• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranacağımı bilmiyorum !!!!

kxuxbla

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
104
66
298
kızlar nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.kısaca özetliyim en iyisi.benim k.babam çok cimri bi adamdır.ne kayınvalideme 5 kuruş para verir nede bize.zamanında bize ev almışlar para biriktirip.eşimle dün kavga ettik nedeni yok aslında birçok nedeni var.daha önce yazmıştım eşimle beraber çalışıyoruz bi dükkanımız var diye.bi dügün vardı dün akşam gündüzden eşlimle gitmicez diye konuştuk.bak kararından vazgeçersen sonra bozuşuruz dedim.neyse oglumu almak için kayınvalidemlere gittik.biz gitmiyoruz dügüne bizi eve bırakın siz gidin dedik.ama yok illa sizde geleceksiniz dediler.onlar bizim dügünümüze gelmişler biz gitmezsek ayıp olurmuş.neyse gittik dügüne tabi benim surat hiç gülmüyo beş karış.1 satt oturup kalktık.eve geldik.ben başladım hani gitmicektik falan filan tartışmaya başladık.sonra ben kayınvalidemin para istemesinden bıktım.bunuda daha önce yani 2 gün önce eşime anlatmıştım.kadın dolabımdaki sucuguma kadar istiyo.1 ay sonra kayınvalidemin çok yakın bi arkadaşının dügünü var.neyse onun dügünü için kıyafet alınacakmış kendisine para hazırlayın dedi bana.sonra ayakkabıda alacakmış onun parasınıda sonra verirmişim.yoruldum artık.kadın gezmeye gider 2 günlügüne şehir dışına hop 150 lira para.tamamda gerekli şeyler için istesin parayı bende vermeyelim demiyorum.sonuçta ne için çalışıyoruz.ben küçücük yavrumu ne için bırakıp gidiyorum.dün çok kırıcı konuştuk eşimle birbirimize karşı.durmadan para vereceksek sizinkilere neden çalışıyorum o zaman dedim.bundan sonra onlara ne yapılıyosa aysını benimkilerede yapılacak dedim.buarada ogluma haftada 4 gün kayınvalidem 2 günde asnnem bakıyor.eşimde bana dediki sen para delisi olmuşsun.dükkana geldin ortagım oldun yakında patronumda olursun dedi bu laf çok agırıma gitii.bende demek para canlısıyım ha dedim gittim pantolonunun cebindeki tüm paraları çıkardım bak dedim yırttım kimisini kimisinide saçtım etrafa tabi hüngür hüngür aglıyorum.bide saçmalıga bakarmısınız gidilen dügünleri hepsine beraber gidiyoruz ve tüm takıları paraları biz veriyoruz.ama benim ailem dügüne gittiginde bizim haberimiz bile olmuyo.onlar götürüyo takılanları.dogrusuda bu degilmi sizce.dün akşamki dügünde ben oglumla dışarı çıkmıştık sonra masaya dogru geldigimde eşim onlara bişeyler anlatıyodu.kayınvalidem beni görünce sus sus dedi konuyu kapattılar tabi ne konuştular bilmiyorum. az önce gelirken oglumu kayınvalideme bıraktık her sabah günaydın diyen kadın yüzüme bile bakmadı çocugu aldı kapıyı kapattıo bende hiç konuşmadım tabi.sizce yanlışmı düşünüyorum eşim diyoki senin şu yaptıgını millete anlatsak gülerser sana diyo. şuan çok kızgınım eşime karşı ve nasıl davranacagımı bilmiyorum.lütfen bi akıl verin bana...buarada eşim dün gece tartışmadan sonra ev:ssz:den çıktı sabaha karşı geldi yattı.sabahda kalktık işe beni bıraktı ve gitti ama nereye bilmiyorum...::ssz::50:

bide tabi para verecekmiş.onlar ev almış bak oturuyomuşum evde.seninkiler ne yaptılar sana dedi.bende dedimki onlar yaptıysa fazlasıyla ödüyoruz bak dedim.benimkilerde arkladm durmaları yeter dedim bişey yapmalarına gerek yok dedim.:43:

benim başımda böyle bir sorun yok ama,şöyle bişey yapabilirsin. çocuğuna baktığı için devamlı görüşmek zorundasın ve iyice yüz göz olmuşsunuz. güvenebileceğin bir bakıcı tutup evinde çocuğunu baktırabilirsin. yüz yüze gelince istediği şeyleri telefonda ısrar edip elde edemez. bahane daha kolay bulursun.

Anlamadığım niye sürekli siz para veriyorsunuz keseniz bir mi
Ne demek senin ailen ne yaptı eşinizin söylemi kırıcı
Ailesi ev verdiyse oğluna verdi demekki vardı da verdi
Anlamıyorum ev verdi diye kölesi mi olacaksınız
Ben de kayınvalidemin evinde oturuyorum
Oğlu yani bi zahmet varsa verecek hayret bişey

benim başımda böyle bir sorun yok ama,şöyle bişey yapabilirsin. çocuğuna baktığı için devamlı görüşmek zorundasın ve iyice yüz göz olmuşsunuz. güvenebileceğin bir bakıcı tutup evinde çocuğunu baktırabilirsin. yüz yüze gelince istediği şeyleri telefonda ısrar edip elde edemez. bahane daha kolay bulursun.

ben daha önce eşime bu konuyu açtım. bakıcı tutalım dedim oda saçmalama dedi.biz bu arada güvenlik kamerası işi yapıyoruz.baksana millet güvenemediginden evlere kamera taktırıyo günde kaç kişi geliyo bakıcıyı izlemek için görmüyomusun dedi.bu imkansız bişey.bende istemem zaten oğluşuma bakıcının bakmasını ama böylede olmuyo.hem eşimlede yüz göz olduk çok fazla görüyoruz birbirimizi.sıkıldık galiba birbirimizden...

Anlamadığım niye sürekli siz para veriyorsunuz keseniz bir mi
Ne demek senin ailen ne yaptı eşinizin söylemi kırıcı
Ailesi ev verdiyse oğluna verdi demekki vardı da verdi
Anlamıyorum ev verdi diye kölesi mi olacaksınız
Ben de kayınvalidemin evinde oturuyorum
Oğlu yani bi zahmet varsa verecek hayret bişey

hayır kesemiz bir degil fakat kayınpeder k.v deye para vermedigi için para verelim dedik.ama buda sömürü haline geldi yani.bi oglu daha var oda memur başka şehirde oda bikaç ayda bi 150 tl yollar ona.

hayır kesemiz bir degil fakat kayınpeder k.v deye para vermedigi için para verelim dedik.ama buda sömürü haline geldi yani.bi oglu daha var oda memur başka şehirde oda bikaç ayda bi 150 tl yollar ona.

Valla kardeşim siz alıştırmışsınız eşiniz de iyi maş sürekli sürekli bişey demiyor
Araya zor da olsa mesafe koymak lazım sanırım
Bi de çocuğuma bakıyor diye herşeyini karşılamak zorundayım gibi hissetmemeli eşiniz
Herşeyin fazlası zarar işte

"Bunu birilerine anlatsak sana gülerler" demiş ya eşiniz...

Eşinize söyleyin hiç gülünecek bir yanı yok.

Para kazanmak harcamak kadar kolay değil ne yazıkki, bunu anlamak için bir işe girip emek vermek, karşılığında da para kazanmak lazım.

Hiç gelemem böyle şeylere, tamam annelerimize saygımız sonsuz ama onların da emeğe karşı saygılarının sonsuz olması gerek.

"Bunu birilerine anlatsak sana gülerler" demiş ya eşiniz...

Eşinize söyleyin hiç gülünecek bir yanı yok.

Para kazanmak harcamak kadar kolay değil ne yazıkki, bunu anlamak için bir işe girip emek vermek, karşılığında da para kazanmak lazım.

Hiç gelemem böyle şeylere, tamam annelerimize saygımız sonsuz ama onların da emeğe karşı saygılarının sonsuz olması gerek.

sana katyılıyorum teşekkür ederim yorumun için.peki ben nasıl bi tavır takınmalıyım.hergün kaynvalidemi arıyodum oğlum napıyo diye.e sabah hiç yüzüme bile bakmadı.eşim söylemiştir sanırım böyle böyle diye ondan olsa gerek.bugün aramayua çekiniyorum aramayım en iyisi...

aranızda bakıcı maası gıbı bır mıktar kararlastırın ve onu verın kv nıze boylece cart curt para ıstemez sızde rahatlarsınız parayla baktıgı ıcın sesı kesılır ama cuzı bır sey olsun her ay verın derım ben bu arada cocuk kac yasında eger kres yası gelmısse sıddetle tavsıye ederım cok guzel kresler var

canım çok üzüldüm... eşin ailesine çok aşırı bağlı ve sanırım ana kuzusu biraz.
hala evli olduğunun ve ayrı bi hayatı olduğunun farkında değil bence :(
Sana eşinle konuş bu konuyu detaylı bi şekilde çözersiniz belki demekten başka bişey
gelmez elimden. Umarım anlar seni ama emin ol arkadaşım sırf huzurum bozulmasın diye
özür dileyen yine sen olursun :(:(:(

aranızda bakıcı maası gıbı bır mıktar kararlastırın ve onu verın kv nıze boylece cart curt para ıstemez sızde rahatlarsınız parayla baktıgı ıcın sesı kesılır ama cuzı bır sey olsun her ay verın derım ben bu arada cocuk kac yasında eger kres yası gelmısse sıddetle tavsıye ederım cok guzel kresler var

kesinlikle katılıyorum.... en iyi fikir bence bu değerlendirmelisin arkadaşım

çocuğuna baktığı için bu kadar rahat para istiyo sanırım..
hakettiğini düşünüyo olabilir...
eşinin tavırlarıda hoş değil..
çekip gitmeler fln...
bence sen artık kendine yetecek kadar paranı al gerisini bırak onlara..
tek kuruşta verme...

pekki ona her ay para verelim ama benim annem ne olacak evet annemin ihtiyacı yok belki ama haksızlık degilmi kayınvalişdeme para veripte benim anneme vermemk???

eşinizle aynı yerde çalışıyosunuz anladığım kadarıyla siz bi süre evde kalsanız olmuyo mu yani eşiniz yanlız idare edemez mi ?

Back
X