- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
Önceki konumda bahsetmiştim ailemle birlikte eşim ben kızımız tatile çıkmıştık..
Ama orda tatsızlıklar olmuştu ve abim eşime küfür etmişti. Çok sıkıntılar çekmiştik..
Aradan 4-5 ay kadar geçti. Abim bana yazdı seninle konuşmak istiyorum küs kalmak olmaz falan diye. Bende eşime saygısızlık yaptın onunla helalleşmeden lütfen bana yazma dedim.
Oda bunun üstüne eşime "abi hatalıydım özür dilerim küs kalmak istemiyorum birtakım sağlık problemlerim vardı sinirlerime hakim olamadım" yazmış
Eşimde gayet güzelce cevap vermiş,küslük falan yok tarzı..
Yazın, uğruna bizimle kavga ettiği,eşime küfür ettiği kızla evleniyorlar.
Ben annemler ve abimle çok samimi değil ama konuşuyorum. Eşim de ailemle konuşuyor yeni işe girdiğinde tebrik için aradılar orda buzlar eridi..
Ama eşim "bana çok büyük saygısızlık etti ben ağzımı açıp hiçbirşey söylemedim ailene olan saygımdan dolayı. Ama ben düğününe falan gitmek istemiyorum" dedi.
Anneme çıtlatır gibi oldum olurmu öyle şey deyip sinirlendi.
Bende ikilemde kaldım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Eşime saygım sonsuz hak da veriyorum ama ikna etmeye mi çalışsam?
Ya da boşver düğünü müğünü desem.ailemin tepkilerini de sineye mi çeksem..?
Bilemedim...
Ama orda tatsızlıklar olmuştu ve abim eşime küfür etmişti. Çok sıkıntılar çekmiştik..
Aradan 4-5 ay kadar geçti. Abim bana yazdı seninle konuşmak istiyorum küs kalmak olmaz falan diye. Bende eşime saygısızlık yaptın onunla helalleşmeden lütfen bana yazma dedim.
Oda bunun üstüne eşime "abi hatalıydım özür dilerim küs kalmak istemiyorum birtakım sağlık problemlerim vardı sinirlerime hakim olamadım" yazmış
Eşimde gayet güzelce cevap vermiş,küslük falan yok tarzı..
Yazın, uğruna bizimle kavga ettiği,eşime küfür ettiği kızla evleniyorlar.
Ben annemler ve abimle çok samimi değil ama konuşuyorum. Eşim de ailemle konuşuyor yeni işe girdiğinde tebrik için aradılar orda buzlar eridi..
Ama eşim "bana çok büyük saygısızlık etti ben ağzımı açıp hiçbirşey söylemedim ailene olan saygımdan dolayı. Ama ben düğününe falan gitmek istemiyorum" dedi.
Anneme çıtlatır gibi oldum olurmu öyle şey deyip sinirlendi.
Bende ikilemde kaldım. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Eşime saygım sonsuz hak da veriyorum ama ikna etmeye mi çalışsam?
Ya da boşver düğünü müğünü desem.ailemin tepkilerini de sineye mi çeksem..?
Bilemedim...