nasıl davranmalıyım

Ne var yahu demişse demiş. Ortada büyütecek sorun yok. Ben de arkadaşlarıma bile söylüyorum neden temizlikçi tutuyorsun sen yap diye.
Kadın sizin bütçeyi düşünmüş eşinizde olayı idare etmiş işte.

yok yansıtmıyor da eşimde biz temizlesek nasıl olur falan diyor

Sen de güzellikle söyle canım bak ben zaten yoruluyorum hem çalışıyorum hem taşınma işleri ile uğraşıyorum temizliğe halim kalmıyor. Ayrıca temizliğe gelecek kişinin de ihtiyacı görülmüş olur ne olacak hem onlar bu işte usta olmuş senin benim 10 saatte yapacağımızı 3-4 saatte hallediyorlar valla...

bunu kaynana olarak görme. paranız gitmesin gençsiniz yapabilirsiniz gibi düşündüğü için söylüyormuş gibi gör. paran varsa da isteyen istediğini konuşsun sen bildiğini oku. boşuna da canını sıkma. benim kv de ara ara kendi istediklerini söyler eşime salak eşim de sanki kendi fikriymiş gibi söyler ama ben bilirim onun fikri olmadığını kendi bildiğimi okurum hiç dinlemem bile.

hayır demesi gayet normalde arkamdan neden konuşuyor elbet ki kendim temizlerim ama çalışıyorum çalışmasam ev hanımı olsam dediğiniz doğru

iyiki ben karışmam demmiş yahu karışşa kim bilir neler olacakmış
tipik kaynana modeli şimdi gördüm çocuklarınıza bakıyormuş sanırm şehir değişikliği olacak
hep sizdemi kalacak aynı evin içerisınde anlaşabiliyormusunuz peki sizin durumunuz biraz farklı
bence kimseyi dinlemenize gerek yok herşeye burnunu sokmasn aynı evde olmak ve cocuklarınza bakıyor olmak ona bu hakkı vermez siz her defasında onu dinler ona göre yaparsanız işlerinizi herşeyde söz hakkı sahibi olur
Ama yinede kötü birşey dememmiş hani bütcenizi düşünmüş kendiniz temizleyin demiş
bunu her anne söyler..
sizde uygun bir dille yoruluyorum calışıyorum ev iş cocuklar bir yandan bütcemizi sarsmaz düşündüğün için sagol de.

Kesinlikle bende böyle söylenilmesi gerektiğini düşünüyorum

Haklısın anne deyiver arkasından bildiğini oku. Hastalandım doktora gidiverdim ağır iş yasak dedi söyleyin :d

Konuşsun bırak.Hiç belli etme duyduğunu.Sen de tatlı tatlı işle eşini."iyi ki desteksin bana,çok yorulacaktım yoksa bunca işin arasında temizlikçi tutmasaydık.bitanesin sen"gibi mesela.arada da öp kokla.sevgiyle gözlerine bakmayı unutma:)inatlaşırsan çözemezsin çünkü kadında aynı bu taktikle çalışıyor.aynı silahla vur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…