Galiba haklısınPsikolog ne der bilemem de (şu anlattığınız çerçevede) tartışmasız-çatışmasız evlilik ne kadar sağlıklı olabilir?
Çok suni değil mi sizin artık tepkilerinizi kısmanız, ses çıkarmıyor olmanız?
Öyle de böyle de bir düzen oturtmuşsunuz, belki defalarca çözüme kavuşmayan kavgaların-tartışmaların ardından farklı bir yöntem deniyorsunuz. Ama bu gerçekten siz misiniz? Olduğunuz kişi misiniz?
Üstünü örtüyorsunuz... Üzgünüm ama bu bir yerden daha ağır bir şekilde patlak verecektir bu katlanma çabanız.
Galiba haklısın
Durumu kurtarma adına söz söylese yine mutlu olacağım sadece savunma ve beni suçlamaBiz buna 'ruhsuz öküz psikolojisi ' diyoruz kadınlar arasında
Sen tartışsanda o an o durumu kurtarmak adına sana 2 söz eder sonra devam bildiğini okumaya..
Yani senin zorunla yapsa da hoşuna gidecek mi ? Benim gitmezdi...
Ya bu devieyi güdersin , ya bu diyardan gidersin mantığı bence artık sendeki .. Ya olduğu gibi yürüt yada .....
İşte bu problemler yüzünden gidiyorum. Çocukla vakit geçiriyor o konuda sıkıntı yok.psikoloğa ne için gidiyorsunuz
bence siz gayet sorunsuz birisiniz
tam tersi eşiniz gitmeli
çocukla arası nasıl
ilgilenir mi
belli bir oyun saatleri var mı
mesela siz kendinize vakit ayırıp bir iki saat çocuğu ona biraksaniz çocuk bu durumdan sıkılır mi mutlu mu olur
diğer konuları da biliyorum
görünen o ki sizin es hep aynı hiç değişeyim diye bir çaba yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?