Nasıl davranmalıyım bu süreçte :(

Eşiniz sadece bir genel kan testi veriyor birde yumurta toplandığı gün sperm veriyor o kadar. Ama tabi size destek şart

olur tabi kendi dr unuz sorun varsa soyleyip yonlendirir zaten
Teşekkür ederim
Son bir soru
Diyelim ki doktor çatlatma iğnesi olayına başlıcak sonuca bakıp
O zaman da kendim hallediyorum dimi
Yumurta takibi Çünkü

Teşekkürler ama nerdeyse bi sene önce ona benzer ağırlığımı koymuştum
İlgilenmedim bu konuyla hiç
Baktım kendi sperm testini yaptırmıştı
Şimdi biz doktor değiştirince tekrar istedi o yine yaptırdı
Şimdi de doktora sinirlendi
Biliyorum stresli bir süreç
Özelle de ilgisi yok bilio musunuz gitmiştik özele de

Haftaya kadar ses etmiyim bakıyım
Haftaya sorarım geliosa gelir
İnadı geçmişse
Yok zaten şimdi onun peşinden koşmuyorum ben merak etmeyin
Yok bi de yalvarsaydım
İkna etmeler falan... şimdilik dursun bakalım nolcak

Cascade_ evet kendiniz hallediyorsunuz yalniz catlatma ignesi son asama once yumurta gelistiriciler yapilir
esinizin yapmasi gerek tek sey ornek verip sagliklimi degilmi diye baktirmak eger saglikliyaa islem gunu gelip tekrar sperm ornegi vermek kendi basiniza halledebilirsiniz ancak esinizde olsa iyi olurdu yada kendinizi hazirlayin kullandiginiz ilaclar hormonlariniza horon teptirecek ben kendim esime sen bosa izin alma demisken oraya esiyle gelenleri gordukce adama sarmistim sen gelmiyosun cocuk istemiyosun diye dusunun artik o donemki ruh halini
bu donemde herseyi iyice sarpa sardiracak davranislardan koruyun kendinizi yada esinizi tekrar ikna etmeye calisin dr unuzunda bir telefonunu alin

Evet anlıyorum
Çocuk istemediği anlamına gelmiyor
Ki zaten çok istediğini biliyorum erkekler biraz da gurur yapıyor olabilir sorun çıkarsa diye
Ben de zor izin almıştım boşa gitti
Sperm sonucunu aldık gerçi...
Eşim vardiyalı çalıştığı için izin almıyor hiç gerek olmuyor yani
Telefonu alayım evet
Annemle konuştum da telde
Siniri geçer falan dedi
Babanla da ben böyle yaşadım dedi
Gelmezse en kötü ihtimal ben giderim
Sakinleşir inşallah
Sağolun mesajınız için

O zaman kendiniz gidip görüşün doktorla sonuç için hiç gerilmeyin.inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benim gittigim tup bebek merkezinde transferde esimle gelmemi ozellikle soylediler. Cunku bir takim belgeler var, ikimizin de imzalamasi gerekiyor. Yani yumurta toplama ve transfer gunu mutlaka gelmesi gerekti. Bunun disinda diger kontrollerde de hep yanimdaydi esim. Bu bile onemli. Cunku gercekten o kadar hormon igne derken iyice hassaslasiyorsunuz. Destek sart. Sadece sperm ver git olmamali. Mutlaka surece dahil olmasini saglayin.

O zaman kendiniz gidip görüşün doktorla sonuç için hiç gerilmeyin.inşallah en kısa zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz allah isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin
Allah razı olsun
Anlıyorum
Sağolun
Biraz sakinleşsin bakalım konuşucam

Kızlar çok heyecanlıyım inşallah olumludur ama yüzdeler yeterli mi milyonlar falan yardımcı okursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 5EA27F76-05FC-4836-A515-9F358D3E02D2.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 28

Aynen öyle.
En basitinden bir jinekolojik muayene bile ne kadar rahatsız edici ama gidip tıpış tıpış çıkıyoruz o çatala.
Çoğu erkek muayene detayını bilmez bile.

Aşırı nazlı bir cinsin böyle güçlü edayla takılması bana çok komik geliyor :)

Madem çocuk sahibi olmayı çok istiyor paşa paşa gelecek sizinle.

Yükün hepsi size binecek zaten. Ben sanırım o gerginlikle asla alttan almaz aynen bunu söylerdim.

O kadar iğneyi hormonu yemeye siz gönüllüyken bir de beyzadenin gönlünü hoş etmeye çalışmayın.

Eğer tartışmadan hallolsun derseniz -ki aslında arada sert çıkmak iyidir- bir süre siz de askıya almış gibi yapın. "Gelmek istemiyorsan olmasın madem canıma minnet. Hem o kadar ilacı yüklenmemiş olurum" deyin..

Bakalım bu hafta geçsin taviz vermicem
Amin tatlım Rabbim isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin..
Teşekkür ederim

Böyle durumlarda erkekler bizden çok daha fevri oluyor .
Siz bence sakinleşmesini bekleyin .

Randevu almadan gitmissiniz sanirim bu büyük hata olmuş malesef...
Simdi daha sakin olmalisiniz ki esinizide siz sakinlestirebilesiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…