- Konu Sahibi Umutluolmavakti
-
hahahaVar la tabi :) Merhaba tatlım diyorum, o da bana yemekte ne var diyoBen de kıza kelimeleri öğretiren öküz resmine baba dedirtiyorum
kadinda gogUslerine dokununda oten minik toplardan koysun belki adam tirsar bidaha minciklamazBenim kp ruhum diyo kv ye, 60 yaşında adam, bence hoş olan bu, ne bileyim arkadan gelip sarılmak falan güzel de bu çok değişik,havalı korna mı bu kadın
Yaaaaa koptummmmmmmmm bunaMeme istiyorsan bulaşıklar yıkanacak, meme istiyorsan çamaşırlar toplanacak.
Kullan derim...
Yaniii ne var dokunuyorsa;
Dokunmak iyidir..
Et ete değmelii
Çok ruhsuz bir kadınsınız
o memintoların diğer işlevlerini unutacak kıvama geleceksin merak etme :) emzirmeyi bırakınca aaa doğru ya memelerim vardı deeemiii demiştim ben eşimeYa insani ozendiriyorsunuz,daha yeni dogum yaptim aylardir meme skan yok bizim evde olan var olmayan var hayret bisi yaaaa
bende evcil hayvan sandımErotik hikaye gibi okudum
O
Diye bahsettiğin bi ara evcil hayvanmı dedirttii bana.
Tabi orası kesinlikle abartı bende tepki gösteririm,tam tersi heyecanlı gelende olabilir ama şu varki adamın libidosu yüksek demekki ve her fırsatta aklına geliyor.ha evliliklerinde başka sorunlar varsa ama adamın tek derdi bu gibi bir durum varsa kötü. Fakat bunun dışında eşinin ona yaklaşmasını istemediği durumlarda şakaya vurarakta geri çekebilir kendini ve sevinmeli bence adam karısına yanaşıyor yani ne yapsınAlemsiniz
İşyerinde bile diyo ama kızlar
Bu kaadrı normal mi
İşyerinin de bi adabı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?