- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Fatmaemirali
Yorumlardan bunu mu anladiniz gerçekten? Nasıl rahat edeceksiniz 3 aile 1 evdeYorumlardan sonra düşündümde topluca aynı evde yaşıcaz en mantıklı karar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlardan bunu mu anladiniz gerçekten? Nasıl rahat edeceksiniz 3 aile 1 evdeYorumlardan sonra düşündümde topluca aynı evde yaşıcaz en mantıklı karar
He ben mi,yok ben kv evine tamah etmedim,eski evlerde oturdum,2 goz minicik,yine de kimseye tenezzul etmedim,prensip meselesiSen öyle yaşıyorsunn heralde ne tatlışşşş
Hıhı,en dogrusu.Yorumlardan sonra düşündümde topluca aynı evde yaşıcaz en mantıklı karar
Kiraya verdiğiniz bir eviniz varken neden sıkış tepis yaşama isteği var içinizde. Böyle bir imkan varken neden gorumceyi kendi evine gönderme isteği var onu anlamdım. Siz buraya konu acarken her yoruma açık olmanız gerekirdi ama tam tersi herkesin sizi savunmasını bekliyorsunuz.Yorumlardan sonra düşündümde topluca aynı evde yaşıcaz en mantıklı karar
Aynen oyle.Dogrumu anladim ben. Insallah anlamamisimdir. Simdi siz kv evine yerleseceksiniz,kizi eve gelmesin istiyorsunuz. Yuzsuzlugun bu kadarina pes.
Gelmesin değilde gitsin istiyor hanımefendi kendisi yerleşeceği için görümcesi bütün düzenini bozup gitmesi için ne yapabilirim diye onu soruyorDogrumu anladim ben. Insallah anlamamisimdir. Simdi siz kv evine yerleseceksiniz,kizi eve gelmesin istiyorsunuz. Yuzsuzlugun bu kadarina pes.
Gorumceniz ne zamandan beri annesiyle kalıyor kendisinin ayrı bi evi var mı hazırda bunu merak ettimkendi
Ben orda ayrı otururkende böyleydi bana fırsat vermiyoduki. Başka şehre taşınmıştıö şimdi kv ye dönücem ayrı eve çıktığımda yine aynısını yapacak diye dedim.Ya daha demin kaynananın yanına yerleşmek istemiyor muydun, birikim yapacam diye? Herkes evine gitsin ne demek bu durumda? Sen kaynanaya gitcen?
Hıhı,en dogrusu.
O en guzel banyolu odada vardiyali yatis,masada vardiyali yemek,he duvarlari izole ettiririn de yandaki odadan sikayet sesleriniz duyulmasin:)milletin
Eğer ki gorumcenin ayrı evi varsa sizinde durumunuz belli ise esin konuşsun sen hiç karışma kötü olan sen olursun ki kalan birine de git demek çok ayıp yani görümcen anlaması lazım o zaman senin eşine diyeceğin tek şey ayrı ev tutmak olacak yada yada biz 3 aile birlikte oturamayız demek olacak kv evde bi iş yapmasa belki senin zoruna gitmez ama gorumcende yapmazsa bi yerden sonra diyeceksin ki ben bu evde hizmetcimiyim . Bide köy yeri olduğu için odalarda banyo tuvalet yoktur damatta varken zor olurKendi evi var hemde çok yakın ama evde sıkıldığı için yazın hep annesinde kalıyor. Bende gidiyorum ama kalamıyorum ev kalabalık diye. Gurbete evlendim kv çok iyi biri Bi lafı yoktur bana kırıcı olan. Annem gibi yalnız olup dertleşmek vakit geçirmek istiyorum ama görümcem hiç yalnız bırakmıyor tabiiki o varkende gezicez ama her seferinde birlikte olmuyor. Birlikte yaşamayı kabul etmek değil onlarınki görümcem hep ihtiyacı varmış gibi davranıyor annesine. Hep kendi istekleri hiç demiyoki bende biraz evime gidimde bu gelinde gelsin kalsın biraz bizimkilere alışssım diye
Nasıl bi kaynanasaysa mesele birlikte oturmaları değilde kızına olan düşkunlugunde bu konu da yapabileceğin bisi yokBen orda ayrı otururkende böyleydi bana fırsat vermiyoduki. Başka şehre taşınmıştıö şimdi kv ye dönücem ayrı eve çıktığımda yine aynısını yapacak diye dedim.
Yav yoruma bak ya.He ben mi,yok ben kv evine tamah etmedim,eski evlerde oturdum,2 goz minicik,yine de kimseye tenezzul etmedim,prensip meselesi![]()
Eğer ki gorumcenin ayrı evi varsa sizinde durumunuz belli ise esin konuşsun sen hiç karışma kötü olan sen olursun ki kalan birine de git demek çok ayıp yani görümcen anlaması lazım o zaman senin eşine diyeceğin tek şey ayrı ev tutmak olacak yada yada biz 3 aile birlikte oturamayız demek olacak kv evde bi iş yapmasa belki senin zoruna gitmez ama gorumcende yapmazsa bi yerden sonra diyeceksin ki ben bu evde hizmetcimiyim . Bide köy yeri olduğu için odalarda banyo tuvalet yoktur damatta varken zor olurbe
Yok kv bana da öyle düşkün ama kızı hep ihtiyacı varmış gibi davranıyor annesine hep engelliyor yaniNasıl bi kaynanasaysa mesele birlikte oturmaları değilde kızına olan düşkunlugunde bu konu da yapabileceğin bisi yok