- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
yok yansıtmıyor da eşimde biz temizlesek nasıl olur falan diyor
hayır o bizim yanımıza gelecek çocuklara bakmak için
iyiki ben karışmam demmiş yahu karışşa kim bilir neler olacakmış
tipik kaynana modeli şimdi gördüm çocuklarınıza bakıyormuş sanırm şehir değişikliği olacak
hep sizdemi kalacak aynı evin içerisınde anlaşabiliyormusunuz peki sizin durumunuz biraz farklı
bence kimseyi dinlemenize gerek yok herşeye burnunu sokmasn aynı evde olmak ve cocuklarınza bakıyor olmak ona bu hakkı vermez siz her defasında onu dinler ona göre yaparsanız işlerinizi herşeyde söz hakkı sahibi olur
Ama yinede kötü birşey dememmiş hani bütcenizi düşünmüş kendiniz temizleyin demiş
bunu her anne söyler..
sizde uygun bir dille yoruluyorum calışıyorum ev iş cocuklar bir yandan bütcemizi sarsmaz düşündüğün için sagol de.
aynı evdemı yaşıyacaksın kv ile , yani sizemi taşınıyor dogrumu anladım
O zaman herşeye karışmayı hak görür
O siz yapın deyince hemen diyecektiniz ki biz o kadar düzgün yapamayız ilk seferde toplansın ortalık
Susmayın siz sustukça o eşinizi işlemeye devam eder
Konuşsun bırak.Hiç belli etme duyduğunu.Sen de tatlı tatlı işle eşini."iyi ki desteksin bana,çok yorulacaktım yoksa bunca işin arasında temizlikçi tutmasaydık.bitanesin sen"gibi mesela.arada da öp kokla.sevgiyle gözlerine bakmayı unutma:)inatlaşırsan çözemezsin çünkü kadında aynı bu taktikle çalışıyor.aynı silahla vur.
Beraber yasayacaksaniz en baştan ters düşmek evdeki huzurunuz açısından pek iyi değil.
Politik davran. He de geç. Sok temizlikciyi temizlesin. Ben daha yeni ev taşıdım. Çocuk vs olmadığı halde kendim temizlemedim temizlettim. Çünkü zaten yerlesme aşaması çok çok yorucu.
bu etkilenıyor anlamına geliyor canım , işte ozmaman benım arkamdan sana söylüyordu şimdi sende banamı söylüyorsun diyecektın
ah bu yöntemi bi yapsam eşime bile tavır aldım neden konuşuyorlar arkamdan diyebenden bi halt olmaz
Kız öyle olmaz.Tavır yok.Kv nin ekmeğine yağ sürersin ellerinle.Sonra hem evi temizler hem kendi kendine sinir olmaya devam edersin.Tatlı tatlı hallet bu işi.Göreyim seni:)
Kayınvalidenizin yanında konuşmayın bu tür durumları. Herşeye karışmak gibi bir potansiyeli var belli ki :)
Aynı evde bile olsanız eşinizle yatak odasında konuşun, onun yanındayken geçiştirin konuları.
Ayrıca evinizin temizliğine kimse karışamaz, çok düşünüyorsa masraflarınızı buyursun kendisi yapsın temizliği
Ayni eve mi ?hayır o bizim yanımıza gelecek çocuklara bakmak için
umaeim sorun olmazaynen öyle çok küçükler ve şimdilik bakcak
Um
umaeim sorun olmaz
Simdi etiketleyemedim de kocana tsk et op vs diyen bayanin taktik iyi ordan yürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?