nasıl davranıcam , normal mi geçen vakitlerimiz!

evlenmeden once bana cok mantıklı , vıcdanlı , dusuncelı bırı geldı. evlenmeden once aldıgım evde oturuyoruz, benim sayemde kira ödememiz yok , daha askerliğini bile yapmadı , ben her ay kredi kartına 1500 TL ödeme yapıyorum ıtalya tatılı , o ,bu şu derken . dugunden once konuştugumuzdan takıları harcamayız dedıgımde tamam demıştı. evlendık bır ay ıcınde borçlarını kapattı takılarla .. ve gecen ay ıddıa oynamış 3000 TL kaybetmış , bana da 3 ay ben bırsey odeyemem faturaları sen ödersin deyince , boyle bırsey nasıl yaptın nasıl cesaret ettin deyınce de yemeye , içmeye , sıçmaya gelince varsın para vermeye gelince yoksun dedi. unutamıyorum bu lafını .

Cok ozur dileyerek soyluyorum dayanmadim sanirim okuz seklindeki hitabi hak eden biri varsa oda esiniz sanirim psikolojik bir rahatsizligi var ki cenesine vurmus surekli bir abaza halinde demekki kadin ruhu denen birsey var ustelik istegi olmayinca sesi yukseliyor insan kendini kullanilmis hisseder bu islerden anlamam aklima gelen seyben olsam boyle yapardim biraz egitmeyi deneyin aglamayin sizde.onu mincirin cani yansin kacmayin uyuz oldum boyle bir insan olabilirmi

Eşinizin varlığı israf resmen
Hala neden boşanmıyorsunuz
Bu adam sizin sırtınızda yük ,kambur
Adam bile değil

Tüm bunları yapıp bi de orda burda göğüs mü sıkma derdinde
Neyin kafasını yaşıyo bu adam
Yolla askere gitsin en iyisi, belki akıllanır zor bi ihtimal ama eskiden öyle derlerdi 'askere gidince akıllanır' gibi
Sende biraz kafanı dinlersin
Zaten ev senin ödemeler yine senin
Sırtında kambur olduğu yetmiyor birde iddiaya mı burnunu batırmış

iyide neden kaçıyosun ki adamdan adamın karısısın bak ne güzel adamın gözü senden baska bişey istemiyor cogu kadın bundan şikayetcidir kocasının ilgisizliğinde sende adamın ilgisinden bunalıyosun "Kişi karısını yatağa çağırdığı zaman (bir özrü olmadan) kadın gelmekten kaçınır, kocası da bu sebeple ona kırgın olarak gecelerse, melekler sabaha kadar o kadına lanet ederler." (Buharî, Nikâh 85; Müslim, Nikâh 120) bak ona göre heeeee

Mesele evlilikte zaten yoksa bunlar değil. Adam gerçekten tam bir öküzmüş afedersiniz. Neden çekiyorsunuz bunu

Yalnız dini yorum yasak, aman ha

yandım valla.

Adam basbayağı seni kullanıyor.Sırtını sana dayamış keyfine bakıyor.Bu adamla bir ömür geçmez.Sinir hastası olur çıkarsın.

bir ilgi dengesizliği var.ilgi anlayışlarınız farklı ki konuda eşinizden bahsederken tacizci gibi bahsediyorsunuz.göğüslerinizi dışardan biri tutacak değil ama o bu şekilde dokununca huzursuzluk yapıyor sizde eşinizi itici buluyorsunuz.halbuki eşinize normal geliyor bu. karşı gelmeniz eşinize tuhaf geliyor.o yüzden kızıyor.düzgün bir dille bunu anlatırsanız.ne yaparsa ilgili olduğunu hissettiriyorsa bunun harici onu açıkça söyleyin göz göre göre birbirinizi yanlış anlamayın.

Mesele evlilikte zaten yoksa bunlar değil. Adam gerçekten
sabrediyorum işte , bıde bı neden olsun da gerı donusu olmasın ıstıyorum , bazen de o benı bıraksın gıtsın dıyorum. piskopatlık yapar aynı iş yerindeyizde peşimi bırakmaz beni rahatsız eder diye de çekınıyorum.

anlatıyorum rahatsız oluyorum dıyorum ben fılme dıkkatımı vermısken yada mutfagı toplarken gelıp mıncıklaman benı rahatsız edıyor dıyorum , senınde rahatsız oldugun seyler var ben sana saygı duyuyorum sende bunu anlayışla karşıla dıyorum yok ben senın kocanım sende benım karımsın tabı kı dokunucam ne var bunda , bıraz kadın ol ya , başkasının hoşuna gıder sen nebıcım kadınsın.

Adam rahat ekmek elden su gölden yaşıyor niye bıraksın ki

BBlair sende baya coştun bakıyorum adam neler neler yapmış bir bilsen kadına hak verirsin, az yorumlara bi göz at. Herşey o iş demek değil demiştim bak sana..

Kocamsan hayatı benle omuzlanman lazım de
Evi ben geçindiriyorum yetmiyo iddiadan borç yıkıyosun tekrar de
Kocalık sadece göğüs sıkmakla olmuyo de, bi çayını kendin koyamıyosun ama bende en az senin kadar çalışıyorum de

şaka bu dımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…