NASIL DAVRANMALIYIM ?

Eşin bu kadar hatalıysa neden ablanı kötü gösteriyorsun? Ablan madem haklı neden huzurunu bozanın o olduğunu söylüyorsun?
Eşinin yaptıklarıyla ilgili birşey söylemedin tek söylediğin ablanın eşini kötülediği. Ablan haklıysa boşan o zaman ne diyim

Yorum yapanlara malum mu olacak tüm yaşadıklarınız? Madem her şeyi anlatıp ona göre yorum alın.

Yorum yapanlara malum mu olacak tüm yaşadıklarınız? Madem her şeyi anlatıp ona göre yorum alın.
Gerekli gördüm yerde anlattım eşimle sorunum değilki eşim ve ablamin hatalı davranışları beni çıkmaza sokuyor ablamın haklı ya da haksiz hareketlerini ayrı olarak değerlendirmek ve yardım almak istedim teşekkürler

Eşimin davranışları ve ablam diye yazdım Okumadınız sanırım benim eşimle yaşadığım ayrıdır ve bunun için gittigim oldu eşim beni nasıl kırdığını cook sonra anladı ve pişmanlığını dile getirdi yoksa öyle bir adamla devam edemezdim ablam bunlar bilmiyor ki anlatmıyorum ablamin taktiği şeyler öyle büyük şeyler değil haklı ya da haksız birisinin eşinizle ilgili aranıza girmesi hak mı diye soruyorum bunu tek yapan ablam benim başka kardeşlerim ve akrabalarım var ondan başka bana seslenen yok

Ablanızın yaptığı doğru değil, bunu sizde çok acik göremiyor musunuz? Çok büyük hata olmadığı sürece ablanıza kalmamış eşinizin hatalarını bulup sizi doldurup huzursuz etmesi. Buna izin vermeyin, gerekirse aranıza mesafe koyun..

Büyük harfle yazmasının bilinçli bir hareket olmadığı ve herhangi bir mesaj verme niyeti barındırmadığı gayet ortada bence.
Neden tersleniyoruz ki arkadaşa..
Eşimle her anlamda iyiysem ve ablam haksızsa bir kaç kere uyardıktan sonra sanırım uzaklaşırdım ondan...
Kaldı ki haklı olsa bile destek olmalı , ifşa etmek nedir elaleme.

Ablani karıştırma. Koca benim kocam, hataysa da onun hatası, sana ne oluyor de? Ha bu şekilde konuşmaya cesaretin yoksa bunu burada anlatmanın anlamı ne? Evet ablan hatalı, yapıcı değil. Derdi kardeşinin mutluluğu olsa yapıcı olurdu, her şeyi elestirmezdi. Kimse vazgecilmez değil buna ablan da dahil. Yukarıda eşinle ilgili yazdiklarini da okudum, acaba sen onu hiç savunmadıgın icin kendini yetersiz hissedip böyle davranıyor olmasin? Bence ilk yapman gereken ablani susturmak. İse yaramazsa sen de onun kocasini eleştir bakalım nasıl oluyormus görsün. İki kişinin arasına bu kadar da girilmez ki. Niye susup dinliyorsun anlamadim? Ver cevabını.

Konunuzda ablanızı anlattınız onun hareketlerinden bahsettiniz (kesinlikle yanlış, asla sizin aranıza girmeye hakkı yok) Eşinizin bu durumda haklı olduğunu yazan bir arkadaşın yorumunu beğendiğim için eşinizin yanlışlarını anlattınız. Yani ben ilk yazdığınıza göre tepki verdim müneccim değilim sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…