- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi Umutluolmavakti
-
genelde istemiyorum. onun gibi bende istemek için kendimi zorluyorum. ve işi olduğu zaman eve geç geleceği zaman mutlu oluyorum.
Memintolar tombiktoysa demekk[/QUOTE
Çok güldüm yaaa
O zaman başka sorunlarınız da vardırgenelde istemiyorum. onun gibi bende istemek için kendimi zorluyorum. ve işi olduğu zaman eve geç geleceği zaman mutlu oluyorum.
Konu sahibi yok galiba ortada???
Valla canim sizim sizim sizliyorlar zaten bornoz bile giyemiyorum fenayim fenao memintoların diğer işlevlerini unutacak kıvama geleceksin merak etme :) emzirmeyi bırakınca aaa doğru ya memelerim vardı deeemiii demiştim ben eşime. ayrıca hatunlar bu konudaki yorumların hepsi beni çatlattı gülmekten. Hepinize +1 dokunmak,temas güzeldir bende severim ama adam her fırsatta da yanaşmasın yani. Konu sahibi evliliğinizde başka sorunlar olduğu için bunlar size şu anda gereksiz geliyor sanırım. Uygun bir dille teması sınırlayabilirsiniz. Bende bazen o görmeden üzerimi değiştiriyorum çünkü atıyorum yemek yapmam lazım vs. Ama cinsellik gereklidir,önemlidir
Beni anladınız herkes sever şefkatli davranılmasını , bana sarılmanı istiyorum bana şefkat göstermeni istiyorum diyorum . sana sarılmak istiyorum diyorum , sarıldıgımda bıle hemen mıncıklamaya başlıyor.çay demlerken gelir arkadan sarılır o neyse.. ama stres topu gibi sürekli dokunmak nedir..
sürekli yapınca hiçbir anlamı da kalmaz..
Beni anladınız herkes sever şefkatli davranılmasını , bana sarılmanı istiyorum bana şefkat göstermeni istiyorum diyorum . sana sarılmak istiyorum diyorum , sarıldıgımda bıle hemen mıncıklamaya başlıyor.
Eğer hiç hoşlanmadığnız bir durum ise bu , Ya kocanız ile ilgili hislerinizde yada cinsellikle ilgili probleminiz var sanırım.Bu konu üzerine biraz eğilebilirsiniz
bende anlatıyorum anlamıyor , herkesın rahatsız olduğu şeyler var dıyorum , ben annen desem hemen annemı agzına alma dıye bagırıp cagırır annesı hakkında sımdıye kadar konuşmamış annesı hakkında konuşulmasını istemiyormuş. ve daha neler , bundan hoşlanmam şundan hoşlanmam istemediklerimi yapmayacaksın diye konuşur.şaka bir yana hiç haz etmem gögüslerin sıkılmasından. benim eşimde bazen yapıyor kızıyorum,istemiyorum yani zorlamı.
herkesin huylandığı yerleri olabilir.
yani durduk yere gelip oramı buramı ellemesinden hoşlanmıyorum.
hayır balayında italya ya gittik. ama italya da bıle agladım. sureklı para muhabbetı yaptı. yok goguslerın sarkmış, yok popon sarkmış , yok kilo almışsın ( ben evlenmeden once 59 kiloydum dugun stresinden 52 ye dusmüştüm. 34 bendendi gelinliğim ) sureklı sorun cıkarttı. aılemden uzagım yalnızım sıkılıyorum dıyerek sorunlar çıkarttı. çevremın soyledıgı sen erkeksın o kız .İlk yorumum görücü usulumu evlendiniz oldu.. Başka sebeplerden dolayı buda sizi fazlasıyla rahatsız etmiş..
bunun dışında mutlu bir evliliğiniz var mı?
hayır balayında italya ya gittik. ama italya da bıle agladım. sureklı para muhabbetı yaptı. yok goguslerın sarkmış, yok popon sarkmış , yok kilo almışsın ( ben evlenmeden once 59 kiloydum dugun stresinden 52 ye dusmüştüm. 34 bendendi gelinliğim ) sureklı sorun cıkarttı. aılemden uzagım yalnızım sıkılıyorum dıyerek sorunlar çıkarttı. çevremın soyledıgı sen erkeksın o kız .
Nasıl yani her an her dk mı böyleevlenmeden önceki bir kaç hafta ve evlendikten sonra yaşadıklarımızdan dolayı kendısınden sogudum , dışarıda karşıya geçerken ınşallah araba çarpar da ölür bile dedğim oluyor. bir erkeğe yakışmayacak derecede çok konuşur. arkadaşım telefon etti yakınlardayız uğrayıp kahvenı ıcelım dedı. o da o sıra benı mıncıklıyordu salonda . bende dur gelıyorlarmış etrafı toplayım dedım. zorla ayrıldım yanından gelmezler gelmezler deyıp bırakmak ıstemedı. altlarında araba var heran gelebılırler dur dıyerek ayrıldım. ama gergınlık yaşadık. sonra yatagı toplarken ( işe gıderken sabahları toplayamıyorum ) sen ne kadar ıkı yuzlusun , normalde toplamazsın hemen bırı gelıyor dıye topluyorsun cok yapmacık bırısın sen diye konuşarak beni çıldırttı toplamadım daha da dagıttım o zaman boyle gorsunler evını dedım. arkadaşım geldiğinde de yatak odasının kapısını kapattım. evıme ılk defa gelen arkadasıma evı gezdıremedım. yatak odamı gösteremedim.
Çok kötü biri senin eşinhayır balayında italya ya gittik. ama italya da bıle agladım. sureklı para muhabbetı yaptı. yok goguslerın sarkmış, yok popon sarkmış , yok kilo almışsın ( ben evlenmeden once 59 kiloydum dugun stresinden 52 ye dusmüştüm. 34 bendendi gelinliğim ) sureklı sorun cıkarttı. aılemden uzagım yalnızım sıkılıyorum dıyerek sorunlar çıkarttı. çevremın soyledıgı sen erkeksın o kız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?