NASIL DAVRANMALIYIM ?

Dipteyim

Guru
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2014
44
8
286
Şanlıurfa
OLAYLAR HEM EŞİMLE HEM ABLAMLA KARIŞIK ASLINDA UZUN UZUN ANLATILMASI GEREK. ABLAM BENİM EŞİMLE EVLENMEMİ İSTEMEDİ BEN HAKLI ÇIKARIM SEN GÖRÜRSÜN DEDİ NEYSE EVLENDİM ABLAM SÜREKLİ BENİM EŞİMLE KAVGA EDİP HUZURUMUN BOZULACAĞINI BİLE BİLE EŞİMİN YAPTIGI HER ŞEYİ GELİP BANA SÖYLEYİP TUHAF BİR TAVRA GİRİYOR BENİM KÜÇÜK BİR ÇOCUGUM VAR O BÖYLE YAPTIKTAN SONRA BEN EŞİMLE SÜREKLİ KAVGA EDİYORUM AMACI EŞİMİN İŞE YARAMAZLIĞINI GÖSTERMEK HERKESE. BİRDE ANLATTIĞINI AİLEMDE HERKESLE PAYLAŞIR BÖYLE YAPTI EŞİ DİYE HERKES TAVRINI ABLAMA GÖRE ALIR FAKAT ŞUNU DÜŞÜNÜR OLDUM ABLAMA BEN EŞİNİN YAPTIGI HİÇ BİR ŞEYİ SÖYLEMEDİM HUZURLARI BOZULMASIN DİYE SUSTUM AMAN KAVGA EDERLER DİYE HATTA BAZI DURUMLARDA ENİŞTEMİN HAKSIZ OLDUGUNU BİLDİĞİM HALDE OLUR MU YANLIŞ ANLAŞILMIŞTIR HADİ BÜYÜTMEYİN DİYE ABLAMI İKNA ETMİŞLİĞİM VARDIR. EN SON BU TATİLDE EŞİMİN YAPTIGI YANLIŞI HERKESE ANLATTI SONRA YİNE BANA ANLATTI EŞİM YANIMDAYDI HEMEN KAVGAYA BAŞLADIM ABLAM BU SEFER NE GAMBAZCISIN HEMEN NEDEN SÖYLÜYORSUN LAF TAŞIYICI KONUMUNA DÜŞTÜM DEDİ. SONRA SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM ARTIK BEYNİM NE EŞİMİN YAPTIKLARINI NE ABLAMIN YAPTIKLARINI ALIYOR ABLAMDAN DA SOGUDUM GÖRÜŞMEK BİLE İSTEMİYORUM SİZCE BÜYÜTÜYOR MUYUM

Madem rahatsızsınız tavırlarından ablanızı hayatınıza dahil etmeyin o zaman? Ablanızın böyle davranmasının amacı nedir hiç sordunuz mu ya da sizce ne?

neden büyük harf? neden noktalama işareti kullanımına bu kadar karşısın? eşin napıyor ki bu kadar ablan sürekli sana bir şeyleri yetiştiriyor? sen niye gidip adamla sürekli ablam bunu bunu dedi diye kavga ediyorsun. ablana anlatma bir şey görüşme bitsin.

Ablan kiskaniyor sizi bariz belli. Mesafe koy arana bak eşinle nasil düzelecek aranız. Yalandan eşinin yaptığını gözüne sokmaya calisiyoki eşinle kavga et huzurun bozulsun diye. Ablana sen benim kocama bakana kadar kendi kocana bak seni ilgilendirmez karısı benim de geç. Hiçbir şekilde eşine laf ettirme. Onun amacı yuvanı yıkmak

Böyle ablayla görüşmek bir yana sesini bile duymak istemem.
Siz evlisiniz ve eşinizi korumak durumundasınız.

Eşinizin yanlışlarından örnek verseniz. Ablanız hatalı ama belki de eşinizi önceden tanıyordu ve size nasıl biri olduğunu göstermek istedi.

Suç senin yani kusura bakmada... hadi ablan art niyetli sen neden ona uyup gidip eşinle kavga ediyorsun?

Ablanizin ailesi farklı sizin aileniz farklı. Bizim ülkemizde aileler mesafe koymayı bilmiyor. Hiçbir şeyinizi anlatmayin. Onlar da anlatmaya çalışınca bana ne dinlemiyorum diyin. Eşinizi de tembihleyin. Olmadı uzak bir yere taşının ayni sehirde yaşasanız bile. Sınır koyun kısaca.

Hızlı hızlı yazmam gerekti o yüzden büyük harf çokta paylaşım yapan biri değilim açıkçası ablama birşey anlatmıyorum o takip edip buluyor birşey teşekkür yorum için ☺

Eşinizin yanlışlarından örnek verseniz. Ablanız hatalı ama belki de eşinizi önceden tanıyordu ve size nasıl biri olduğunu göstermek istedi.
Yok tanımıyordu kötülüğümü düşündüğü için karşı çıkmadı bunu biliyorum ama sürekli onun yanlışlarını buluyor artık evli karışmayım demiyor teşekkürler yorum icin

Hızlı hızlı yazmam gerekti o yüzden büyük harf çokta paylaşım yapan biri değilim açıkçası ablama birşey anlatmıyorum o takip edip buluyor birşey teşekkür yorum için ☺
Ne buluyor bilmiyoruz ama ablaniza mı kalmış eşinizi takip etmek, niye demiyorsunuz ablanıza karısma esimin yaptıklarını takip etme diye, ablanız olduğu için direk art niyet vardır denilmez belki ama üstüne vazife olmayan şeylere karışmamasını öğrenmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…