- 5 Temmuz 2007
- 631
- 74
- 623
- 46
- Konu Sahibi KucukBocuk
-
Böcüğüm, sevindim mi desem üzüldüm mü desem..bilemedim.
Ama sana nacizane bir abla tavsiyesi.
Eğer canının yanmasını istemiyorsan bir daha görüşme. Bırak bu güzellikte ve burada kalsın.
Bir insanı yüreğinden, beyninde atmanın tek yolu budur. Hayatından tamamen çıkartmak zorundasın.
Çünkü her görüşmende, her konuşmanda başa sararsın, kendi hayatını çok zora sokarsın.
Evet biliyorum saygılı başladı ve saygılı bitti ama eski sevgiliden dost olmaz bunu unutma.
O şimdi hayatına devam edecek, elbette sen de öyle.
İleride yeni sevgililer edinecek ve sana olan duyguları zaten zayıf olduğu için belki de "nasılsa arkadaşız" mantığıyla sana bunu anlatmakta hiçbir beis görmeyecek.
İşte o anı yaşamanı hiç istemem, çok zordur. O ana katlanabilmek için onu her anlamda hayatından, aklından, kalbinden, beyninden çıkartmış olman lazım. O halde bile içi cız eder insanın doğal olarak.
Ve bunu başarabilmen için de uzunca bir süre her türlü irtibatı kesmelisin.
Öylesini de, böylesini de, şöylesini de denemiş bir aşk mağduru :) olarak birini unutmanın tek yolunun bu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Allah seninle olsun.
Canım bitmiş bir ilişkinin ardından ne söylenir ki. Ço üzüldüm. Gerçekten çok güzel ve derin bir ayrılık olmuş. Bence bi ilişkiyi ayrılık sahnesiyle hatırlarsın. O artık senin ilk aşkın ve de en güzel hatıralarından biri olacak..
Alışacaksın elbet. Unutmak değil bunun adı. Kimse unutmaz sevdiğini... Alışırsın sadece yokluğuna, zor da olsa...
Allah sabır versin canım. Neden böyle olduğunu bir Allah bilir bir de sen. Ama bence seni hala seviyor. Böyle ayrılık olmaz. Dilerim hayırlısı ile döner de bu güzel aşk bitmez.
Allah yardımcın olsun. Güçlü ol canımcım. Kendin için varsın en başta sen. O olamasada varsın ve yaşıyorsun. Eğer gerçekten gitmek istiyorsa o güzel kalbini ve sevgini gözden çıkarmışsa bırak gitsin. Mutlaka pişman olacaktır. Allah herkese hakettiğini verir.
cnm olgunluğunu takdir ettim ayrılıklarda sevdaya dahil demiş şair.sende ayrılığı sevdana yakışır şekilde yaşıyorsun.onun kaybı diyebilirim.üzme tatlı canını.sen bu güzel yüreğinle kendine yaraşır birini mutlaka bulursun.şu an hissettiğinse ufak bir sızı olarak kalır.:teselli:
canim her ayrilik acidir. Sevilen olarak terkedilmek daha bir koyar insana. Yazilarini bastan sona okudum. belki de bu sekilde olmasi daha iyi olmus. cunku deigin gibi gunun birinde bitecekti.
benim de universitede bir sevgilim vardi. biz cikarken ben bir sure ailemin yanina gittim ve o arada hayatina yeni birinin girdigini ogrenen kiz icin kiymete binmis sevgilim.(uzun zaman olmamisti ama ben cok derin sevdim ve uzun zamandir seviyordum) Kiz buna mesaj atiyor aklini celmis. Bizimki de unutamamis besbelli. Birseyler oldugunu hissettim. Aramiyor sormuyor. Vicdani elvermiyor cunku. Ne diyecek?
Beni karsiladi ve sabahin korunde bir kafeye oturduk ve yurumedigini soyledi. asla ben neden diye sormazdim. tamam dedim. ama ogrendim ki eski kzi arkadasi ile yeniden baslamis. Cocukca gelebilir size. o zaman 21 yasindaydim. simdi 28. dedim ki ona bu kiz sana yeniden tekmeyi atar yakinda ve 10 gun surmus:)
biz ne yazik ki ayni siniftaydik. ama ben o kadar uzuluyorum ki. Aynen senin gibi yemek yiyemiyorum, surekli aklimda, sinavlarima calisamiyorum. Tum arkdaslarimi karsima almisim. Biz bununla ders calisiyoruz vs vs hani arkadas kalacaz ya.
Sonra ben anladim bu isin sonu yok. ve gorusmemeye basladim. aralarda vs hep onun yanina giderdim. haftasonlari arardim. Tam vazgectim, bu beni aradi. Dedim o tren kacti. Gecmis olsun. Ne yapti ne etti ikna etti beni. Tekrar basladik.
Ama canim malesef ikinci sans hicbir ise yaramadi. Cunku aramizda hep o kiz, tekrar ararsa gene kosa kosa gider mi? Gitmezdi dersini almisti. Senin hikayenden cok daha cocukca bir hikaye. sizde 2 yillik bir emek var.
Ama demek istedigim su. 2. sans malesef pek bir ise yaramiyor. eski heyecan kalmiyor. hep kusku, sevilmeme korkusu agir basiyor ve huzursuz oluyor insan. Inan kafanda bitti artik donusu yok dedigin anda artik bir geri donusum sureci basliyor. Yaralarini sarmak icin. Arar mi pisman olur mu? ararsa sunu derim, soyle yaparim, boyle yaparim diye dusunme. Aramayacak ve bu is bitti, yoluma bakmaliyim de. Dogum gununde de arayip aramayacagina o zaman karar verirsin. Neden mi? cunku ararsan, o gucu kendinde bulursan gercekten bitmis demektir. Seni aramaktan korkmuyorumdur bu. birak o ne dusunurse dusunsun. Insan korkulari ile yuzlesmedikce alt edemiyor malesef.
Sen en iyisi yaralarini sar guzelce ve yoluna bak. keske yaz olsaydi. kis, evde oturmak insani daha bir kotu yapiyor. Izmir'de de yagmurlar baslamistir coktan.
Canim arada yaz. merak ederiz seni.
canım üzülme boşver gitsin bende oyle yaptım zaten bnm olayıda biliyorsun
çok mutsuzum sen üzülme..
canım üzülme boşver gitsin bende oyle yaptım zaten bnm olayıda biliyorsun
çok mutsuzum sen üzülme..
Ya Selin? Sen de mi ayrıldın?
Aaaaa kızlar nooluyo bize böyle ya, ayrılık mevsimi falan mı herkes patır patır dökülüyor.
Allah Allaaaaahhh
Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü kuralım bi tane oldu olacak...reytingi en yüksek topic olmazsa ben de ne olim..:) tööbe tööbeee....
böcükcüm hayırlısı olsun bitanem..
gerçekten ne hissettiğini anlayabiliyorum. hatta çok iyi anlıyorum.
geçicek bugünler..
seni hak edecek biri çıkacak karşına..gerçekten seven biri..
yanındayız hep biliyorsun dimia.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?