Haftalık izni yok mu bir gün bile.
İş çıkışı da olabilir , erken çıkıyormuş nasılsa .
Sen teklif etsene.
Oo merhaba merhabaNe kadan aktif bir üye
Yazarken öyle de anlaşılabileceğini düşünmüştüm canım :)) Yani bahane ediyor gibi geliyor bana da ama o zaman hoşlanmıyor demek , peki neden düzelecek fln diyor ikna etmeye çalışıyor yada konuşurken canımlı cicimli konuşuyor benimle , her gün mutlaka yazıyor ediyor anlamıyorum.Abisi ve eşi ile diyince kısa süreli bi şok yaşadım şuan iyiyim(kendi eşi gibi algıladım bian)2 ayda 6 kere gerçekten çok az.En azından hafta da 2 gün falan ayırabilse size.Nasıl bir işte çalışıyor ki sürekli yorgun.Biraz bahane gibi sanki,yani bekar adam e ailesi de biliyor.Haftanın 1 2 günü evine 6 da değilde 8 de gitse kimse neden geç geldin demez bence.
Ediyorum canım. Örneğin geçen haftasonu için ben demiştim görüşelim diye, abisinin eşi erken doğum yaptı bebek küveze girdi fln , bir şey demedim moralleri bozuktu, dün akşam için kahve içmeye çıkalım dedim tamam dedi, ama akşam üstü yine iş için istanbula gitmesi gerekti , git gel geç döndü çıkamadık. Bu tür şeyler oluyor hep. Olabilir tabi ki ama mesela bu akşam boştu evdeydi ve bana görüşelim demedi.Haftalık izni yok mu bir gün bile.
İş çıkışı da olabilir , erken çıkıyormuş nasılsa .
Sen teklif etsene.
Evet seni reddetmemiş ama hep sen teklif edemezsin onun düşünmesi lazım biraz zamana bırak bakalım.Ediyorum canım. Örneğin geçen haftasonu için ben demiştim görüşelim diye, abisinin eşi erken doğum yaptı bebek küveze girdi fln , bir şey demedim moralleri bozuktu, dün akşam için kahve içmeye çıkalım dedim tamam dedi, ama akşam üstü yine iş için istanbula gitmesi gerekti , git gel geç döndü çıkamadık. Bu tür şeyler oluyor hep. Olabilir tabi ki ama mesela bu akşam boştu evdeydi ve bana görüşelim demedi.
Canım ama biz küçük bir ilçede oturuyoruz, evlerimiz araba ile 2 3 dak yani. Akşamları 1 saat bile olsa kahve içmeye çıkılabilir. İşte böyle az görüştükçe tam olarak sevgili de olamıyoruz ki:)Çalışan insanlar için 2 ayda 6 bulusma az değil ki. Aşağı yukarı 10 günde 1 yapar. E siz ne bekliyorsunuz ki ? 2 günde 1 işi gücü bırakıp size mi koşsun adam ? Sevgili olursunuz,samimiyet artar ona göre bulusmalarda artar. Yoğun bi işi varsa hoş görün bence.
34 canımYaşlar kaç?
Evet canım aynen öyleyiz, ben onunla görüşücez diye yakın bir arkadaşımın doğum günü yemeğine gitmedim, çok kırıldı bana mesela, zaten az görüşüyoruz, bu fırsatı kaçırmayayım bari dedim:) Ben de şimdilik susup bekleyeyim diyorum, düzelecek deyip duruyor, bir süre daha nasıl düzelecek bekleyip görelim:)Şimdilik soğuk davranmanız gereksiz olur gibi. Erkekler ilişkinin başında bize göre daha kopuk olabiliyorlar. Yorgunsa dinlenmesi gerek bitti, biz kadınlar öyle miyiz? Yeri geliyor zaman yaratmak için yırtınıyoruz.
Erkekliğine verin bence :) tabiki şimdilik. Zaten evlilikten de bahsediyor diyorsunuz. Muhabbeti biraz daha ilerlettiğinizde açık açık dersiniz bu görüşmeler çok az diye. Şimdi ekstradan siz davet edebilirsiniz, iş çıkışı yarım saat bir saat kahve içmeye mesela.
takip ediliyorum sanırım
Sende benden az değilsin dutturudunya
Yazarken öyle de anlaşılabileceğini düşünmüştüm canım :)) Yani bahane ediyor gibi geliyor bana da ama o zaman hoşlanmıyor demek , peki neden düzelecek fln diyor ikna etmeye çalışıyor yada konuşurken canımlı cicimli konuşuyor benimle , her gün mutlaka yazıyor ediyor anlamıyorum.
evet aynen öyle enerjimi alıyor zaten, bir de hep yorgunum, halsizim hep bu laflar :) Ben de tam tersi 2den önce uyuyamayan biriyim.Ayyy saat 9 da uykuya geçen bir adamla evlenmek istediğine emin misinvalla öyle ölü tipler insanın yaşam enerjisini emer. Eve gelecek akşam yemeği çay hooopp uyku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?