Nasıl davranmalıyım ?

Evet yoğun duygular yaşayan birinin onaylamasaydi da ikna etmeye çalışirdim diyebilmesi gerekirdi en azindan. Çunku belli ki ablasinin tecrübesine ve insan tanima ozelligine güveniyor. Bir de rehberlik öğretmeninin zaten insani tanima özelligi olmasi gerekir başkalarina ihtiyaç duymamali. Yani sıkıcı bir durum gerçekten. - 1 'den başlamis ne yazikki. Daha onay bile vermediginiz mustakbel ilişkiye.

Ben cevap vermedim o mesajına zaten. Ertesi günde cevap yazmadım. Ama genelde o yazar ben yazmam bundan o konuya uyuz olduğumu anlamaz her zamanki tavrım diye düşünür.
28 yaşında

Valla güzel bir flortlesme diye okuyordum hatta bu kadar sert olma diyecektim ama abla olayı beni bitirdi ben boşanıyorum eşimin aileciligi yüzünden çekmediğim kalmadı bence hazır duygun çok yokken vazgeç kurtar kendini

Evet burda çok konu okuyorum. Huzur vermiyor aileler. Benimde sakin naif bi yapım var hiç mücadele felan veremem öyle insanlarla.

Evet burda çok konu okuyorum. Huzur vermiyor aileler. Benimde sakin naif bi yapım var hiç mücadele felan veremem öyle insanlarla.
Kız o görümce yer seni aman diyim aman.Çocuk yapalım desen bu gider ablasını arar onay veriyor musun yapalım diye.(Kardeşi lanet insanların eline düşmüş biri olarak söylüyorum)

Ben cevap vermedim o mesajına zaten. Ertesi günde cevap yazmadım. Ama genelde o yazar ben yazmam bundan o konuya uyuz olduğumu anlamaz her zamanki tavrım diye düşünür.
28 yaşında
Uzak dur bence Herkes söylemiş de ben de söliyim. Ailenden birinin onayı olmasa beni hemen silebileceğin için birbirimize uygun değiliz de. Bu kadar bitti.

O seni kızdırıp sen ona ilgi duy diye de öyle söylemiş olabilir. Abla olayına değil de monta çikolata bırakmasına sinirlenirdim ben. O ne ya sürpriz olsun diye koyuyor ama benim canımı sıkardı. Çocuk gibi.. Bir de cebinde özel eşyan olabilir..

İlk zamanlar bende diyordum alma felan ama devam etti bende daha bieşy demiyorum sinirlenmiyodum ona masumca bişey bence

Kendince belki olayi hareketlendirmek icin yaptigi bir sey de olabilir ama kendi ipini cekmis rehber ogretmenim

Takmaman gerek zaten aranizda .hic birsey yok sewqili bile degilsiniz galba. Sen dewam et derslerinle ilgilenmeye o seni denemis aslinda sozlerinden belli ki. Ablasi yok dese de yok dese bile ortada iliski yok fazla tinlamazdim. Sizi az gicik etmek istemis acikcasi :)

İyi de henüz karşılık bile almadığı bi ilişkide ne desin adam o da kendine göre gururlu bi tavır sergilemek istemiş olabilir yeterince adım atmış zaten iyice çantada keklik bi tavır sergilemeye gerek duymamıştır. Ailesinden birinin ilk izlenimlerine önem vermesi de gayet doğal bir davranış bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…