nasıl davranacağımı bilemiyorum

sahteinsanlar

ÖMRÜAZRAM
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
126
3
38
mrb arkadaslar,kısaca kendimi tanıtmaya çalısym kendmi sizlere.24 yasındayım ve 2 yıllık evliyim aşık olup severek bi evlilik yaptık eşimle muhasebeciyim ve iş yerindeki sıkıntılar yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldım üniversite mezunuym.derdim eşimle aramda olan sorunlar ilk günlerden beri ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyoruz yeri geliyor hala yaşıyoruz çok olmasa da.herseyi kendme dert eden bi yapım var maalesef çok ince düşünüyorum ve içime çok atıyorum bişeyleri ve kura kura kafamda stres yasıyorum...eşimde evlenmeden önceki halleri göremiyorum yani ne bileyim bazı konularda cok sabit fikirli çözemediğim tek sıkıntı benim iş hayatım çalışmamı istemiyor yani bu konu ne zaman acılsa hemen yüzü düşüyor bu konuda benm fikirlerime önem vermiyor::( ama ben çalısmak istiyorum alısmısım cok sıkılıyorum evde cocugum olsa yne vakit gecer ama o da yok beni hiç anlamıyor bencil davranıyor ne yapmam gerekiyor gercekten bilemiyorum yorumlarınız bekliyorum eşiniz böyle yapsa ne yapardınız veya onu nasıl ikna ederdiniz?

mrb arkadaslar,kısaca kendimi tanıtmaya çalısym kendmi sizlere.24 yasındayım ve 2 yıllık evliyim aşık olup severek bi evlilik yaptık eşimle muhasebeciyim ve iş yerindeki sıkıntılar yüzünden işten ayrılmak zorunda kaldım üniversite mezunuym.derdim eşimle aramda olan sorunlar ilk günlerden beri ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyoruz yeri geliyor hala yaşıyoruz çok olmasa da.herseyi kendme dert eden bi yapım var maalesef çok ince düşünüyorum ve içime çok atıyorum bişeyleri ve kura kura kafamda stres yasıyorum...eşimde evlenmeden önceki halleri göremiyorum yani ne bileyim bazı konularda cok sabit fikirli çözemediğim tek sıkıntı benim iş hayatım çalışmamı istemiyor yani bu konu ne zaman acılsa hemen yüzü düşüyor bu konuda benm fikirlerime önem vermiyor::( ama ben çalısmak istiyorum alısmısım cok sıkılıyorum evde cocugum olsa yne vakit gecer ama o da yok beni hiç anlamıyor bencil davranıyor ne yapmam gerekiyor gercekten bilemiyorum yorumlarınız bekliyorum eşiniz böyle yapsa ne yapardınız veya onu nasıl ikna ederdiniz?

senın yıne eşin calıstrmıyor benım nısanlım 21 yasındayım ve evde otruyrum evde otrmktan aldıgım kılolarda cabası. onu ezıp clısablrım belkı ama bu sferde sureklı kvga tartsma bunyem kaldramıycak ya kabul edıcem ya gıdıcem ama ben kbul ettım malesef.cabalarım hıcbı sonuc vermedı cnku.tabı bnmkı kısknclıgından ıstemıyr sızın esınız neden ıstemyr bılmıyrm.

Aşık olup severek evlendiyseniz belirli bir tanışma süreci geçirmiş olmalısınız.
Bu süreçte evlenmek için seçtiğiniz adayı tanımanız, evlendiğinizde çalışmanıza izin vermeyeceğini bilebilmeniz gerekirdi.
Bile bile lades demişsiniz.
Bu "eşini çalıştırmama" zihniyetindeki adamlarla nasıl evlenilir aklım almıyor.
Sonra da vay efendim beni çalıştırmıyor..

evlilik kadının erkeğe ya da erkeğin kadına tabi olması demek değildir bana göre, ortaklaşa bi hayat kurmaktır, güzel olan her konuda uzlaşılması ama çalışma meselesi şahsen tartışmaya açacağım bişey değil dolayısıyla iknaya falan çalışmazdım, çalışmak istiyorum ve çalışıyorum

senın yıne eşin calıstrmıyor benım nısanlım 21 yasındayım ve evde otruyrum evde otrmktan aldıgım kılolarda cabası. onu ezıp clısablrım belkı ama bu sferde sureklı kvga tartsma bunyem kaldramıycak ya kabul edıcem ya gıdıcem ama ben kbul ettım malesef.cabalarım hıcbı sonuc vermedı cnku.tabı bnmkı kısknclıgından ıstemıyr sızın esınız neden ıstemyr bılmıyrm.

Nişanlınız sizi çalıştırmıyor bu kadar şikayetçisiniz,
eee nedir özgürlüğünüzden kıymetli olan da hala nişanlı kalabiliyorsunuz?

Çalışmak isteyeni çalıştırmamak - istemeyeni zorla çalıştırmak ekonomik şiddete giren bir sorun,
eşinle konuşarak çözmekten başka çare yok, neticede seni tanıdığında çalışan bir bayandın.
Kararlı olduğunuzu tatlı dil ile gösterin.

Son düzenleme:

bennce eger calısmak istiyorsan şimdiden kararlı oldugunu göster ama dedeiğin gbi snra kavgalar cıkıyoor benim eşim vardiyeli çalıstığı için istemiyor görüşemiyoruz ben de calıstgmda cunku:(

ayrıca eşimin kadının çalısmasına karsyım gbi bir zihniyeti yok bunu belirteyim bizim sıkıntımız sadece ben de calıstgmda görüşememiz oluyor vardiyeli olduğu için...ben ona tanısma dönemlerinde belirttim ve onunlayken çalısıyodum bunu hep söylüyorum ama bi ilan olup ana bahsettğimde hep sıkıntı oluyor rest ceksem ilişkimiz bozuluyorrr

Aşık olup severek evlendiyseniz belirli bir tanışma süreci geçirmiş olmalısınız.
Bu süreçte evlenmek için seçtiğiniz adayı tanımanız, evlendiğinizde çalışmanıza izin vermeyeceğini bilebilmeniz gerekirdi.
Bile bile lades demişsiniz.
Bu "eşini çalıştırmama" zihniyetindeki adamlarla nasıl evlenilir aklım almıyor.
Sonra da vay efendim beni çalıştırmıyor..[l

ben çalıstırmıyor yazmadım farkattiyseniz çalısmamı istemiyor yazdım dedeiğiniz gbi biz zihniyetde olsaydı zaten bu asamalara gelemezdik......

Kadin ya da erkek bir insan ne yapacaginiza karar verebiliyorsa, ozguveninizde buyuk problem var demektir.

özgüven ayrı bi durum bu konu ayrı bir durum evli misiniz bilmiyorum ama eş iken kararlar pek de tek basına olamıyor maalesef ortak bi yolda bulusmak lazım özgüvenim olmasa çalısma hayatım olmazdı

hayat bu gün gelir ki senn çalısmana ihtiyacınız olabilecek zaman gelir o fırsatı keske vermeseydin zamannda yani sebebi sacma o zaman ewden de cıkma yani kıskanıyor diye

suanda ıhtycı yok ve rahat belkı ılerde ıhtycımız oldgnda bısey demez daha once den clısıodum ve clıstgm ısyerınde tek bayan bendım ozamanlarda sıkntı ypıyrdu ama ısten ayrıllmkk zrnda kldım ve bıdha grmemı ıstemedı ıste gecmıste yasanan bazı sylerden dolyı asırı kısknclık yapıyr sebbı ıse benı kybedcgnı dsunmesı cok yanlışda olsa bu boyle aslında dedgınz gbı evden bıle ckrtmycak durumlara gelmıstık ama smdı konusa konusa asıyoruz bu knulrı bı arkds hala nıye brlıktesınz nısanlınızla demıs ama bırakıp gtmek en kolayı bna gore bnde cabalıyrm bı gun belkı clısmama dahı krsmaz.

anladıgım kadarıyla esinizle normalde iyisiniz belkide bu sorunları asabilirsiniz..sonucta unv mezunusunuz.galiba çocukda istiyorsunuz.bence asılabilcek sorunlar.istemeseydi daha öncede çalıstırmazdı.konusup cözersiniz umarım.

İlk olarak yazdıklarından yola çıkarak burç tahmini yapmak istiyorum :) Başak burcumusun çünkü bende sen gibi en ufak şeyi kendi kendime dert eder kimseyede anlatamam kendime benzettim biraz :3: Sıkıntına gelince hep kendimden örnek veriyorum yardımcı olmaya çalışırken yine öle olucak :) Benim eşimde çalışmamı istemiyodu evlendikten sonra birbirimize vakit ayıramayız, eve bakamassın, yemek yapamassın falan diye ki kendi temizliğe bide yemeğe çok düşkündür :1: Bende 5 senelik bi çalışma temposundan sonra canıma minnet evde otururum biraz keyfime bakarım dedim ama olmuyomuş 1. aydan itibaren sıkılmaya başladım ve sıkıldıkça eşime sardım en sonunda ' Sen çalış sana evde oturmak yaramadı ' dedi :9: Böyle bi yol izlesen işine yarar mı acaba desem bide aranız bozulursa üzülürüm ama eşini en iyi sen tanıyosun :)

Bide evlenmeden önce ve evlendikten sonra muhakkak bilmediğin huyları ortaya çıkar çıkmayan varsa istisnadır ama kendimizi bile sorgulayınca değişen huylarımızı görebiliriz erkeklere has bi özellik değil bence :9: Eğer çok fazla büyütülecek şeyler değilse sevginizle zaten aşarsınız bu tarz problemlerinizi :34:

Aşk , Sevgi yeterlimi.

21 yaşında sana yeterli gelmesi çok normal

suanda ıhtycı yok ve rahat belkı ılerde ıhtycımız oldgnda bısey demez daha once den clısıodum ve clıstgm ısyerınde tek bayan bendım ozamanlarda sıkntı ypıyrdu ama ısten ayrıllmkk zrnda kldım ve bıdha grmemı ıstemedı ıste gecmıste yasanan bazı sylerden dolyı asırı kısknclık yapıyr sebbı ıse benı kybedcgnı dsunmesı cok yanlışda olsa bu boyle aslında dedgınz gbı evden bıle ckrtmycak durumlara gelmıstık ama smdı konusa konusa asıyoruz bu knulrı bı arkds hala nıye brlıktesınz nısanlınızla demıs ama bırakıp gtmek en kolayı bna gore bnde cabalıyrm bı gun belkı clısmama dahı krsmaz.

şu an çok kıskanç izin vermiyo hatta bi ara dışarı çıkarmıyodu ama ihtiyaç olursa belki izin verir, bu mu?
o durumda yerinde olsam şöyle düşünürüm o zaman kıskanıyodu demek ki şimdi kıskanmıyo ne değişti? para yetmemesi mi, benim paramın tatlı gelmesi mi? ahhh ahhh bu yaşlarda o kadar uçuş uçuş ki fikirleriniz

bu adamlara seviyoruz diye neden bu kadar yüz veriyorsunuz ki onlar sizi sevmiyormu ee ne demek çalışma sen kimsin benim çalışmama karışacaksın diyemiyorsanız ezilmeye mahkumsunuz bana göre birey olamamışsınız demektir.

en kısa sürede kendinize bir iş bulun, sorunlardan kurtulun.

İlk olarak yazdıklarından yola çıkarak burç tahmini yapmak istiyorum :) Başak burcumusun çünkü bende sen gibi en ufak şeyi kendi kendime dert eder kimseyede anlatamam kendime benzettim biraz :3: Sıkıntına gelince hep kendimden örnek veriyorum yardımcı olmaya çalışırken yine öle olucak :) Benim eşimde çalışmamı istemiyodu evlendikten sonra birbirimize vakit ayıramayız, eve bakamassın, yemek yapamassın falan diye ki kendi temizliğe bide yemeğe çok düşkündür :1: Bende 5 senelik bi çalışma temposundan sonra canıma minnet evde otururum biraz keyfime bakarım dedim ama olmuyomuş 1. aydan itibaren sıkılmaya başladım ve sıkıldıkça eşime sardım en sonunda ' Sen çalış sana evde oturmak yaramadı ' dedi :9: Böyle bi yol izlesen işine yarar mı acaba desem bide aranız bozulursa üzülürüm ama eşini en iyi sen tanıyosun :)

Bide evlenmeden önce ve evlendikten sonra muhakkak bilmediğin huyları ortaya çıkar çıkmayan varsa istisnadır ama kendimizi bile sorgulayınca değişen huylarımızı görebiliriz erkeklere has bi özellik değil bence :9: Eğer çok fazla büyütülecek şeyler değilse sevginizle zaten aşarsınız bu tarz problemlerinizi :34:

KOVA burcuyum:)çalısırken ben de diyodum aman yeter artık keske ewde olsam diye ama gercekten cok sıkıcı ve işyerindeki sıkıntılarım olmasa işimi asla bırakmazdım neyse oldu artıkk önümüze bakıcaz eşime sardım yazmıssınız ne yapıyodunuz peki?biz ben çalısırken daha cok kavga ederdik şimdi pek etmiyoruz nasıl sarayım ona da bezsin bnden:):):)

Back
X