• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl davranırsam kayınvalidem ler beni yanlış anlamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
😀😀😀yaa incitmek istemem ama iyiliginizden mi kalmak istiyorsunuz,yooo.
Isiniz gucunuz yolundayken eşiniz,hadi gel koyumuze geri donelim,fadimenin dugununde halay cekelim dese elektrik direklerine sarilirdiniz goturemesin diye:KK70::KK70:
İşim gücüm yolunda değil malesef ayrıca kayınvalidemi seviyorum nefret etmiyorum

Evet kalabilsin ama burda anladığım kadarıyla rahatsız olan sizsiniz yani kv ve görümce gelin kalmasın demiyor
Demiyorda damat gelin aynı evde yaşar mı ya. Eşimle ablasıylada konuşacak annesine Bir müşkül yok ki görümcemin he tamam deiyim

İşim gücüm yolunda değil malesef ayrıca kayınvalidemi seviyorum nefret etmiyorum
:))Peki ya o size yerlesecek olsaydi:)
Evi olmasi gozunuzde kvyi tatlilastiriyor elbette.
Normalde insan annesini de sever ama bir cati altinda yasanmaz evliyken,banyosu şusu busu.
Gorumcem kalyor diyeceksiniz yine,o onun sorunu..

Ben bişey söylemem zaten eşimde benimle aynı fikirde ona bıraktım ve bırakırım her zaman

Ahhahhaaaahhh yilin gelini seciyorum sizi,sandalyeden dusecegim yeminle:KK70::KK70:
Tamam iyi kaynaşin,1 yil sonra donerken de sizinle gelsin yeni evinize:KK70:
Ondan sonra o yapisik ikizleri ayiran doktorlar bile ayiramaz sizi de gelip konu acarsiniz cevriye kaynana evine dön diye:KK70::KK70:
Gelsin başım üstüne kv çok iyi bi kadın görümcem düşüncesiz sadece

Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim. Kendimi Bir konuda çaresiz hissediyorum sizlerin fikirlerini almak istedim.4 yıllık evliyim şehir dışına evlendim Bi haftalık evliyken görümcem doğum yaptı ve kayınvalidemler onunla kalmaya başladı görümcem çalışıyordu çünkü. Böyle olunca ben kayınvalideme yeni evliyken pek gitmek istemedim ev kalabalık diye.1 yıl sonra ben doğum yaptım kayınvalidem kızıyla kaldığı için bana gelemedi oğlum sünnet oldu ona bile torunuyla geldi yardıma.sonra görümcem işi bıraktı ama hala yazın köyde annesiyle kışında kendi evinde annesiyle kalıyor. Bir oturuyor yani kendi ailesiyle. Ben köye gidip kalamıyorum çünkü görümcem var kocasıyla. Kışında gidemiyorum kızlarında kalıyorlar. Her çağırdığında birlikte geliyorlar. Kendimi sanki yabancı gibi hissediyorum. Bide görümcem çok mızmız biri daha 34 yaşında ama sürekli Bi yerim ağrıyor diyip duruyor. Moralim bozuluyor onlayken. Yani pek ısınamadım başından beri. Şimdi eşimin işinden dolayı kayınvalidem ler le kalmak zorundayız ama nasıl konuşabilirim görümcemin böyle aileyle oturmasına son vermek için.
Yani garip bir isteğiniz var gerçekten.
Kimse size göre hayatının düzenini değiştirmek zorunda değil.
Ben olsam böyle bir teklife aşırı sinirlenirdim

Erkek kardeşim yok olsa bile ben annemde temelli kalmazdım tek evlat ben değilim sonuçta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X