Sizin yerinizde olsam bir sure hic aramam hatta tlfnlarina da cevap vermem,ki isin ciddiyetini anlasin.bikac gun sonra aradiginda ona "bikac gundur dusunuyorum,konusmamiz lazim"derim.Sonra da alip karsima konusurum."Evlilik sence ne demek ?"diye sorarim.Sonra da kendi beklentilerimi anlatirim."bence evlilik demek her karari birlikte vermek,hayatini,namusunu,serefini,malini mulkunu,omrunu paylasmak demek benim icin.Bence bir kadin evlendigi andan itibaren annesinin kizi olmaktan cok kocasinin karisi olmali.Ve bir erkek de babasinin oglu olmaktan cok,koca olmadi.artik asil ailesinin kendisi oldugunun farkinda olmali" derim."bu benim dusuncem,ben ileride boyle bir es olacagim ve kendi esimin de boyle olmasini beklerim" derim."eger sen farkli dusunuyorsan simdiden soyle ileride uzulecegimize bugun uzulelim" derim.Tavrim cok net ve kesin olur.Hatta birkac gun dusun istersen evlilikten ne bekledigini derim.Baktim ileride beni uzecek,ona gore de yoluma giderim.Yok gonlunu almakmis yok yumusak konusmakmis.Ciftler evlilikten beklentilerini bastan acikca konusmali ve uyusmuyorlarsa hic baslamadan gule gule demeyi bilmeli bence