Nasıl davranmalıyım ?

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Merabalar öncelikle
Fikirlerinize ihtiyacım var öfkeyle oturup zararla kalkmak istemiyorum.
Konu şu ,
Çalıştığım okuldaki rehber öğretmeninin bana ilgisi var. Söylemine göre hoşlantıdan öte birşeymiş.
Ben şu an kpss ye hazırlandığım için o topa girmek istemiyorum bunu kendiside biliyor bu yüzden teklif felan etmedi. Okulda pek konuşmuyoruz(benim isteğim). Bazen mesajlaşıyoruz felan. Mantığıma uyan birisi , hoş efendi , anlayışlı ama şu an odak noktamda sadece dersler var .
Arkadaşlıktan bi tık soğuk modda davranıyorum ben ona. O bunu anlayışla karşılıyo , kpss serüvenini çok iyi bilirim çok haklısın sorun değil benim için kendi isteğimle kpss bitene kadar bu şekilde olmaya razıyım sonrasını sonra konuşuruz diyo.
Montuma yada dolabıma çikolata bırakır , bazen not yazar . Kendi odası var ama teneffüslerde öğretmenler odasına gelip çay içiyo uzaktan beni izliyo felan.
Aramızdaki diyalog böyle.
Asıl olay ise bir kaç gün önce ablası gelmişti okula. Tanıştık felan diğer öğretmenlerle konuştuğu kadar konuştu benimle. Özel bi sohbet olmadı yani.
Sonra ertesi gün msj attı ablam seni çok beğenmiş felan dedi. Bende sağolsun kendiside çok hanımefendi biri dedim. Sonra olur 'bu iş diyor' dedi. Ne alaka ? Dedim.
Ablam seni görmek için gelmişti okula , onun fikirleri benim için çok önemli gördü ve onayladı dedi.
Sinirlendim ama belli etmedim onaylamasaydı ? dedim.
'Bilmem herhalde vazgeçerdim , zaten sende bi karşılık vermiş değilsin.' dedi.
Düşünüyorum iki gündür duyguları olan birisi(notlara yazdığı kadar yoğun duyguları olan hatta) başkasının sözüne bakar mı ?
Ki ablası beni tanımıyor görüntüyle onay veriyor.
Bide despot birine benziyor bense naif biriyim öyle despot insanlarla uğraşamam hiç.
Yani ben bu olaya acayip uyuz oldum haksız mıyım ?
Benimle muhatap olmamasını çikolata not olayını kesmesini felan söylmek istiyorum.
Ne yapmalıyım ?
 
Valla ben de cok uyuz oldum :) ablasi onaylamasaymis vazgecermis mis hic bekleme yapmasin. Evlendiginizde de herseye baskalari karar verir bu tipler degismez yol yakinken hic baslamayin derim.
 
Ya da kaybetme korkusu falan mı yapmak istedi acaba size karşı zaten cevap vermiş değilsin falan demiş bi de. off bu ilişkiler çok zor yalnız olsan bi türlüüü olmasan bi türlü
 
Valla ben de cok uyuz oldum :) ablasi onaylamasaymis vazgecermis mis hic bekleme yapmasin. Evlendiginizde de herseye baskalari karar verir bu tipler degismez yol yakinken hic baslamayin derim.
Bencede . Ama işte bunu ona nasıl ifade edeyim onu bilmiyorum
 
Ya da kaybetme korkusu falan mı yapmak istedi acaba size karşı zaten cevap vermiş değilsin falan demiş bi de. off bu ilişkiler çok zor yalnız olsan bi türlüüü olmasan bi türlü
Gerçekten ya valla aramızda hiçbirşey yokken bile uyuz oldum 2 gündür onu düşünüyorum ne yapsam diye
 
Ablasının onayını neden almak istiyor ki, sasırıyorum ben bu erkeklere =) bende kolay lokma değilim bak fikrim değişebilirdi algısı mı yaratmaya calısıyor acaba? Ya da yorumlarda yazılıdığı gbi baskalarının düşüncelerini önemseyen biri.
 
Ablasının onayını neden almak istiyor ki, sasırıyorum ben bu erkeklere =) bende kolay lokma değilim bak fikrim değişebilirdi algısı mı yaratmaya calısıyor acaba? Ya da yorumlarda yazılıdığı gbi baskalarının düşüncelerini önemseyen biri.
 
Uyuz olunmayacak gibi değil. Bence de uzak durmalısın. Başkasının sözüyle hareket eden insandan sana hayır gelmez, ilerde büyük sorunlar olabilir.
 
Yani haklısınız tabi ki ben de takılırdım buna, yanlış ifade etmiş de olabilir. Ablasına çok güveniyordur belki sadece fiziksel özellikler açısından değil de genel olarak sizin hakkınızda fikir vereceğini düşünmüş olabilir. Açık açık ifade edin bence, ‘ablamın fikrini de bi almak istedim demenle ablam hayır deseydi olmazdı demen arasında çok fark var ve bu bende güvensizlik yarattı’ diyebilirsiniz..
 
Bilmiyorum artık orasını ama hiç hoş değildi yaptığı
 
Evet malesef. Ama nasıl kestirip atabilirim onu bilmiyorum ?
O cümlene bozuldum deyin aslında biraz tepki verseydiniz keşke hemen. Ya da mesajlarına falan geç dönün bi süre. ders çalışıyorum falan deyin. Böyle böyle kendisi de azaltır bence. Sizi gaza getirmek istemiyorum da gercekten hoş değil o cümle ya. Yaşını merak ettim kaç bu adamın yaşı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…