nasıl davranıp ; ne düşünmeliyim

KucukBocuk

mucizeler benimle olacak!
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2008
9.615
37
683
44
İzmir
benim de yardıma ihtiyacım var... sizce sevgiliniz size yalnız kalmak istediğini ve o an konuşmak istemediğini ve bunun sizinle değil kendisiyle ilgili birşey olmadığını söylerse ne yapmalı ; ne düşünmeliyiz? yani ben ne düşünüp ; nasıl davranmalıyım...

not : cts günü 2. yılımızı kutaldığımız çok hoş bir akşamdı... en son pzt akşam telefonda konuştuk normaldi... salı msnde konuştuk normaldi... salı akşam arkadaşıyla sinemaya gitti... konuşmadık sonrasında... dün hiç konuşmadık msnde... dün akşam buluşacaktık öyle konuşmuştuk salı günü... ama hiç aramadı... ben defalarca aradığımda da bu msj geldi... ve şu saate kadar hiç ses yok... anlamadım ben :1no2:

Belki bir derdi vardır. Ailesiyle ilgili, işyle ya da öğrenciyse okuluyla ilgili. Üzerine gitmeden öğrenmeye çalışın. Ama bir nedeni yoksa tuhaf gerçekten, başka şeyler geliyor insanın aklına...

Bence ilişkini tekrar gözden geçir... Bu hayra alamet bir durum değil.
Sana karşı net olmasını iste... Belki onun da ilişki hakkında düşünmesi gerektiği bir dönemdir.

ya belki bir derdi vardir moralini bozan bisey olmustur
bekle biraz arama
eger senlik bir sorun yoksa o seni arar

Belki bir derdi vardır. Ailesiyle ilgili, işyle ya da öğrenciyse okuluyla ilgili. Üzerine gitmeden öğrenmeye çalışın. Ama bir nedeni yoksa tuhaf gerçekten, başka şeyler geliyor insanın aklına...

bilmiyorum ki... tamam bazen tartıştığımızda konuşmak istemez ben konuşmak isterim genelde... ama tartışmadık da... çalışıyor... bütün gün keyfim yoktu zaten filan da yazmış... ama telefonlarımı açmaması çok anlamsız... ve bence bu bana yapılan bi saygısızlık... aslında çok kızgınım... bilmiyorum... korkacak ve kötü olmanı gerektirecek bir durum yok yazdı mesajda... ama yine de bu tavrı çok üzdü beni ...

sessiz kalmalıyım değil mi o tepki verene kadar ?

Bence ilişkini tekrar gözden geçir... Bu hayra alamet bir durum değil.
Sana karşı net olmasını iste... Belki onun da ilişki hakkında düşünmesi gerektiği bir dönemdir.

cts 2. yılımızı kutladık ve herşey çok güzeldi... 2 günde ne oldu anlamadım... yani gözden geçirecek bişi bulamıyorum ki ... :1no2:

Bence bekle.
Her neyse sorun ya da konu o kendini hazır hissettiğinde gelip anlatsın sana.
Sen tırmalarsan, ısrar edersen daha beter olur, asıl sorundan kayar buna takabilir.
Bekle bakalım, elleşme hiç.
Bir açıklaması vardır muhakkak.

açıklayacağım elbet de yazdı... ama ben bu tavrına kızdım çok... benle ilgili değilse neden berni uzak tutmak istiyor kendinden... kızmakta haksızmıyım... şimdi onun canı istediğinde buluşucaz ve anlatıcak derdini ... ama ben o çağırdığı zaman gidecek olacağım ve bunun için kızıyorum kendime... bana bu yaptığını unutmuş olacağım...

yoksa bu kısmına takılmamalımıyım ? sonra her canı sıkıldığında bunu yaparsa?

Haklısın derdi olsa da seninle paylaşması lazım. Ama insanoğlunun başına herşey gelebiliyor. Belki işten çıkarılma durumu var, belki işyerinde biriyle tartıştı, belki ailesinden biri hasta ya da belki depresyonda. Bazen bize de olmaz mı? Durup dururken içimize kötü bir his doğar, nedensiz, tarif edemeyiz ve sadece "kötü birşey olacak gibi geliyor" deriz. Öyle birşeydir belki.
Ama dediğim gibi ille böyledir demiyorum. Bekle birazcık sabırla, böyle birşey varsa zaten biraz toparlanır, anlatır. Yoksa, ilişkinizle ilgili bir problem varsa -soğuma, aldatma gibi- o da ortaya çıkar yakında. Biraz zaman ver. Eğer sorun sizle ilgili değilse boşuna kırma kalbini.

Canim erkekler bazen yalniz kalmak isterler.
Iliskilerle alakali okudugum bir kitapta, erkeklerin bazen "magralarina" kapandiklari söylenir, ki bu da onlarin yalniz kalmayi istedikleri bir dönemmis.
Fazla üstüne gitmeyeceksin, son olarak bi mesaj cek tatli dille, eger yardima ihtiyacin varsa yada bi sorunun varsa ve paylasmak istersen herzaman burdayim seklinde.
Böylelikle hem üzerine gidip bunaltmamis olursun hemde onun yaninda oldugunu hissettirirsin.
Bunu mutlaka yap.

Mutluluklar canim.

teşekkür ederim canım yaa... ben bunu hiç anlayamıyorum nedense... benim canım bişeye sıkılsa ben onla vakit geçirerek ya da paylaşarak rahatlamayı seçerken onun beni uzak tutmasını anlayamıyorum... haklısın erkekler için kitap okumak lazım...

sessiz kalıcam... çok sürmez sanırım... ya da umarım :) yarın da sesi çıkmazsa dediğini yaparım... çünkü hiç bu kadar habersiz kalmamıştım askerliği sırası dışında yani...

bekle canım
anlatamadığı bir derdi vardır belki
belki de naza çekiyor kendisini
o arayana kadar arama bence
yani ben olsam öyle yapardım

bekle canım
anlatamadığı bir derdi vardır belki
belki de naza çekiyor kendisini
o arayana kadar arama bence
yani ben olsam öyle yapardım

ya ne biliim aklı başında biri ... benden de 3 yaş büyük... öle naza çekmek filan gibi şeyler yapmaz... tamam o tepki verene kadar sessiz kalıcam istediği bu çünkü... ama aradığı zaman nasıl davranmalıyım... sonuçta şu an hiç umrunda bile değilim... üzüldüğümü de adı gibi biliyor...

Canım işte erkeklerle kadınlar arasındaki fark da budur.
Erkekler bir sorunları olduğunda kabuklarına çekilir, herkesten her şeyden uzak durmak isterler.
Oysa kadınlar bilakis sevdiklerini yanında hissetmek isterler.
Ondan bizler gibi hissetmesini, düşünmesini bekleme ve onu bu yüzden de yargılama, zira bu salt ona has bir durum değil.
Hemen hemen bütün erkekler böyle.
Sensible arkadaşıma katılıyorum, sen güzel bi mesaj at, ne zaman konuşmak anlatmak istersen ben buradayım falan gibilerinden...sonra da azıcık sabret bakalım.

aradığı zaman o sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran...
ona deki zor bir zaman geçiriyorsan bunu beraber atlatmak isterdim
sana yardım etmek elinden tutmak isterdim
ama malesef senin tercihin böyle oldu ben seni anlayışla karşılıyorum
bir gün bende böyle bir sıkıntıya düşersem senin gibi davranırım
umarım sende benim gibi anlayışla karşılarsın
böyle dersin ona yeter...........

Arayıp konuşmak istediği vakit güzel güzel gidip buluşacaksın bir şey yokmuş gibi, sonra da oturup bi dinleyeceksin bakalım ne diyor bu adam.
İyice dinleyip anladıktan sonra neyse derdi ona göre ya tepkini vereceksin ya da destek olacaksın. Ama önce derdinin ne olduğunu bilmen lazım elbet. Ve iyice anlayana kadar da sakin kalman en önemlisi.

tatlım madem ses cıkarma dıyo, cıkrma bı sure ne oldu ne ettı kurcuklama fazla blme,
belkı hakıkaten su an zor bı durumdadır pıskolojısınde bı bozulma vardır yapma ustune gıtme böle bırak işte ayrılmandan ıyı degıldır heralde bı kac gun ses cıkarmaman, hem acıkca da sölemıs ne guzel,
sınemaya gıttıgı arkadas kız mız degılse sorun yok, kanında gırcek bırı bıle olsa ya da sınemada ızledıgı sey ya da baska bırı buna sarksa aklı karıssa bıle sen sessız kal sana gerı dönecektır, :) sıkma canını hıc mucjkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…