Tamam, hiçbir şey demeyeceğim, kendi ne zaman aklına gelir de görüşelim derse giderim, zaten çok bir şey dediğim yok. Anlayışlı sabırlı davranmaya devam ediyorum o zamanNeden böyle davrandığı ile ilgili birşwy diyemeyeceğim ama biraz naza çeksen kendini niye buluşmuyorz falan die sorma mesela.Belki kovalanmak dan hoşlanmıyodur.
yaşlar 34 canım :)Yaşlar kaç?
Bir taş ocağında müdür, aslında çok yorulacağı bir iş değil ama sabah çok erken kalkıyor 6buçukt ve uykuyu çok seviyor. Bu az görüşme meselesinii 2 3 defa söyledim ona, hepsinde, yerden göğe kadar haklısın, hep benden kaynaklı görüşememeler oldu, ama düzelecek, iş şuan çok stresli, yoğun hep böyle olmayacak diyor , ben de bir şey diyemiyorum bunun üstüne , iyi peki diyorum.9da uyuyaklıyorsa ne iş yapıyor da bu kadar yoruluyor. 2 ayda 6 görüşme az ama ne bileyim.
Bir taş ocağında müdür, aslında çok yorulacağı bir iş değil ama sabah çok erken kalkıyor 6buçukt ve uykuyu çok seviyor. Bu az görüşme meselesinii 2 3 defa söyledim ona, hepsinde, yerden göğe kadar haklısın, hep benden kaynaklı görüşememeler oldu, ama düzelecek, iş şuan çok stresli, yoğun hep böyle olmayacak diyor , ben de bir şey diyemiyorum bunun üstüne , iyi peki diyorum.
Canım tabi ki tanıma dönemine ihtiyaç var haklısın olmaz olur mu? Bütün ailesi ile değil de, abisi ve eşi ile tanıştım, onlar da yaşları hemen hemen bizim kadar zaten. İkinci söyleyişinde, hayır gitmeyelim diyemedim, tamam yiyelim onlarla yemek dedim. Tanıma dönemi lazım ama benim sorunum, bu tanıma döneminde daha çok yüzyüze görüşmemiz lazımBiraz hizli ilerliyorsunuz. Sirf yaşiniz 34 diye, flört dönemi ve tanima dönemine ihtiyac yok diye birşey yok.
Doğru düzgün daha birbirinizi tanimiyorsunuz ve evlilikten bahs ediyorsunz. Ailesi ile tanişiyorsunuz. Daha 2 ay tanidiğin biri ile nereden biliyorsun evleneceğini, iyi bir eş olacağini?
Biraz olurunu birak. Hiç değilse bare 1 yil bekle söz nişan olayina.
Küçük bir ilçede yaşıyoruz, evlerimiz araba ile 2 3 dakika yani. Akşam yemekten sonra bile 1 kahve içmeye çıkılabilir ama miskin, üşeniyor bence, dediğiniz gibi kimse ile görüşmek istemiyor,6 da evine gidiyor, 9 gibi uyuyor.Çok mu yakın da otuyorsunuz? 2 ay da 6 kere, neredeyse hafta da bir oluyor, az diyenler çalışmıyor bence.
Ben hafta içi kimse ile görüşmek istemiyorum şahsen.
Belki eve girmeden buluşmayı teklif ederseniz çok daha cazip gelir. Dur işçıkışta buluşalım, sana yemek ısmarlayayım gibi.Küçük bir ilçede yaşıyoruz, evlerimiz araba ile 2 3 dakika yani. Akşam yemekten sonra bile 1 kahve içmeye çıkılabilir ama miskin, üşeniyor bence, dediğiniz gibi kimse ile görüşmek istemiyor,6 da evine gidiyor, 9 gibi uyuyor.
Evet öyle deneyeyim biraz da, iş çıkışı yemeğe gideriz derim. Sıkıntı olur bunu düşünüyorum zaten. Bende tam tersi gece 2den önce uyuyamayan biriyim. Ona bir gün, seninle yaşayan kişi çok sıkılır, bütün akşam evde yalnız kalır dedim, canım ben saatimi 11e çekmeye çalışırım ama 1 2 asla olmaz dedi:) Canım 9 saat ne ki onun için, geçenlerde bir gün hesapladım tam 15 saat uyudu:) Bu durum can sıkıcı evet.Belki eve girmeden buluşmayı teklif ederseniz çok daha cazip gelir. Dur işçıkışta buluşalım, sana yemek ısmarlayayım gibi.
9 da hakkaten erken yalnız. 9 dan 6 ya uyuyorsa 9 saat çok fazlaaa. Evlenince de aynı böyle devam ederse sizin için sıkıntı olmaz mı?
Aaa değerlerine baktırsın, kansızlık, tiroid vs yoksa bu yaşta max 7 saat uyumalı. Ne o öyle yaa? Daha kaç yıl kaliteli ömrümüz var ki %50 sini uyuyarak geçirme lüksüne sahipsin diye alttan işle. Acil büyümeliEvet öyle deneyeyim biraz da, iş çıkışı yemeğe gideriz derim. Sıkıntı olur bunu düşünüyorum zaten. Bende tam tersi gece 2den önce uyuyamayan biriyim. Ona bir gün, seninle yaşayan kişi çok sıkılır, bütün akşam evde yalnız kalır dedim, canım ben saatimi 11e çekmeye çalışırım ama 1 2 asla olmaz dedi:) Canım 9 saat ne ki onun için, geçenlerde bir gün hesapladım tam 15 saat uyudu:) Bu durum can sıkıcı evet.
Evet, yeni doğan gibisin diyorum zaten. Evlenince belki değişir diye umut var içimde ama boş biliyorum:) Abisi de öyleymiş, abisin eşi görüştüğümüzde anlatmıştı, o da 9buçuk gibi uykum geldi yatıcam fln diyormuş sevgili iken, bana da tuhaf geliyodu , ben de geç yatardım diyo ama o değişeceğine kız değişmiş, ben de alıştım 10buçuk gibi yatıyorum ben de artık diyor. Ben öyle bir hayat istemiyorum yalnız, 10 10buçukta uykuya gidilen bir hayat.Aaa değerlerine baktırsın, kansızlık, tiroid vs yoksa bu yaşta max 7 saat uyumalı. Ne o öyle yaa? Daha kaç yıl kaliteli ömrümüz var ki %50 sini uyuyarak geçirme lüksüne sahipsin diye alttan işle. Acil büyümeli
Açıkçası bir de bu konuda beni üzen nokta, insan çok hoşlandığı, çok beğendiği biri olunca sık sık görmek istemez mi? Aramızda büyük bir aşk yok tabi ki bunun farkındayım, şuan beğeni ve mantık var , belki de bu yüzden çok görmek deiçinden gelmiyordur bilemiyorum. Tanıdıkça , zaman geçtikçe sevgisi artar umarım.Belki eve girmeden buluşmayı teklif ederseniz çok daha cazip gelir. Dur işçıkışta buluşalım, sana yemek ısmarlayayım gibi.
9 da hakkaten erken yalnız. 9 dan 6 ya uyuyorsa 9 saat çok fazlaaa. Evlenince de aynı böyle devam ederse sizin için sıkıntı olmaz mı?
yok canım maddi durumu gayet iyi, hiç bir sıkıntısı yok , aile olarak da varlıklılar.Maddi açıdan sıkıntısı olamaz mı ?
Bu kadar iyi gidip,buluşmanin sadece sorun olmasi aklıma maddiyati getirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?