kızlar nasıl anlatsam nerden başlasam bilmiyorum.kısaca özetliyim en iyisi.benim k.babam çok cimri bi adamdır.ne kayınvalideme 5 kuruş para verir nede bize.zamanında bize ev almışlar para biriktirip.eşimle dün kavga ettik nedeni yok aslında birçok nedeni var.daha önce yazmıştım eşimle beraber çalışıyoruz bi dükkanımız var diye.bi dügün vardı dün akşam gündüzden eşlimle gitmicez diye konuştuk.bak kararından vazgeçersen sonra bozuşuruz dedim.neyse oglumu almak için kayınvalidemlere gittik.biz gitmiyoruz dügüne bizi eve bırakın siz gidin dedik.ama yok illa sizde geleceksiniz dediler.onlar bizim dügünümüze gelmişler biz gitmezsek ayıp olurmuş.neyse gittik dügüne tabi benim surat hiç gülmüyo beş karış.1 satt oturup kalktık.eve geldik.ben başladım hani gitmicektik falan filan tartışmaya başladık.sonra ben kayınvalidemin para istemesinden bıktım.bunuda daha önce yani 2 gün önce eşime anlatmıştım.kadın dolabımdaki sucuguma kadar istiyo.1 ay sonra kayınvalidemin çok yakın bi arkadaşının dügünü var.neyse onun dügünü için kıyafet alınacakmış kendisine para hazırlayın dedi bana.sonra ayakkabıda alacakmış onun parasınıda sonra verirmişim.yoruldum artık.kadın gezmeye gider 2 günlügüne şehir dışına hop 150 lira para.tamamda gerekli şeyler için istesin parayı bende vermeyelim demiyorum.sonuçta ne için çalışıyoruz.ben küçücük yavrumu ne için bırakıp gidiyorum.dün çok kırıcı konuştuk eşimle birbirimize karşı.durmadan para vereceksek sizinkilere neden çalışıyorum o zaman dedim.bundan sonra onlara ne yapılıyosa aysını benimkilerede yapılacak dedim.buarada ogluma haftada 4 gün kayınvalidem 2 günde asnnem bakıyor.eşimde bana dediki sen para delisi olmuşsun.dükkana geldin ortagım oldun yakında patronumda olursun dedi bu laf çok agırıma gitii.bende demek para canlısıyım ha dedim gittim pantolonunun cebindeki tüm paraları çıkardım bak dedim yırttım kimisini kimisinide saçtım etrafa tabi hüngür hüngür aglıyorum.bide saçmalıga bakarmısınız gidilen dügünleri hepsine beraber gidiyoruz ve tüm takıları paraları biz veriyoruz.ama benim ailem dügüne gittiginde bizim haberimiz bile olmuyo.onlar götürüyo takılanları.dogrusuda bu degilmi sizce.dün akşamki dügünde ben oglumla dışarı çıkmıştık sonra masaya dogru geldigimde eşim onlara bişeyler anlatıyodu.kayınvalidem beni görünce sus sus dedi konuyu kapattılar tabi ne konuştular bilmiyorum. az önce gelirken oglumu kayınvalideme bıraktık her sabah günaydın diyen kadın yüzüme bile bakmadı çocugu aldı kapıyı kapattıo bende hiç konuşmadım tabi.sizce yanlışmı düşünüyorum eşim diyoki senin şu yaptıgını millete anlatsak gülerser sana diyo. şuan çok kızgınım eşime karşı ve nasıl davranacagımı bilmiyorum.lütfen bi akıl verin bana...buarada eşim dün gece tartışmadan sonra ev
den çıktı sabaha karşı geldi yattı.sabahda kalktık işe beni bıraktı ve gitti ama nereye bilmiyorum...: