• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranırsam kayınvalidem ler beni yanlış anlamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen konuyu tam anlamadın bence
Neresini anlamadim,koye gideyim,kvnin evinde kalayim,kizi orada olmasin ama diyorsunuz,ben de rahatsiz olurum bu durumdan ama baska careler ararim yani.
Yok mu eski de olsa bir goz ev,duzeltin adam edin oturun,samanligi tercih ederim sahsen bu durumda:))

Nasıl yani bende kızım ama evimdeyim temelli annemde kalmıyorum
Ben de bir evin kiziyim ama gorumcelerim gibi annemi askeri disipline sokmuyorum,sorgu sormuyorum,ama herkes bir degil...
Herkesin dogrusu kendine.
Yasin kucuk sanirim,ogrenirsin bunlari zamanla...

Gorumce kizinin evinde,konu sahibi de gidecek,evde eniste var diyor,adamin kendi evi,nereye gitsin,kvde kalacaksa da kalsin iste ev boş:confused:
Görümcemler köyde aileyle kalıyor baba
Ama kadının kızı o. şimdi ona görümce gitsin biraz da benle vakit geçir mi diyeceksiniz.
Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın

Kayınvalide ile anne kız olamazsınız önce bu hayali bi bırakın.
ben konuyu tam anlamadım ama lütfen kimseyle aynı evde kalmayın, iyi iken kötü olursunuz olur mu öyle şey.
görümceniz de ister annesi ile yaşar ister yaşamaz bu da damadın bileceği iş. Ha damat bunu nasıl kabul etmiş o da ayrı mesele.
cidden konunun içinde konular var 🤣

Ya bu sizin tarzınız tercihiniz görüşünüz. O da onların. Bir şey size ters ya da yanlış geliyor diye onlar da öyle düşünmek zorunda değil.
Kayınvalidem ler le Bi kızın öyle annesinde temelli kalması yanlış ama bana denk geldi işte

Bende geliniyim kız kocasıyla öyle temelli kalırken evin oğlu karısıyla neden kalamasın
Evet kalabilsin ama burda anladığım kadarıyla rahatsız olan sizsiniz yani kv ve görümce gelin kalmasın demiyor

Ahhahhaaaahhh yilin gelini seciyorum sizi,sandalyeden dusecegim yeminle:D:D
Tamam iyi kaynaşin,1 yil sonra donerken de sizinle gelsin yeni evinize:D
Ondan sonra o yapisik ikizleri ayiran doktorlar bile ayiramaz sizi de gelip konu acarsiniz cevriye kaynana evine dön diye:D:D

Gorumce kizinin evinde,konu sahibi de gidecek,evde eniste var diyor,adamin kendi evi,nereye gitsin,kvde kalacaksa da kalsin iste ev boş:confused:
Dur bi dakka,gorumcenin evinde kalacaksaniz kalmayin,kv evinde kalacaksaniz o zaten kizinda,sorun ne:)
Sik gorusmesinler diyorsaniz da size ne:)
Sık görüşmeleri değil konu eşim ve ben ailesiyle kalmak istiyoruz Görümcemler le hepimiz kalamayız dimi

Ay katiiip,basim agriyordu gecti vallahi gulunce,kimine gel dersin gelmez,kimine git dersin koala gibi sarilir,nedir bu kv lerin cilesi aaaahhaaahhhhaaahhhh
Benim ailem burada değil kayınvalidem çok iyi biri onlarla oturmak istemek anormal mi yani kötü mü olmalıyım

Ay katiiip,basim agriyordu gecti vallahi gulunce,kimine gel dersin gelmez,kimine git dersin koala gibi sarilir,nedir bu kv lerin cilesi aaaahhaaahhhhaaahhhh
Kaynana da anam gibi heralde, evlatlarına düşkün hizmeti iyi. Damat neyse de, aynı hizmeti geline etmeyecek, etmeyeceğinin de sinyalini verdi. Bu gelin kız görümcesi gibi rahat ettirilmeyi bekliyorsa çok bekler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X