- 27 Aralık 2020
- 109
- 41
- 13
- 27
- Konu Sahibi Fatmaemirali
Bi hizmet beklediğim yok maddi olarak kalmam gerekiyor be görümcemi kırmadan nasıl söyleyebilirim onun için fikir almak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Durust olalim,minnos paraciklar cebimizde kalsin istiyoruz sadeceGörümcemler köyde aileyle kalıyor baba
Sık görüşmeleri değil konu eşim ve ben ailesiyle kalmak istiyoruz Görümcemler le hepimiz kalamayız dimi
Size göre yanlış. Onlra göre anne kız aynı evde yaşamaktan memnun demek damatta memnun. Bu onlarin düzeni olmuş artık. Siz birikim icin kayinvalidenlerde yaşayacaksınız onlarlada yaşamayı kabul ederek o eve gideceksiniz. Şimdi siz birikim yapın diye herkesin olan tüm düzenini bozmasi mi mantıklı siizn olan duzene ayak uydurmaniz mi?Kayınvalidem ler le Bi kızın öyle annesinde temelli kalması yanlış ama bana denk geldi işte
Ahhahhahh bence de.Kaynana da anam gibi heralde, evlatlarına düşkün hizmeti iyi. Damat neyse de, aynı hizmeti geline etmeyecek, etmeyeceğinin de sinyalini verdi. Bu gelin kız görümcesi gibi rahat ettirilmeyi bekliyorsa çok bekler.
Bu da bir hizmet. Malesef bunu kırmadan söylemenin pek bir yolu yok. 31 yaşında evli iki çocuklu bir kadın olarak, birbirine düşkün ana kız arasına girmemeni öneririm. Kaynanan dünya iyisi de olsa kızı ağlamaya başlayınca pantere dönecek. O ışığı gördüm ben onda.Bi hizmet beklediğim yok maddi olarak kalmam gerekiyor be görümcemi kırmadan nasıl söyleyebilirim onun için fikir almak istedim
Yok yok gelin damat kız gelin hep birlikte yaşamak daha uygun. Evin oğlunun değilde evin kızının temelli kalması daha doğru bencede.Size göre yanlış. Onlra göre anne kız aynı evde yaşamaktan memnun demek damatta memnun. Bu onlarin düzeni olmuş artık. Siz birikim icin kayinvalidenlerde yaşayacaksınız onlarlada yaşamayı kabul ederek o eve gideceksiniz. Şimdi siz birikim yapın diye herkesin olan tüm düzenini bozmasi mi mantıklı siizn olan duzene ayak uydurmaniz mi?
Neyin doğru neyin yanlış olduğuna evin sahibi karar versin bırakın da.Yok yok gelin damat kız gelin hep birlikte yaşamak daha uygun. Evin oğlunun değilde evin kızının temelli kalması daha doğru bencede.
Ama tamamda oğlu nolucak biz hep idare etmek zorunda mı kalıcaz.Bu da bir hizmet. Malesef bunu kırmadan söylemenin pek bir yolu yok. 31 yaşında evli iki çocuklu bir kadın olarak, birbirine düşkün ana kız arasına girmemeni öneririm. Kaynanan dünya iyisi de olsa kızı ağlamaya başlayınca pantere dönecek. O ışığı gördüm ben onda.
Neyin doğru neyin yanlış olduğuna evin sahibi karar versin bırakın da.
Benim ailem burada değil kayınvalidem çok iyi biri onlarla oturmak istemek anormal mi yani kötü mü olmalıyım
İdarelik bişey yok, hayatınıza bakacaksınız. Ona göre davranırsınız siz de. Hatta kaynana da kimle yedi ise onunla yıkar artık.Ama tamamda oğlu nolucak biz hep idare etmek zorunda mı kalıcaz.
Gelinimiz bana böyle bir şey söylese söylediğine pişman ederdim. Kalacaksanız kalın neden insanlara müdahale ediyorsunuz?Bi hizmet beklediğim yok maddi olarak kalmam gerekiyor be görümcemi kırmadan nasıl söyleyebilirim onun için fikir almak istedim
Ev sahibi kiminle yaşamak istiyorsa onunla yaşar. Uygunluk durumu karşıdaki insanlara göre değişir. Gerek oglu gerek kızı ile yaşar. Belki kadın kocasıyla yalnız kalmak istiyor dinlenmek istiyordur. Ama kızına hayır diyememis ve öyle bir düzen tutmak zorunda kalmıştır.Yok yok gelin damat kız gelin hep birlikte yaşamak daha uygun. Evin oğlunun değilde evin kızının temelli kalması daha doğru bencede.
Gelinimiz bana böyle bir şey söylese söylediğine pişman ederdim. Kalacaksanız kalın neden insanlara müdahale ediyorsunuz?
Sonunda beni anlayan biri çıktıBunu sen değil kocan çözmeli, bu tedirginliğini kocana söylemelisin, kardeşin oradayken üzerine biz de gidersek banyo yapmak bile sıkıntı olacak nasıl olur bilemedim dersin, eşin konuşur anasıyla kardeşiyle, bence görümcen sizin de orada kalma durumunuz olduğunu öğrenince kendi evine döner
Aaa evet evet kulturumuzde boyle bisey var dogru.Onlar yatmadan yatmayacaksin ama,kvnin sirtini keseleyeceksin,egilemiyorsa tirnaklarini keseceksin,hastalaninca altindan alacaksin,evde birakip kimsesiz,disari cikmayacaksin.Annelerimizin yaptiklarini yapacaksin.Yok yok gelin damat kız gelin hep birlikte yaşamak daha uygun. Evin oğlunun değilde evin kızının temelli kalması daha doğru bencede.
O görümce bi yere dönmez bence. :))) Ama konu sahibi kocasına bırakmalı bu işi, orda hemfikirim. Evin oğlu dururken kendi mevzuya girerse büyük şenlik çıkabilir. Hatta uyarsın kocasını, kendisini işin içine sokmaması için.Bunu sen değil kocan çözmeli, bu tedirginliğini kocana söylemelisin, kardeşin oradayken üzerine biz de gidersek banyo yapmak bile sıkıntı olacak nasıl olur bilemedim dersin, eşin konuşur anasıyla kardeşiyle, bence görümcen sizin de orada kalma durumunuz olduğunu öğrenince kendi evine döner
Bence konuyu tam anlayamadi arkadas:)Sonunda beni anlayan biri çıktı![]()
Bunları yaparken laf da yiyeceksin, gık dersen püüü saygısız olursun, kocan da kızar.Aaa evet evet kulturumuzde boyle bisey var dogru.Onlar yatmadan yatmayacaksin ama,kvnin sirtini keseleyeceksin,egilemiyorsa tirnaklarini keseceksin,hastalaninca altindan alacaksin,evde birakip kimsesiz,disari cikmayacaksin.Annelerimizin yaptiklarini yapacaksin.
Kulturumuzu tam anlamda yasatalim,eksik gedik olmasin:)