nasıl davranıp ; ne düşünmeliyim

valla bu seninle ilğili değil kendisiyle ilğili girişi hayrana alamet bir giriş değil şimdi canımcığım standart erkek geyiğidir bu.
- sen çok süper hatunsun ama bütün sorun bende ben sana layık değilim... ayrılalım diye birşey gelirse hiiiççç şaşırmam

Böcüğüm, sevindim mi desem üzüldüm mü desem..bilemedim.
Ama sana nacizane bir abla tavsiyesi.
Eğer canının yanmasını istemiyorsan bir daha görüşme. Bırak bu güzellikte ve burada kalsın.

Bir insanı yüreğinden, beyninde atmanın tek yolu budur. Hayatından tamamen çıkartmak zorundasın.
Çünkü her görüşmende, her konuşmanda başa sararsın, kendi hayatını çok zora sokarsın.
Evet biliyorum saygılı başladı ve saygılı bitti ama eski sevgiliden dost olmaz bunu unutma.

O şimdi hayatına devam edecek, elbette sen de öyle.
İleride yeni sevgililer edinecek ve sana olan duyguları zaten zayıf olduğu için belki de "nasılsa arkadaşız" mantığıyla sana bunu anlatmakta hiçbir beis görmeyecek.

İşte o anı yaşamanı hiç istemem, çok zordur. O ana katlanabilmek için onu her anlamda hayatından, aklından, kalbinden, beyninden çıkartmış olman lazım. O halde bile içi cız eder insanın doğal olarak.

Ve bunu başarabilmen için de uzunca bir süre her türlü irtibatı kesmelisin.
Öylesini de, böylesini de, şöylesini de denemiş bir aşk mağduru :) olarak birini unutmanın tek yolunun bu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Allah seninle olsun.

teşekkür ederim ellmacım... biliyorum... bence de olmaz arkadaş filan sevgiliden... ama işte ilk defa geldi ya başıma ... şimdilik zor geliyor... ama haklısın bu arkadaşlık nereye kadar sürebilir ki... çok canım yanar onun başkasına birşeyler hissettiğini bilmek...

ve evet yoluna gidecek... benim aklımdan geçenlerin hiçbiri onun aklına gelmeyecek...
ben de yoluma gitmeliyim... sadece üzgünüm... ve Allahtan buna dayanma gücü istiyorum ... tavsiyelerini kulak ardı etmiyorum bu arada a.s.

Canım bitmiş bir ilişkinin ardından ne söylenir ki. Ço üzüldüm. Gerçekten çok güzel ve derin bir ayrılık olmuş. Bence bi ilişkiyi ayrılık sahnesiyle hatırlarsın. O artık senin ilk aşkın ve de en güzel hatıralarından biri olacak..

Alışacaksın elbet. Unutmak değil bunun adı. Kimse unutmaz sevdiğini... Alışırsın sadece yokluğuna, zor da olsa...

Allah sabır versin canım. Neden böyle olduğunu bir Allah bilir bir de sen. Ama bence seni hala seviyor. Böyle ayrılık olmaz. Dilerim hayırlısı ile döner de bu güzel aşk bitmez.

Allah yardımcın olsun. Güçlü ol canımcım. Kendin için varsın en başta sen. O olamasada varsın ve yaşıyorsun. Eğer gerçekten gitmek istiyorsa o güzel kalbini ve sevgini gözden çıkarmışsa bırak gitsin. Mutlaka pişman olacaktır. Allah herkese hakettiğini verir.

teşekkür ederim canım... yok dönüşü bunun... çünkü bizim ki sevgi ve saygıydı... aşk diildi yani... tanışmamız ; başlamamız ; ilişkimiz ve bitişi her anı sakin ve huzurluydu... seviyoruz birbirimizi ; kişiliklerimizi ona hiç şüphem yok...bu bana yetiyordu ama ona yetmedi... bunu anlayabiliyorum ...

dediğin gibi ben varım benim için... elbet geçecek bu acım ... ve onu hep gülümseyerek hatırlayacağım :)

bugün düşündüm de ; iyi ki bitmiş... çünkü şimdi olmasa daha sonra farkedecekti o eksikliği ve yine bitecekti... üstelik unutulması gereken başka anılar da eklenmiş olarak... belki de başkasına birşeyler hissettiği anda bitecekti... ve o zaman güzel olmayacaktı onla ilgili anılarım... ve daha da çok yanacaktı canım...

hiç değilse o bana karşı hisleri azaldığında söyleyecek kadar bana değer verdi diye düşünebiliyorum...

doğum gününde ararım diye düşünüyordum ama aramayacağım... kafa karıştırıp tekrar beklemeye gerek yok... eğer ki günün birinde o pişman olup dönmek isterse de bu kolay olmayacak...

nasıl güvenebilirim ki... nerden bilebilirim ki sadece kafasının karışmadığına... benim onla ilgili anılarıma acı bir ayrılık eklemeye hiç niyetim yok ; onun da benle ilgili anılarına pişmanlık eklemesine...

yolu açık olsun ; mutlu olsun dilediğince...

ben de huzura ereceğim böylelikle... az kaldı iyileştireceğim kendimi tamamen ... her sabaha onla uyanmayacağım ; her gece onla uyumayacağım ; gözlerim dolmayacak aklıma geldiğinde ...

sadece gülümseyeceğim :)

paylaşmak istedim duygularımı yine...

Evet böcüğüm....az kaldı inan bana.
Geçecek..daha geçmeyeni görmedim ben.

Gören varsa da beri gelsin.

cnm olgunluğunu takdir ettim ayrılıklarda sevdaya dahil demiş şair.sende ayrılığı sevdana yakışır şekilde yaşıyorsun.onun kaybı diyebilirim.üzme tatlı canını.sen bu güzel yüreğinle kendine yaraşır birini mutlaka bulursun.şu an hissettiğinse ufak bir sızı olarak kalır.:teselli:

bugün daha iyi anladım... bu sabah facebooktan gördüğüm birşey anlamama neden oldu... birlikteyken tartışma konumuz olan ve benim arkadaş listesinden sildirdiğim sevgilisini yine eklemiş ve iletişime geçmek için saçma sapan bir faaliyette bulunmuş... yani onun için çabalamış ... benim için değil...

ben 2 haftadır 1,5 ay oldu acaba döner mi diye beklerken artık bunun gereksiz olduğuna karar verdim... çünkü ben gerçekten beni çok daha fazla sevecek birini bekleyeceğim artık...

o sızı da geçecek elbet ... ellmacığımın dediği gibi geçmeyeni yoktur ... :1closedeyes:

bugün gerçekten tekrar canımı yaktı ... ama yeni bir sürece de girdiğimin farkındayım... ve konumun yeniden aktif hale gelmesi ilginç geldi bana ... belki de iyi geldi :)

evet dediğin gibi acaba arar mı ; ararsa ne yaparım vs... 2 haftadır onlar aklımdaydı...
ve ne yazık ki benden önceki eski sevgilisi ile yeniden iletişime geçme çabalarını gördüm bu sabah ... üstelik kız istanbulda ve bu yüzden ayrılmışlar ...

önemli olan ; bunun dönüşü olmayacak ... onu farkettim bu sabah ... keşke başka kız olsaydı bişiler için çabaladığı ... ama o kız ... daha hakkında birşey bilmezken adını gördüğümde garip bir şekilde hoşlanmadığım kız o ... demek ki kadınlık iç güdüsü böyle bir şey ... ve evet dönüşü olursa aklımda hep acaba olacak ...

hep söylediğim şuydu ; birgün dönmek isterse gerçekten inanmam gerek... yoksa dediğin gibi korkularla devam edemem ben ... o korkuları hissetmem yine benim ondan daha çok sevmem demek çünkü ... ve ben bunu yaşamak istemiyorum tekrar... o beni daha çok sevmeli ... yoksa yine canım yanacak...

son kahveden sonra hiç iletişim yok ... olmayacak da ... yok çünkü hayatımda... ayrılık demek benim için hayatımdan birinin eksilmesi demek... bundan sonra bana mutluluk vermeyecek birine ihtiyacım yok... o yüzden aramayacağım hiç ; doğum gününde de ...bu onun ben de bitmemesinden değil ... gerçekten bitmesinden olacak...

bekleyecek eminim ... ama o zaman anlayacak ; benim ne kadar güçlü olduğumu ... ilişkinin her anında olduğu gibi kararlı ve dürüst olduğumu anlayacak ... bir daha beni asla göremeyeceksin dediğimde gerçekleri söylemiş olduğumu ...

bugün yeni bir süreç başlıyor benim için ... içimden çıkışının bana verdiği güce şahit olacağım ... ve yeni bir aşkın beni bulmasını ... gelip beni bulmasını ama ... çabam olmayacak benim ... benim çabam hayatımda her zaman olacak ailem ; dostlarım için olacak artık hayatta ... sizler de varsınız elbet ... yerimseniben

canım üzülme boşver gitsin bende oyle yaptım zaten bnm olayıda biliyorsun
çok mutsuzum sen üzülme..

sen de üzülme canım... bak farkediyorsun gün geldiğinde değmediğini ... ama yaşadığım acı için üzgün değilim ben ... içime sindire sindire yaşadım ... bundan sonra daha az yanacak canım... sonra daha da az... :teselli:

canım üzülme boşver gitsin bende oyle yaptım zaten bnm olayıda biliyorsun
çok mutsuzum sen üzülme..

Ya Selin? Sen de mi ayrıldın?

Aaaaa kızlar nooluyo bize böyle ya, ayrılık mevsimi falan mı herkes patır patır dökülüyor.
Allah Allaaaaahhh

Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü kuralım bi tane oldu olacak...reytingi en yüksek topic olmazsa ben de ne olim..:) tööbe tööbeee....

sadece burda olsa ... benim kk da olmayan arkadaşlarım da aynı durumda...
sonbahar ; kış ... mevsimden olsa gerek ...

hatta en yakın arkadaşlarımdan biri haftasonu ayrılacak sevgilisinden ... terkeden o olacak... kızamıyorum ama ... sonu yok çünkü ilişkilerinin ... biraz yaşamda nerde olduklarıyla ilgili... çocuk üniversiteye yeni başlıyor ... arkadaşım ise 4 yıldır iş hayatında gayet başarılı...

ama ayrılık işte ... seviyorken ayrılık acısı yaşayacak... konuşmaya nasıl başlayacağım diye sordu ... git eski sevgilimle konuş bunu ; benle değil dedim -tatlicadiarzu-

böcükcüm hayırlısı olsun bitanem..
gerçekten ne hissettiğini anlayabiliyorum. hatta çok iyi anlıyorum.
geçicek bugünler..
seni hak edecek biri çıkacak karşına..gerçekten seven biri..
yanındayız hep biliyorsun dimia.s.

saol canım ... evet biliyorum geçecek ... ve gerçekten de inanıyorum artık...
ona ihtiyacım yok benim... bana ihtiyacı olduğunda da ben olmayacağım ...

senin anladığını da biliyorum... acımız aynı çünkü hepimizin ...
bana söylediğin gibi ; geçecek :teselli:

ben de ihtiyacınız olduğunda herkesin yanında olacağım... kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…