Ben cevap vermedim o mesajına zaten. Ertesi günde cevap yazmadım. Ama genelde o yazar ben yazmam bundan o konuya uyuz olduğumu anlamaz her zamanki tavrım diye düşünür.O cümlene bozuldum deyin aslında biraz tepki verseydiniz keşke hemen. Ya da mesajlarına falan geç dönün bi süre. ders çalışıyorum falan deyin. Böyle böyle kendisi de azaltır bence. Sizi gaza getirmek istemiyorum da gercekten hoş değil o cümle ya. Yaşını merak ettim kaç bu adamın yaşı?
Ben sana ilgi duymuyorum.İlgine karşılık veremediğim için üzgünüm umarım hayat yolunda seni tamamlayacak birini bulursun ama abla onayı şart unutma hoşçakal de gitsinNasıl bi mesajla nokta koymalıyım ki ?
Ben sana ilgi duymuyorum.İlgine karşılık veremediğim için üzgünüm umarım hayat yolunda seni tamamlayacak birini bulursun ama abla onayı şart unutma hoşçakal de gitsin
Ben sana ilgi duymuyorum.İlgine karşılık veremediğim için üzgünüm umarım hayat yolunda seni tamamlayacak birini bulursun ama abla onayı şart unutma hoşçakal de gitsin
Valla güzel bir flortlesme diye okuyordum hatta bu kadar sert olma diyecektim ama abla olayı beni bitirdi ben boşanıyorum eşimin aileciligi yüzünden çekmediğim kalmadı bence hazır duygun çok yokken vazgeç kurtar kendiniMerabalar öncelikle
Fikirlerinize ihtiyacım var öfkeyle oturup zararla kalkmak istemiyorum.
Konu şu ,
Çalıştığım okuldaki rehber öğretmeninin bana ilgisi var. Söylemine göre hoşlantıdan öte birşeymiş.
Ben şu an kpss ye hazırlandığım için o topa girmek istemiyorum bunu kendiside biliyor bu yüzden teklif felan etmedi. Okulda pek konuşmuyoruz(benim isteğim). Bazen mesajlaşıyoruz felan. Mantığıma uyan birisi , hoş efendi , anlayışlı ama şu an odak noktamda sadece dersler var .
Arkadaşlıktan bi tık soğuk modda davranıyorum ben ona. O bunu anlayışla karşılıyo , kpss serüvenini çok iyi bilirim çok haklısın sorun değil benim için kendi isteğimle kpss bitene kadar bu şekilde olmaya razıyım sonrasını sonra konuşuruz diyo.
Montuma yada dolabıma çikolata bırakır , bazen not yazar . Kendi odası var ama teneffüslerde öğretmenler odasına gelip çay içiyo uzaktan beni izliyo felan.
Aramızdaki diyalog böyle.
Asıl olay ise bir kaç gün önce ablası gelmişti okula. Tanıştık felan diğer öğretmenlerle konuştuğu kadar konuştu benimle. Özel bi sohbet olmadı yani.
Sonra ertesi gün msj attı ablam seni çok beğenmiş felan dedi. Bende sağolsun kendiside çok hanımefendi biri dedim. Sonra olur 'bu iş diyor' dedi. Ne alaka ? Dedim.
Ablam seni görmek için gelmişti okula , onun fikirleri benim için çok önemli gördü ve onayladı dedi.
Sinirlendim ama belli etmedim onaylamasaydı ? dedim.
'Bilmem herhalde vazgeçerdim , zaten sende bi karşılık vermiş değilsin.' dedi.
Düşünüyorum iki gündür duyguları olan birisi(notlara yazdığı kadar yoğun duyguları olan hatta) başkasının sözüne bakar mı ?
Ki ablası beni tanımıyor görüntüyle onay veriyor.
Bide despot birine benziyor bense naif biriyim öyle despot insanlarla uğraşamam hiç.
Yani ben bu olaya acayip uyuz oldum haksız mıyım ?
Benimle muhatap olmamasını çikolata not olayını kesmesini felan söylmek istiyorum.
Ne yapmalıyım ?
Evet burda çok konu okuyorum. Huzur vermiyor aileler. Benimde sakin naif bi yapım var hiç mücadele felan veremem öyle insanlarla.Valla güzel bir flortlesme diye okuyordum hatta bu kadar sert olma diyecektim ama abla olayı beni bitirdi ben boşanıyorum eşimin aileciligi yüzünden çekmediğim kalmadı bence hazır duygun çok yokken vazgeç kurtar kendini
Zor kutuplar birbirini falan çekmiyor yok öyle bir şey kendin gibi birini bul huzurlu bir hayat varken neden çekesin kiEvet burda çok konu okuyorum. Huzur vermiyor aileler. Benimde sakin naif bi yapım var hiç mücadele felan veremem öyle insanlarla.
Kız o görümce yer seni aman diyim aman.Çocuk yapalım desen bu gider ablasını arar onay veriyor musun yapalım diye.(Kardeşi lanet insanların eline düşmüş biri olarak söylüyorum)Evet burda çok konu okuyorum. Huzur vermiyor aileler. Benimde sakin naif bi yapım var hiç mücadele felan veremem öyle insanlarla.
Bende aynen böyle düşünüyorum haklısınız tamamen kesicem iletişimiKız o görümce yer seni aman diyim aman.Çocuk yapalım desen bu gider ablasını yapar onay veriyor musun yapalım diye.(Kardeşi lanet insanların eline düşmüş biri olarak söylüyorum)
Öyle yapıcam teşekkürlerZor kutuplar birbirini falan çekmiyor yok öyle bir şey kendin gibi birini bul huzurlu bir hayat varken neden çekesin ki
Uzak dur benceBen cevap vermedim o mesajına zaten. Ertesi günde cevap yazmadım. Ama genelde o yazar ben yazmam bundan o konuya uyuz olduğumu anlamaz her zamanki tavrım diye düşünür.
28 yaşında
Evet kararım bu teşekkür ederim :)Uzak dur benceHerkes söylemiş de ben de söliyim. Ailenden birinin onayı olmasa beni hemen silebileceğin için birbirimize uygun değiliz de. Bu kadar bitti.
Merabalar öncelikle
Fikirlerinize ihtiyacım var öfkeyle oturup zararla kalkmak istemiyorum.
Konu şu ,
Çalıştığım okuldaki rehber öğretmeninin bana ilgisi var. Söylemine göre hoşlantıdan öte birşeymiş.
Ben şu an kpss ye hazırlandığım için o topa girmek istemiyorum bunu kendiside biliyor bu yüzden teklif felan etmedi. Okulda pek konuşmuyoruz(benim isteğim). Bazen mesajlaşıyoruz felan. Mantığıma uyan birisi , hoş efendi , anlayışlı ama şu an odak noktamda sadece dersler var .
Arkadaşlıktan bi tık soğuk modda davranıyorum ben ona. O bunu anlayışla karşılıyo , kpss serüvenini çok iyi bilirim çok haklısın sorun değil benim için kendi isteğimle kpss bitene kadar bu şekilde olmaya razıyım sonrasını sonra konuşuruz diyo.
Montuma yada dolabıma çikolata bırakır , bazen not yazar . Kendi odası var ama teneffüslerde öğretmenler odasına gelip çay içiyo uzaktan beni izliyo felan.
Aramızdaki diyalog böyle.
Asıl olay ise bir kaç gün önce ablası gelmişti okula. Tanıştık felan diğer öğretmenlerle konuştuğu kadar konuştu benimle. Özel bi sohbet olmadı yani.
Sonra ertesi gün msj attı ablam seni çok beğenmiş felan dedi. Bende sağolsun kendiside çok hanımefendi biri dedim. Sonra olur 'bu iş diyor' dedi. Ne alaka ? Dedim.
Ablam seni görmek için gelmişti okula , onun fikirleri benim için çok önemli gördü ve onayladı dedi.
Sinirlendim ama belli etmedim onaylamasaydı ? dedim.
'Bilmem herhalde vazgeçerdim , zaten sende bi karşılık vermiş değilsin.' dedi.
Düşünüyorum iki gündür duyguları olan birisi(notlara yazdığı kadar yoğun duyguları olan hatta) başkasının sözüne bakar mı ?
Ki ablası beni tanımıyor görüntüyle onay veriyor.
Bide despot birine benziyor bense naif biriyim öyle despot insanlarla uğraşamam hiç.
Yani ben bu olaya acayip uyuz oldum haksız mıyım ?
Benimle muhatap olmamasını çikolata not olayını kesmesini felan söylmek istiyorum.
Ne yapmalıyım ?
İlk zamanlar bende diyordum alma felan ama devam etti bende daha bieşy demiyorum sinirlenmiyodum ona masumca bişey benceO seni kızdırıp sen ona ilgi duy diye de öyle söylemiş olabilir. Abla olayına değil de monta çikolata bırakmasına sinirlenirdim ben. O ne ya sürpriz olsun diye koyuyor ama benim canımı sıkardı. Çocuk gibi.. Bir de cebinde özel eşyan olabilir..
:) :) öyle olduKendince belki olayi hareketlendirmek icin yaptigi bir sey de olabilir ama kendi ipini cekmis rehber ogretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?