Nasıl davranmalıyım.

Sevgisinden eminseniz sabredin.
Ama icinizde supheleriniz varsa ..seven adam napar eder gelir..demissiniz o zaman gercek niyetini ogrenmeye calisin.

Belki sizi bıktırmaya calisiyor?
Kendisi anlasin da bitsin..diyor?
Sizi kirmamak icin gercek niyetini soyleyemiyor?

Hersey olabilir.
Genelde ilerisi için planlar yapıyor ,bunları hep konuşuyor ciddi düşünüyor.O yüzden bıktırmak istiyor ,bitirmek istiyor gibi de düşünemiyorum.

Maddi durumu çok kotüdür belki ama bence ne kadar kötüde olsa otobus bileti alamayacak kadar da parasi olmuyormuymuş ?
Harcama yapacagi şey otobüs bileti,belki bir gül.bu bile yeter bence
Yemekte yemeyin yada yemegi siz ismarlarsiniz
Gelmek isteyen adam gelir bence parada bulur
Haklısınız ,ben de aynen böyle düşünüyorum
Fazla bir beklentimde yok.Sadece oturup konuşmak.

İki senedir birlikteyiz. Sorun maddi sıkıntılar ve iş izin konusu gibi.
Benim aklıma takılan seven insan her türlü mücadeleyi verip gelmez mi?
Acaba ben sürekli bu konuyu konuştuğum için mi olmuyor diyorum.
Açıkcası o söz verdiği için ben gelmesini bekliyorum. Ben gidersem vazgeçilmez tavırları takınmasını istemiyorum.
Söz verdiyse gelmesi gerekir ,seven insan mücadele verir haklisiniz,biraz bu konu hakkında konusmayin,baktınız oda ise yaramiyor,o zaman seven insan nasl mücadele edermiş gidin yanına görsün

Yumim seni doğru mu hatirliyorum diye baktim geçmişine.Genelde ne kadarda bir telefonda gorusursunuz diye konuların var di.Ben ilişki yaşanırken mesafeler oluşabileceğini ,onu tanıdıktan ve yaşadığınız şeyin ne olduğunu tanımladıktan sonra mesafeye katlanilabilecegini düşünüyorum.Ama ilişki zaten bu şekilde başlamış,iki/üç görüşme ile yıllarını geçirmiş kişilerin aslinda birbirlerini değil hayâllerinde yarattıkları kişileri sevdiklerini düşünüyorum.Bundan sonrası için konustugunuz bir yol haritanız var mı Yumim?Yani bu çocukla geleceğiniz var mı?

Mesafe ne kadar? Kac aydir gorusmediniz?
Yani maddi durumu aylaaarca otobus bileti alamayacak kadar mi kotu?

Evet aynen öyle düşünüyorum.O kadar yolu benim için gelmeye ,zahmet çekmeye layık mı görmüyor.Güzel mi bulmuyor diye düşünüyorum.İki yıldır birlikteyiz yeni de değil.
Bir de uzun süredir şu maddi konuları nasıl halledemedi diye aklım takılıyor.
Siz çok özlediğinizden biraz fazla alınganlık yapıyor gibisiniz bence :) güzel bulmada sevmese uzaktan niye yürütsün yakınında kız mi tukendi :) sadece otobüs biletiyle bitmiyor mesele, uzun zaman gelememiş yemeği size ısmarlatmak istemez gurur yapar. İllaki para harcayacak, birçok çiftin 3-4 buluşmasında harcadığı parayı siz bir bulusmada harcayacaksiniz. Bilmiyorum ben hep anlayış gösterdim gurur yapmadım ben de çok gittim yanına. O size gelince onun vazgecilebilir biri olduğunu mu dusunuyosunuz? Biraz gururunuzu yenmenizi tavsiye ederim :)

Yumim seni doğru mu hatirliyorum diye baktim geçmişine.Genelde ne kadarda bir telefonda gorusursunuz diye konuların var di.Ben ilişki yaşanırken mesafeler oluşabileceğini ,onu tanıdıktan ve yaşadığınız şeyin ne olduğunu tanımladıktan sonra mesafeye katlanilabilecegini düşünüyorum.Ama ilişki zaten bu şekilde başlamış,iki/üç görüşme ile yıllarını geçirmiş kişilerin aslinda birbirlerini değil hayâllerinde yarattıkları kişileri sevdiklerini düşünüyorum.Bundan sonrası için konustugunuz bir yol haritanız var mı Yumim?Yani bu çocukla geleceğiniz var mı?
Teşekkür ederim öncelikle detaylı ilgilendiğiniz için .O ciddi düşünüyor.Evlilik adına bir adım atmak istiyor ileriki zamanlarda.
Ama aynen dediğiniz gibi bir ilişki bizimkisi, mesafelerle başlayan.O yüzden ben de bilmiyorum açıkcası.Çok zaman verdim ,sabrettim.Birbirimizi tanımak için görüşmeye çalışırız sürekli diye düşündüm.Fakat öyle olmadı.
Şimdi doğru karar nedir ,ne yapacağım onu da bilmiyorum.

Siz çok özlediğinizden biraz fazla alınganlık yapıyor gibisiniz bence :) güzel bulmada sevmese uzaktan niye yürütsün yakınında kız mi tukendi :) sadece otobüs biletiyle bitmiyor mesele, uzun zaman gelememiş yemeği size ısmarlatmak istemez gurur yapar. İllaki para harcayacak, birçok çiftin 3-4 buluşmasında harcadığı parayı siz bir bulusmada harcayacaksiniz. Bilmiyorum ben hep anlayış gösterdim gurur yapmadım ben de çok gittim yanına. O size gelince onun vazgecilebilir biri olduğunu mu dusunuyosunuz? Biraz gururunuzu yenmenizi tavsiye ederim :)
Yok tabi öyle düşünmüyorum da o söz verdiği için ben gitmiyorum.Yoksa gitmek isterim tabi ki.Sürekli ertelediği için de gurur yapmış olabilirim tabi.
Peki sizin görüşmediğiniz en uzun süre ne kadardı ?

Uzun mesafe ilişkim var.Sevgilim uzun süredir şu ay geleceğim bu ay geleceğim diye söylüyor ama bir türlü gelemedi.Ben bu duruma çok üzülüyorum.Sanki çocuk gibi avutuluyorum.Hep erteliyor.
*Sizce onunla iletişimim bu süreçte nasıl olmalı ? *
Kalbim kırık olduğu için her konuşmamızda kırgın olduğumu belli eder şekilde konuşuyorum. Bu yanlış mı ?Telefon konuşmalarını mı azaltmak lazım.Bu arada şuan için bu sebepten ötürü ayrılık düşünmüyorum. Çünkü başka sorunumuz yok.Çok üzüldüm ve kırıldığım nokta sürekli ertelemesi.Artık gelsin istiyorum.
sen git

Belki de gerçekten istemesine rağmen gelemiyordur imkansizliktan. Bence her konuşmada bunun için soğuk olmayın, normal davranın. Cabalayip çabalamadigini hissedersiniz zaten

Sizin tavsiyeniz nedir.

Söz verdiyse gelmesi gerekir ,seven insan mücadele verir haklisiniz,biraz bu konu hakkında konusmayin,baktınız oda ise yaramiyor,o zaman seven insan nasl mücadele edermiş gidin yanına görsün
Sorun sadece maddi konular da değil bence.Anlamadığım için ben de bişey yapamıyorum

Belki de gerçekten istemesine rağmen gelemiyordur imkansizliktan. Bence her konuşmada bunun için soğuk olmayın, normal davranın. Cabalayip çabalamadigini hissedersiniz zaten
Sanırım sorun sadece istememesi.

Sanırım sorun sadece istememesi.
Üzgünüm ama o zaman kendi yolunuzu çizmeye bakın. Eşimle 5 saat mesafede olmamıza rağmen her hafta sonu günü birlik gelirdi yanıma, ama eski sevgilim 3 ay görüşmesek geleyim demezdi mesela. Çok acı bi durum biliyorum ama görmek isteyen bir yolunu buluyor

Yine yumim yine uzaktan ilişkisi ...
yapacak yorumum kalmadı :halay:

Üzgünüm ama o zaman kendi yolunuzu çizmeye bakın. Eşimle 5 saat mesafede olmamıza rağmen her hafta sonu günü birlik gelirdi yanıma, ama eski sevgilim 3 ay görüşmesek geleyim demezdi mesela. Çok acı bi durum biliyorum ama görmek isteyen bir yolunu buluyor
Çok canım yanıyor ya
Çok mücadele ettim, hala gördüğüm muameleye bak.
Bir senedir hala gelecek.

Back
X