- 18 Nisan 2013
- 126
- 3
- 38
- Konu Sahibi sahteinsanlar
mrb arkadaslar,kısaca kendimi tanıtmaya çalısym kendmi sizlere.24 yasındayım ve 2 yıllık evliyim aşık olup severek bi evlilik yaptık eşimle muhasebeciyim ve iş yerindeki sıkıntılar yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldım üniversite mezunuym.derdim eşimle aramda olan sorunlar ilk günlerden beri ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyoruz yeri geliyor hala yaşıyoruz çok olmasa da.herseyi kendme dert eden bi yapım var maalesef çok ince düşünüyorum ve içime çok atıyorum bişeyleri ve kura kura kafamda stres yasıyorum...eşimde evlenmeden önceki halleri göremiyorum yani ne bileyim bazı konularda cok sabit fikirli çözemediğim tek sıkıntı benim iş hayatım çalışmamı istemiyor yani bu konu ne zaman acılsa hemen yüzü düşüyor bu konuda benm fikirlerime önem vermiyor:
ama ben çalısmak istiyorum alısmısım cok sıkılıyorum evde cocugum olsa yne vakit gecer ama o da yok beni hiç anlamıyor bencil davranıyor ne yapmam gerekiyor gercekten bilemiyorum yorumlarınız bekliyorum eşiniz böyle yapsa ne yapardınız veya onu nasıl ikna ederdiniz?