiyorsun ne amacin vs gibi br seyler yazabilirsin. ben birisi ile tekrar bir sey dusuneceksem boyle sallapati mesajlar ya da olta atmalar degil, acik acik konusma beklerim. sadece vakit gecirmek ve durumu gozden gecirmek icin bile olsa kendini ifade edebilir. mesela soy soyle oldu, guzel ayrilamadik, ben sohbetini ozledim, bugun suradayim, musait olursa su gun gorusmek isterim vs vs gibi net seyler isterim. yok oyle sallapati saygisizca mesaj atiyorsa defolsun gitsin