- 27 Aralık 2020
- 109
- 41
- 13
- 27
- Konu Sahibi Fatmaemirali
Bkz : Dağdan gelip bağdakini kovmak
Kardeşimin eşi beni annemin evinden göndermeye çalışsa sen kimsin derim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bkz : Dağdan gelip bağdakini kovmak
Kardeşimin eşi beni annemin evinden göndermeye çalışsa sen kimsin derim![]()
O anne kızın bileceği işHergün birlikte olamalarına gerek var mı sizce
E kalın ya da kalmayın. Bundan kayın ailenize ne?Nasıl yani bende kızım ama evimdeyim temelli annemde kalmıyorum
Neresini anlamadim,koye gideyim,kvnin evinde kalayim,kizi orada olmasin ama diyorsunuz,ben de rahatsiz olurum bu durumdan ama baska careler ararim yani.Sen konuyu tam anlamadın bence
Ya bu sizin tarzınız tercihiniz görüşünüz. O da onların. Bir şey size ters ya da yanlış geliyor diye onlar da öyle düşünmek zorunda değil.Nasıl yani bende kızım ama evimdeyim temelli annemde kalmıyorum
Ben de bir evin kiziyim ama gorumcelerim gibi annemi askeri disipline sokmuyorum,sorgu sormuyorum,ama herkes bir degil...Nasıl yani bende kızım ama evimdeyim temelli annemde kalmıyorum
Görümcemler köyde aileyle kalıyor babaGorumce kizinin evinde,konu sahibi de gidecek,evde eniste var diyor,adamin kendi evi,nereye gitsin,kvde kalacaksa da kalsin iste ev boş![]()
Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasınAma kadının kızı o. şimdi ona görümce gitsin biraz da benle vakit geçir mi diyeceksiniz.
Görümcemler köyde aileyle kalıyor baba
Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın muhtaç değilki ailesine evi var
Kayınvalidem ler le Bi kızın öyle annesinde temelli kalması yanlış ama bana denk geldi işteYa bu sizin tarzınız tercihiniz görüşünüz. O da onların. Bir şey size ters ya da yanlış geliyor diye onlar da öyle düşünmek zorunda değil.
Evet kalabilsin ama burda anladığım kadarıyla rahatsız olan sizsiniz yani kv ve görümce gelin kalmasın demiyorGörümcemler köyde aileyle kalıyor baba
Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın
Ahhahhaaaahhh yilin gelini seciyorum sizi,sandalyeden dusecegim yeminleGörümcemler köyde aileyle kalıyor baba
Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın
Kaynananıza sordunuz mu, gelmenizi istiyor mu? Onun evi sonuçta.Kayınvalidem ler le Bi kızın öyle annesinde temelli kalması yanlış ama bana denk geldi işte
Bu rahatsızlığınızı dile getirdiğinizde “sanane” deseler şaşırmayın. Yerinizde olsam kafamı böyle şeylerle yormazdımKayınvalidem ler le Bi kızın öyle annesinde temelli kalması yanlış ama bana denk geldi işte
Icguveyi almislar demekki:))Kayınvalidem ler le Bi kızın öyle annesinde temelli kalması yanlış ama bana denk geldi işte
Ay katiiip,basim agriyordu gecti vallahi gulunce,kimine gel dersin gelmez,kimine git dersin koala gibi sarilir,nedir bu kv lerin cilesi aaaahhaaahhhhaaahhhhKaynananıza sordunuz mu, gelmenizi istiyor mu? Onun evi sonuçta.
Görümcemler köyde aileyle kalıyor babaGorumce kizinin evinde,konu sahibi de gidecek,evde eniste var diyor,adamin kendi evi,nereye gitsin,kvde kalacaksa da kalsin iste ev boş![]()
Sık görüşmeleri değil konu eşim ve ben ailesiyle kalmak istiyoruz Görümcemler le hepimiz kalamayız dimiDur bi dakka,gorumcenin evinde kalacaksaniz kalmayin,kv evinde kalacaksaniz o zaten kizinda,sorun ne:)
Sik gorusmesinler diyorsaniz da size ne:)
Benim ailem burada değil kayınvalidem çok iyi biri onlarla oturmak istemek anormal mi yani kötü mü olmalıyımAy katiiip,basim agriyordu gecti vallahi gulunce,kimine gel dersin gelmez,kimine git dersin koala gibi sarilir,nedir bu kv lerin cilesi aaaahhaaahhhhaaahhhh
Kaynana da anam gibi heralde, evlatlarına düşkün hizmeti iyi. Damat neyse de, aynı hizmeti geline etmeyecek, etmeyeceğinin de sinyalini verdi. Bu gelin kız görümcesi gibi rahat ettirilmeyi bekliyorsa çok bekler.Ay katiiip,basim agriyordu gecti vallahi gulunce,kimine gel dersin gelmez,kimine git dersin koala gibi sarilir,nedir bu kv lerin cilesi aaaahhaaahhhhaaahhhh