- Konu Sahibi KucukBocuk
-
benim de yardıma ihtiyacım var... sizce sevgiliniz size yalnız kalmak istediğini ve o an konuşmak istemediğini ve bunun sizinle değil kendisiyle ilgili birşey olmadığını söylerse ne yapmalı ; ne düşünmeliyiz? yani ben ne düşünüp ; nasıl davranmalıyım...
pardon... kendisiyle ilgili birşey olduğunu söylerse yazacaktım...
Belki bir derdi vardır. Ailesiyle ilgili, işyle ya da öğrenciyse okuluyla ilgili. Üzerine gitmeden öğrenmeye çalışın. Ama bir nedeni yoksa tuhaf gerçekten, başka şeyler geliyor insanın aklına...
Bence ilişkini tekrar gözden geçir... Bu hayra alamet bir durum değil.
Sana karşı net olmasını iste... Belki onun da ilişki hakkında düşünmesi gerektiği bir dönemdir.
Bence bekle.
Her neyse sorun ya da konu o kendini hazır hissettiğinde gelip anlatsın sana.
Sen tırmalarsan, ısrar edersen daha beter olur, asıl sorundan kayar buna takabilir.
Bekle bakalım, elleşme hiç.
Bir açıklaması vardır muhakkak.
bilmiyorum ki... tamam bazen tartıştığımızda konuşmak istemez ben konuşmak isterim genelde... ama tartışmadık da... çalışıyor... bütün gün keyfim yoktu zaten filan da yazmış... ama telefonlarımı açmaması çok anlamsız... ve bence bu bana yapılan bi saygısızlık... aslında çok kızgınım... bilmiyorum... korkacak ve kötü olmanı gerektirecek bir durum yok yazdı mesajda... ama yine de bu tavrı çok üzdü beni ...
sessiz kalmalıyım değil mi o tepki verene kadar ?
hangı arkadasıyla sınemaya gıttı pekı ? ?
Canim erkekler bazen yalniz kalmak isterler.
Iliskilerle alakali okudugum bir kitapta, erkeklerin bazen "magralarina" kapandiklari söylenir, ki bu da onlarin yalniz kalmayi istedikleri bir dönemmis.
Fazla üstüne gitmeyeceksin, son olarak bi mesaj cek tatli dille, eger yardima ihtiyacin varsa yada bi sorunun varsa ve paylasmak istersen herzaman burdayim seklinde.
Böylelikle hem üzerine gidip bunaltmamis olursun hemde onun yaninda oldugunu hissettirirsin.
Bunu mutlaka yap.
Mutluluklar canim.
bekle canım
anlatamadığı bir derdi vardır belki
belki de naza çekiyor kendisini
o arayana kadar arama bence
yani ben olsam öyle yapardım
teşekkür ederim canım yaa... ben bunu hiç anlayamıyorum nedense... benim canım bişeye sıkılsa ben onla vakit geçirerek ya da paylaşarak rahatlamayı seçerken onun beni uzak tutmasını anlayamıyorum... haklısın erkekler için kitap okumak lazım...
sessiz kalıcam... çok sürmez sanırım... ya da umarım :) yarın da sesi çıkmazsa dediğini yaparım... çünkü hiç bu kadar habersiz kalmamıştım askerliği sırası dışında yani...
ya ne biliim aklı başında biri ... benden de 3 yaş büyük... öle naza çekmek filan gibi şeyler yapmaz... tamam o tepki verene kadar sessiz kalıcam istediği bu çünkü... ama aradığı zaman nasıl davranmalıyım... sonuçta şu an hiç umrunda bile değilim... üzüldüğümü de adı gibi biliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?