- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
- Konu Sahibi Pulmicort_Combivent
-
Haklısınız. Ben olsam bende bozulurdum.
Tabiki görüşmelisiniz. Bu şekilde olmaz yani insan evlenmeyi düşündüğü kişinin yanina gitmez mi hiç?Ve anlamadığı için ben konuşa konuşa artık haksız ve onu görmeye meraklı biriymisim gibi oluyor ama evleneceğim insanı tanimam için görmem gerekmez mi
Adam gün ayarla demiş niye gel şu gün çok özledim seni demediniz? Ne bu naz niyaz anlamıyorum saçma sapan da tripler siz haksızsınız
Tabiki görüşmelisiniz. Bu şekilde olmaz yani insan evlenmeyi düşündüğü kişinin yanina gitmez mi hiç?
Gerçekten geçerken uğramak oluyor .
Bu şekilde görüşmek istemezdim sanırım .
Evlilik düşünülen bir ilişkide sık sık görüşülmesi gerekiyor yani huyunu, suyunu telefondan konuşarak çözemezsiniz .Gerçekten çok gerildim ben çocuk muyum çocuk mu var onun karşısında resmen alay ediyor bir de özledim filan diyor hayret ozlemis
Yahu sen ayarladın kendine kıyafetler aldın da adama şu gün gel dedin mi?Adam bir kere söyledi öyle laf arasında ben de her şeyi ayarladim güzel güzel gittimde kendime bir şeyler aldım bir de.. ciddiyetsiz soylenmis bir sözü ne kadar ciddiye alabilirim ustelik iki aydır sürekli zaten diyorum resmine bakayım bari filan diyorum
Çok haklısınız ben bu kadar sert yazmadım malum insanın üstüne çullanıyorlar ama dibine kadar katılıyorum .Haklisiniz bence, özleseydi paşa paşa gelirdi. Bir zahmet kalkıp sevdiği kızın ayağına da erkekler gelsin. Hee paşam , senin askerde yolunu gozleyim, gelince de lütfen şu gün gel diye yalvarayim. Oldu canım oldu. Ben gün söylemedim diye naz , niyaz olsun, o çok kıymetli k*çını kaldırıp gelemesin ama. Her bı haltı da kadından beklemesinler, gününü de ben söyleyecekmisim, ee sen ne işe yariyorsun. Elinde çiçekle sürpriz yapıp karşına da çıkabilirdi. Her şeyde kadınlar olarak alttan alalım, erkekler bir b*k yapmasın. Yeter yahu. Çok ama çok haklısın. İki ay yanına gelmeyen adam daha da hiç gelmesin o çok değerli k*çına tekmeyi bas.
Ayy sinir oluyorum artık ya , yeter erkekleri simarttiklari . Kız askerde kaç aydır beklemiş yolunu, beyefendi gelince elinde çiçekle karşısına çıkıp sürpriz yapacağı yerde , kadın ayarlayacakmis ille de şu gün gel diye. Ne bu ya? Biraz da erkekler cabalasin, her şey de ne demeye erkekleri simartacagiz. Kadın askere gitse , erkek beklemez bile.Çok haklısınız ben bu kadar sert yazmadım malum insanın üstüne çullanıyorlar ama dibine kadar katılıyorum .
Aynen öyle erkek egemenliğini kendi ellerimizle hazırlıyoruz.Ayy sinir oluyorum artık ya , yeter erkekleri simarttiklari . Kız askerde kaç aydır beklemiş yolunu, beyefendi gelince elinde çiçekle karşısına çıkıp sürpriz yapacağı yerde , kadın ayarlayacakmis ille de şu gün gel diye. Ne bu ya? Biraz da erkekler cabalasin, her şey de ne demeye erkekleri simartacagiz. Kadın askere gitse , erkek beklemez bile.
Yani resmen lutfedip geliyor adam. Sanki zorla sevgili yaptılar konu sahibi ile.Aynen öyle erkek egemenliğini kendi ellerimizle hazırlıyoruz.
Gün belirle geleyim demiş daha ne yapsın adam lütfetmiş beyfendi .
Evlilik düşünülen bir ilişkide sık sık görüşülmesi gerekiyor yani huyunu, suyunu telefondan konuşarak çözemezsiniz .
Hadi şimdi görüştün diyelim bir daha kim bilir ne zaman gelecek . Uzaktan yürütülen ilişkiler genelde sağlıklı ilerlemiyor .
Yahu sen ayarladın kendine kıyafetler aldın da adama şu gün gel dedin mi?
Yazdıklarından anladığıma göre demedin. Siz prenses degilsiniz erkekler de kul köle değil,istiyosanız söyleyeceksiniz. Bi şey demedim diyosun,demeyip demeyip carlamak cok manasız. Kimsenin ic okuma özelligi yok malesef.
He cidden özlese ilk gün çıkar gelirdi,ama sen de cidden özlesen gurur murur dinlemez gerekirse kendin giderdin yanına. O mevzu ayrı tabi
Haklisiniz bence, özleseydi paşa paşa gelirdi. Bir zahmet kalkıp sevdiği kızın ayağına da erkekler gelsin. Hee paşam , senin askerde yolunu gozleyim, gelince de lütfen şu gün gel diye yalvarayim. Oldu canım oldu. Ben gün söylemedim diye naz , niyaz olsun, o çok kıymetli k*çını kaldırıp gelemesin ama. Her bı haltı da kadından beklemesinler, gününü de ben söyleyecekmisim, ee sen ne işe yariyorsun. Elinde çiçekle sürpriz yapıp karşına da çıkabilirdi. Her şeyde biz erkekleri memnun edelim biz düşünelim o beyinleri niye var o zaman. Biraz da onlar düşünsün. Her şeyde kadınlar olarak alttan alalım, erkekler bir b*k yapmasın. Yeter yahu. Çok ama çok haklısın. İki ay yanına gelmeyen adam daha da hiç gelmesin o çok değerli k*çına tekmeyi bas.
Ayy sinir oluyorum artık ya , yeter erkekleri simarttiklari . Kız askerde kaç aydır beklemiş yolunu, beyefendi gelince elinde çiçekle karşısına çıkıp sürpriz yapacağı yerde , kadın ayarlayacakmis ille de şu gün gel diye. Ne bu ya? Biraz da erkekler cabalasin, her şey de ne demeye erkekleri simartacagiz. Kadın askere gitse , erkek beklemez bile.
Hayır bir daha sorsa ya da ciddi bir şekilde söylemiş olsaydı ben zaten naz niyaz yapacak ne var bunda da öyle yapiyim. Bir de madem gelmek istemiyor arkadaşım niye hala mesaj atıyorsun kusuyorum hala barismaya çalışıyor suclu ben oluyorum ağır konuştuğum için ama anlamiyorsa ben ne yapayimyaYani resmen lutfedip geliyor adam. Sanki zorla sevgili yaptılar konu sahibi ile.
Toplamda kaç aydır görmüyorsunuz bu adamı yani?
Bir de sizden kaç km uzakta oturuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?